Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Rose Garden

Rose Garden -tapetti: Koe luonnon kauneus ja kukkaloiston loisto omassa kodissasi Rose Garden -tapetin avulla. Tämä hienostunut seinämaalaus esittelee upean maiseman, joka on täynnä erivärisiä kukkia. Pinkin, valkoisen ja punaisen sävyiset kukkivat kasvit muodostavat laajan ja eläväisen kuvion seinälle, tuoden lämpöä ja koristeellisuutta mihin tahansa huoneeseen, olipa kyseessä sitten koti tai toimisto.

Kukkiva seinämaalaus, joka herättää huoneesi eloon

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Monivärinen kukkakuvio, joka luo visuaalista vetovoimaa
 • Yksityiskohtainen ja taiteellinen suunnittelu, joka muistuttaa maalausta
 • Elävä ja lämmin tunnelma, joka tuo luonnon kauneuden sisätiloihin

Sisusta tilasi Rose Garden -tapetilla ja tuo luonnon rauha kotiisi

Rose Garden -tapetti sopii erinomaisesti luomaan rauhallisen ja rentouttavan tunnelman makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Sen kukkakuvio toimii katseenvangitsijana ja tuo tilaan elinvoimaa ja viehätysvoimaa. Tapetti toimii myös upeana taustana television sijoittelulle, jolloin se voi täydentää huoneen näyttöä.

Tapetin kukkaisatmosfääri luo houkuttelevan ympäristön ja täydentää esimerkiksi opiskelupöydän lehtikuvioista lamppua ja sormuksia, jotka yhdessä luovat tyylikkään ja houkuttelevan ilmapiirin. Luontoaiheinen tapetti esittelee kukkamotiiveja, jotka tuovat luonnon kauneuden ympäröivään tilaan, ja lehtikuvioiset lamput sekä sormukset lisäävät huoneen eleganssia ja loistokkuutta.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e326497
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.