Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Hanging Around - Grey Blue

Tämä Hanging Around - harmaan sininen tapetti tekee unelmastasi mukavan ja raikkaan tunnelman ihanassa kodissasi todellisuudeksi. Tässä tapetissa on yksinkertainen mutta kutsuva muotoilu, joka epäilemättä muuttaa tilasi hengittävämmäksi. Tämän tapetin värit ovat niin monipuoliset, että ne sopivat mihin tahansa tyyliin, joka huoneessasi on. Sen harmaalla taustalla roikkuvat lehdet luovat rauhallisen ja rentouttavan tunnelman, joka läpäisee koko huoneen. Tämä tapetti sopisi hyvin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, ruokasaliin, eteiseen, perhehuoneeseen tai jopa toimistoon.

Hanging Around - harmaan sininen tapetti luo rentouttavan kodin sisustuksen

Mikä voisi olla lohdullisempaa kuin luonto sisällä kodissasi? Tämän tapetin erittäin mukautuva ulkonäkö antaa tilallesi seesteisen ja karismaattisen ilmapiirin, joka vetää puoleensa kaikkia, jotka sen näkevät. Uskomme usein, että jos on tai tekee enemmän, lopputulos on parempi tai jopa poikkeuksellinen, erityisesti kodin suunnittelussa. Tämä tapetti kuitenkin osoittaa, että joskus yksinkertaisilla ja hienovaraisilla muutoksilla voidaan saada paitsi seinä myös koko tila näyttämään houkuttelevalta ja kutsuvalta. Tämän taustakuvan sijoittaminen makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen, jossa yleensä pidätte taukoa, on ihanteellista, sillä se luo täydellisen tunnelman rauhoittavaan huoneeseen kodissanne.

Pariutuminen monipuolisen tapetin kanssa

Tämän tapetin vaaleat sävyt lisäävät tilaan kirkkautta ja valoisuutta, jolloin se näyttää ilmavalta ja viihtyisältä. Jos raikkaan näköinen alue ei riitä sinulle, tämän tapetin yhdistäminen tummiin sävyihin, kuten mustaan, harmaaseen ja ruskeaan, parantaa huoneesi sisustuksen yleistä estetiikkaa ja lisää luonnetta ja syvyyttä. Tämä tapetti näyttää myös hyvältä valkoisten seinien kanssa, jotka korostavat riippuvien kasvien neutraalisävyistä taustaa. Lisäämällä huoneeseesi luonnonmateriaaleja tämän tapetin avulla luot bohotyylisen kodin sisustuksen, joka kohottaa sen luonnetta ja teemaa.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWP
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e330261
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.