Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Wild in My Garden

Kodin sisustus tai toimiston suunnittelu kukkii kauniisti Wild in My Garden -taustakuvalla. Tämä lehtien seinätaulu kuvaa upeasti kukkia, kasveja ja hedelmiä, jotka kukkivat villisti kaikkialla, joten tämä taideteos on täynnä muotoja, kuvioita ja muotoja. Suuria lehtiä, pieniä kukkia, valtavia kukkia, herkkiä oksia ja kypsiä hedelmiä, nimeä vain. Tähän kasvitieteelliseen seinämaalaukseen on piirretty kaikki villi ja ihastuttava, mitä puutarhasta voi löytyä, jotta asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilasi pursuaa luonnon kauneutta.

Wild in My Garden -taustakuvan vetovoima, ajattomuus ja monipuolisuus

Yksi tämän käsin piirretyn seinätaiteen mielenkiintoisimmista piirteistä on sen lyijykynäpiirrosvaikutelma. Näin ollen tässä Wild in My Garden -taustakuvassa kuvitetut puutarhatuotteet näyttävät hyvin realistisilta ja dramaattisilta. Kuten tiedät, lyijykynäpiirrokset voivat usein luoda realistisuuden ja syvyyden tunteen, joka voi olla hyvin kiehtovaa. Tässä taideteoksen tyylissä käytetään sävyvaihtelua ja varjostusta, jotka luovat illuusion kolmiulotteisesta tilasta ja muodosta kaksiulotteisella pinnalla, mikä tekee tästä seinädekaalista houkuttelevan. Sen lyijykynäpiirroksen ulkonäön lisäksi kasvitieteelliset motiivit ovat ajattomia ja monipuolisia, joten voit käyttää tätä huonekoristetta trenditietoiseen olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, ruokasaliin, kylpyhuoneeseen, toimistoon, kaupalliseen tilaan ja muihin tiloihin. Se tekee tilastasi hienostuneen ja kodikkaan.

Sisustussisustus taidokkaalla kasvitieteellisellä seinädekaalilla

Sisustussuunnittelijat yhdistävät yleensä mustavalkoiset kasvitieteelliset tapetit neutraaleihin huonekaluihin, vaaleisiin sohviin tai pöytiin ja metallisiin aksentteihin, jotka muodostavat hienon kontrastin yksivärisiä värejä vastaan. Voit yhdistää tämän sisustusseinäsuunnittelun rohkeisiin värisävyihin lisätäksesi huoneeseen elinvoimaa ja energiaa. Tuo huoneeseen esimerkiksi kirkkaanvärisiä heittotyynyjä, pöydän keskipiste tai maljakko. Lopuksi kodin stylistit suosittelevat, että kun seinät ovat täynnä rohkeita ja taidokkaita kukkakuvioita, harkitse niiden tasapainottamista rauhoittavalla kontrastilla, kuten vaaleilla väreillä ja minimaalisilla painatuksilla.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Copyright:
Lisa Billvik Norén
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti
Tuotenumero:
e23305
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.