Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Big Parrot

Maximalismin kauneus näkyy luonnon kautta tässä Big Papukaija taustakuvassa. Se on täydellinen sisustusidea kodinomistajille, jotka haluavat luoda tyylikkään mutta virkistävän muotoilun ja tunnelman asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihinsa. Kasvien, kukkien ja lintujen yhdistäminen voi todellakin luoda hienon ja levollisen sisustuksen. Anna tämän trooppisen tapetin lehtikuvioiden, monivärisen papukaijan ja trooppisten sävyjen täyttää sisustuksesi elävyydellä ja estetiikalla.

Suuri papukaijatapetti: vilkas mutta terapeuttinen

Tämä kasvitieteellinen seinäkoriste pursuaa viidakkotunnelmaa, joka voi saada kotisi tuntumaan luonnolliselta mutta hauskalta ympäristöltä. Sen taide ja muotoilu ovat virkistäviä ja kokeellisia, mikä tekee toimistosi tai kotisi sisustuksesta entistäkin eloisamman. Voit huomata niin monia leikkisiä yksityiskohtia, kuten suuren lehden neonvioletin ääriviivat, punaiset metsän hedelmät sekä eksoottiset kasvit ja terälehdet. Näin ollen mikään olohuone tai makuuhuone ei näytä tylsältä tämän funky-tapetin kanssa. Lisäksi upeat vihreän sävyt virkistävät kylpyhuoneen, ruokasalin ja muut tilat. Huolimatta tämän trooppisen kodin sisustuksen hienostuneista yksityiskohdista ja erilaisista väreistä - sen luontomotiivi ja rehevät vihreät kasvit antavat kotiisi terapeuttisen tunnelman. Anna kuvituksen muistuttaa sinua lintujen viserryksestä ja trooppisen viidakon juhlallisuudesta.

Trooppisia, maksimalistisia ja monipuolisia kodin sisustusideoita

Yhdistä tämän luonnon inspiroiman seinätaiteen rohkea, taidokas ja innostunut tyyli maximalistiseen sisustukseen. Tähän tapettiin parhaiten sopivia kuvioita ovat kukka-, trooppiset, heimo- ja eläinkuviot. Lisäksi tämä tapetti, jossa vaaleanpunainen, vihreä ja keltainen ovat taiteen ja muotoilun hallitsevia värejä. Nämä värit sopivat hyvin yhteen ja tuovat ihanan maximalistisen tunnelman. Tee asuin-, liike- ja vapaa-ajan tiloistasi onnellisia sisällyttämällä kuvioita ja hauskoja malleja sohvaan, tyynyihin ja muihin kodin koristeisiin. Sinun ei myöskään tarvitse johdonmukaisesti pitäytyä kodissasi joko moderneissa tai vanhoissa asioissa saadaksesi tämän sisustustyylin toimimaan. Voit sekoittaa modernia ja klassista tämän teeman kanssa. Jos haluat pitää kotisi yksinkertaisena ja siistinä olematta tylsä, anna tämän tapetin olla keskipisteesi, kun yhdistät sen minimalistisiin, valkoisiin ja nykyaikaisiin piirteisiin.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e321905
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.