Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Parrots Paradise

Parrots Paradise -tapetti: Koe trooppinen pakopaikka omassa kodissasi Parrots Paradise -tapetin avulla. Tämä seinämaalaus vie sinut suoraan vehreään viidakkoon, jossa kirkkaanväriset papukaijat ja trooppiset kasvit tuovat huoneeseesi eloa ja luonnon kauneutta. Tämä tapetti on täydellinen valinta, kun haluat tuoda ripauksen eksoottista tunnelmaa ja luoda ainutlaatuisen keskipisteen mihin tahansa tilaan.

Elävöitä tilasi Parrots Paradise -tapetilla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Vehreä ja eloisa viidakkoteema, joka herättää seinäsi eloon
 • Kirkkaat ja värikkäät linnut ja kasvit luovat visuaalisen nautinnon
 • Laadukas painatus takaa yksityiskohtaisen ja kestävän lopputuloksen

Luo oma trooppinen keitaasi Parrots Paradise -tapetilla

Parrots Paradise -tapetti sopii erinomaisesti lastenhuoneeseen, jossa se stimuloi mielikuvitusta ja tarjoaa lapsille visuaalisen seikkailun. Seinämaalaus luo myös rentouttavan tunnelman makuuhuoneeseen tai luo viihtyisän nurkkauksen olohuoneeseen.

Voit yhdistää tapetin yksinkertaisiin huonekaluihin ja luonnonmateriaaleihin, jotta viidakon tuntu korostuu entisestään. Tämä tapetti ei ainoastaan tuo huoneeseesi väriä ja elämää, vaan se myös muuttaa tilan kokonaan uudeksi maailmaksi, joka kutsuu sinut ja vieraasi tutkimusmatkalle.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana juliste, canvastaulu)
Tuotenumero:
e319886
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.