Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Pink Roses on Black Background

Hurmaa kaikki, jotka katsovat seinääsi näillä lumoavilla vaaleanpunaisilla ruusuilla, joiden musta tausta auttaa näyttämään elinvoimaisemmalta ja tuoreemmalta. Vaaleanpunaiset ruusut mustalla pohjalla -taustakuva ei koskaan jätä kääntämättä päitä tai kiinnitä vieraiden huomiota, jos tämä taustakuva on sijoitettu olohuoneeseesi. Sen musta ja vaaleanpunainen muodostavat trendikkään yhdistelmän, joka tekee siitä niin upean ja tyylikkään näköisen. Sen lisäksi, että tämä tapetti saa tilasi näyttämään modernilta, se lisää myös syvyyttä huoneeseesi, sillä musta sävy piilottaa seinän kulmat, mikä saa sen näyttämään laajemmalta kuin se todellisuudessa on. Kasvitieteellinen taide jättää erinomaisen vaikutelman kotisi sisustukseen Kasvitieteellistä taidetta sisältävät taustakuvat, kuten Pink Roses on Black Background Wallpaper, luovat perinteistä tunnelmaa, joka tuo ainutlaatuisen tunnelman ja fiiliksen mihin tahansa kodin sisustukseen. Kaikkien, jotka etsivät sisustusideoita, jotka ovat sekä rohkeita että helppoja elää, tulisi ottaa huomioon sisustaminen kasvitaiteella. Kukkahuoneen sisustusta nykyaikaisemmat kasvitieteet ovat hillitymmän näköisiä kuin tämä tapetti. Se toimii myös erinomaisena taustana kodin sisustukselle ja asusteille. Tämä tapetti jättää yksinkertaisen mutta ylellisen vaikutelman sisälle ja koko kodin sisustukseen. Mikä sopii yhteen vaaleanpunaisten ruusujen kanssa mustalla taustalla taustakuvassa Tämä tapetti sopii mainiosti olohuoneesi korostusseinäksi. Sen yhdistäminen klassiseen valkoisen ja mustan väriyhdistelmään on tapa luoda tyylikkäämpi ja tyylikkäämpi tunnelma tilasi ympärille. Valkoisella nahalla päällystetty sohva ja musta keskipöytä muodostavat hyvin pelatun huonekaluyhdistelmän. Voit myös lisätä kodin sisustusta, kuten mustan seinäkaapin muihin valkoisiin seiniin, jotta se sopii erinomaisesti yhteen sen seinän värien kanssa, johon kiinnität tämän tapetin. Jos haluat parantaa ja lisätä lisää kasviaineita ja kukkia tilasi sisälle, lisää kukkamaljakko, joka sopii yhteen taustakuvassa näkyvien kukkien värien kanssa, jotta taustakuvaan saadaan lisää draamaa ja luonnetta.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e317432
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.