Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Hanging Around - Grey Pink

Tämän Hanging Around - Grey Pink -tapetin ihastuttava lehvistö on taidokas ja naisellinen, mutta ei suinkaan päällekäyvä. Tulet ihailemaan taupean ruusunlehtiä, jotka näyttävät roikkuvan katostasi. Ne ovat täynnä pikkulintuja, jotka lentävät niiden läpi ja lepäävät lehtien herkillä oksilla. Kaikista lehdistä ja siroista otuksista huolimatta - sen kasvitieteellisen suunnittelun vaaleat ja pehmeät sävyt ja puuvillan värinen tausta pitävät sisustuksesi miellyttävänä silmille ja rauhoittavana mielelle.

Lepäile tai leiki Hanging Around - harmaa-vaaleanpunainen tapetti

Tässä luonnon inspiroimassa sisustuksessa on siroja kuvioita ja maalattuja kuvioita, jotka sopivat täydellisesti lepäämiseen. Itse asiassa ruusunruskea ja pehmeä vaaleanpunainen ovat täydellisiä sävyjä satumaisen tunnelman luomiseen ilman, että huoneesta tulee liian äärimmäinen. Lisäksi tämän nykytaiteen hiljaiset ja rauhalliset vesivärisävyt saavat tilasi tuntumaan kevyeltä. Siitä huolimatta sillä saavutetaan silti omituinen tunnelma, joka sopii täydellisesti lapsen makuuhuoneeseen, leikkihuoneeseen ja lastenhuoneeseen. Aivan kuten puutarha, Hanging Around - Grey Pink Wallpaper luo luovuutta ja onnellisuutta inspiroivan paikan, joka sopii täydellisesti lasten roolileikki-ideoihin. Silti sen monipuolinen kauneus saa sen näyttämään uskomattomalta lähes missä tahansa asuin-, liike- ja vapaa-ajan tiloissa.

Huoneinspiraatioita naiselliseen, levolliseen tai omituiseen tunnelmaan

Kasvitieteelliset painatukset yhdistettynä rauhallisiin taupe-väreihin ja herkkiin kuvioihin sopivat erinomaisesti naisellisen mutta levollisen toimisto- tai kodinsuunnittelun luomiseen. Näihin teemoihin täydelliseltä vaikuttava ilme on kodikas boho-sisustus. Tämän uskomattoman sisustustyylin saavuttamiseksi kannattaa käyttää upeita huonekasveja, höyhenenkaltaisia asusteita ja luonnonmateriaaleja. Tämän lehtitapetin ulkonäkö ja tyyli näyttävät myös upeilta maanläheisten lisävarusteiden, kermanväristen sävyjen ja mukavien huonekalujen kanssa. Asenna tämä kasvitieteellinen sisustus makuuhuoneeseesi ilmaistaksesi naisellista puolta, olohuoneeseesi luodaksesi maalauksellisen ympäristön ja kylpyhuoneeseesi rentouttavan mutta tyylikkään ilmapiirin luomiseksi. Tämän kodin sisustuksen Leaf-painatukset sopivat myös mihin tahansa ruokasaliin ja vapaa-ajan tilaan.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWP
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e330262
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.