Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Neuschwanstein Disney Castle

Neuschwansteinin Disney-linnan taustakuva tekee seinästäsi aivan kuin se olisi peräisin legendasta tai runoudesta. Poikkeuksellisen esteettisen arvonsa vuoksi se oli kahden suosituimman fantasiatarinan palatsin tärkein inspiraatio: Tuhkimo ja Prinsessa Ruusunen. Tämä majesteettinen linna huokuu todellakin mahtavuutta ja omituisuutta, ja se on ihanteellinen asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi. Anna tämän aidon linnan luoda satumaista tunnelmaa toimistosi tai kotisi sisustukseen ja anna osan talostasi tuntua Disney-elokuvan kohtaukselta.

Henkeäsalpaava näkymä ja arkkitehtuurin ihme sisustukseen

Yhdistä henkeäsalpaava näkymä ja mahtava arkkitehtoninen tyyli, ja saat Neuschwansteinin Disney-linnan taustakuvan. Tämä digitaalinen taustakuva vangitsee kukkulalla sijaitsevan linnan, jota ympäröivät kimmeltävän siniset järvet ja vehreä luonto. Lisäksi kuva on otettu korkealta, joten voit arvostaa asetelmaa tuoreesta ja ihastuttavasta näkökulmasta nauttiessasi kahvitauoistasi. Linnan arkkitehtoninen tyyli on kuitenkin tämän maamerkin taustakuvan esteettisin piirre. Neuschwansteinin linna sisältää goottilaista, romaanista ja bysanttilaista tyyliä. Jos olet kiinnostunut arkkitehtuurista tai rakastat kauneutta ja taidetta, ihailet jokaista yksityiskohtaa tapetin ylellisessä rakenteessa. Siinä on sylinterimäisiä torneja, ihastuttavia torneja, lukuisia ikkunoita ja keisarillinen ilme. Nämä ominaisuudet sopivat täydellisesti tyylikkääseen makuusi ja tyylikkääseen sisustustyyliisi.

Elegantteja sisustusideoita Neuschwansteinin Disney-linnan tapetille

Sen keskiaikainen teema, satumainen tunnelma, hienostunut arkkitehtuuri ja kohottava näkymä- ovat monia ominaisuuksia, jotka tekevät Neuschwansteinin Disney-linnasta taustakuvana täydellisen keskipisteen kodin sisustukseen. Tämä seinätaide on jo valmiiksi huomiota herättävä, taidokas ja viihdyttävä, joten se voi sopia minimalistiseen sisustukseen. Voit kuitenkin kokeilla romanialaista sisustustyyliä tilaan, jos haluat ainutlaatuisen ja rohkean huoneinspiraation. Tähän ilmeeseen kannattaa sisällyttää tummanruskeita puuhuonekaluja, hienoja maljakoita, viktoriaanisia peilejä, antiikkista sisustusta tai patsaita sekä harmaan sävyjä.

Tietoja tuotteesta:

Copyright:
Adam Derewecki
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e310200
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.