Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Curtains Choro Laudet

Lisäämällä taidetta kodin sisustukseen Verhot Choro Laudet taustakuva Taiteen lisääminen kodin sisustukseen voi välittömästi kohottaa tilasi tunnelmaa. Kaikilla ei ole varaa ostaa kallista maalausta tai veistosta, mutta on muitakin tapoja lisätä taiteellisia tuulia kotiisi. Yksi näistä tavoista on Verhot Choro Laudet -taustakuva.

Koristele kotisi sisustus graafisella taiteella ja nykytaiteella

Tällä tapetilla luodaan nykytaideteoksia, jotka ovat elinvoimaisia, rohkeita ja tarjoavat visuaalisen silmänilon. Sen taide ei rajoitu vain kankaalle, vaan se löytyy myös kodin sisustuksesta. Verhot Choro Laudet -taustakuva kuvaa taiteilijan ainutlaatuista tyyliä ja on täydellinen tapa lisätä taidetta kodin sisustukseen. Tapetissa on rohkeita ja uskaliaita värejä, jotka muodostavat erinomaisen kontrastin neutraaleille ja täydentävät sävyjä. Voit käyttää tätä seinämaalausta luodaksesi tilaan keskipisteen tai sitoaksesi sisustuksen eri elementtejä yhteen.

Curtains Choro Laudet -tapetti esittelee rohkeita värejä

Tämän tapetin taiteelle ovat tunnusomaisia sen rohkeat ja uskaliaat värit. Se käyttää kirkkaita, eloisia värejä silmiinpistävissä yhdistelmissä, jotka luovat ainutlaatuisia visuaalisia efektejä ja herättävät tunnereaktioita. Tapetti on erinomainen tapa lisätä värejä kodin sisustukseen. Voit käyttää erilaisia väriyhdistelmiä luodaksesi tilaan erilaisia tunnelmia. Esimerkiksi keltainen ja sininen luovat viileän ja rauhallisen tunnelman, kun taas punainen ja oranssi luovat lämpimän ja energisen tunnelman.

Miksi on verhot Choro Laudet tapetti?

- Lisää taiteellista ilmettä kodin sisustukseen - Tarjoaa tilasi keskipisteen - Luo ainutlaatuisen visuaalisen kokemuksen - Lisää sisustukseen rohkeita ja rohkeita värejä - Helppo asentaa ja ylläpitää Verhot Choro Laudet -tapetti on erinomainen tapa lisätä taidetta kodin sisustukseen. Siinä on graafista ja nykyaikaista taidetta, rohkeita ja rohkeita värejä, ja se tarjoaa useita etuja. Voit valita useista eri väreistä ja kuvioista luodaksesi tilaan ainutlaatuisen visuaalisen kokemuksen. Lisäksi tapetin asentaminen ja ylläpito on helppoa ja edullista. Jos siis etsit tapaa lisätä taidetta kotisi sisustukseen, harkitse Verhot Choro Laudet -tapettia.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana juliste, canvastaulu)
Tuotenumero:
e84157
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.