Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Soft Watercolor Landscape - Beige Tones

Pehmeä akvarellimaisema - Beige Tones Taustakuva: rauhoittava horisontti seinillesi Soft Watercolor Landscape - Beige Tones -taustakuva huokuu rauhallisuuden tunnetta eri elementtiensä kautta: pehmeät linjat, hienovaraiset abstraktit muodot, rauhoittava väripaletti ja taideteoksen minimalistinen sommittelu. Kuvio muistuttaa seesteistä horisonttia, jossa taivas sulautuu vaivattomasti järveen luoden harmonisen näkymän. Nämä ominaisuudet tekevät tästä seinäkoristeesta tyylikkään ja tyylikkään lisän mihin tahansa sisustusprojektiin.

Luo levollinen huone pehmeällä akvarellimaisemalla - Beigen sävyinen tapetti

Abstrakti seinäsuunnittelu toimii hienostuneena luonnon inspiroimana taideteoksena, joka pystyy parantamaan minkä tahansa tilan tunnelmaa. Abstraktina seinätarrana se huokuu rauhoittavaa auraa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan henkilöille, jotka haluavat luoda rauhallisen ympäristön kotiinsa tai liiketilaansa. Tämän seinätarran tasapainoinen muotoilu muistuttaa rauhallista horisonttia ja edistää harmonian ja tasapainon tunnetta huoneessasi. Integroimalla tämän beigen seinämaalauksen sisustussuunnitelmiisi voit vaivattomasti tuoda hienostuneisuuden elementin asuintilaasi.

Huolellisesti maalattu seinämaali

Tämän abstraktin taiteen muotoilu ei tarjoa ainoastaan visuaalisesti miellyttävää kokemusta, vaan siinä on myös syvempi merkitys, joka voi vaikuttaa myönteisesti mielialaasi. Luonnon elementtien esittäminen haalistuneiden viivojen ja pehmeiden, herkkien muotojen avulla auttaa luomaan yhteyden sisäympäristömme ja ulkomaailman välille. Tämä yhteys voi synnyttää yhteenkuuluvuuden, mukavuuden ja rentoutumisen tunteen, jolloin asuintilamme on rauhallisuuden keidas.

Sisustaminen beigen sävyillä ja abstraktilla taiteella

Seuraavassa on muutamia ideoita, joiden avulla voit luoda yhtenäisen ja harmonisen huonesuunnittelun: - Valitse värimaailma, joka täydentää tapetin beigejä sävyjä. Käytä huonekaluissa, verhoissa ja muissa lisävarusteissa pehmeitä, neutraaleja sävyjä, kuten beigeä, kermaa tai vaaleanharmaata. - Sisusta sisustukseen luonnon inspiroimia elementtejä, kuten ruukkukasveja, puisia aksentteja tai luonnonkuituisia tekstiilejä. Nämä esineet auttavat tehostamaan abstraktin seinävaatteen rauhoittavaa vaikutusta. Voit myös valita huonekaluja, joissa on selkeät linjat ja minimalistinen muotoilu, jotta tapetin yksinkertaisuus ja tyylikkyys säilyy. Valitse materiaaleja, kuten puuta, lasia tai metallia, lisätäksesi huoneen suunnitteluun ripauksen nykyaikaisuutta.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e84174
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.