Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

London Skyline Rainbow

Koristele tilasi tämän Lontoon taivaanrannan sateenkaariseinän seinämaalauksen värikkäillä roiskeilla, jotka luovat hauskan ja eloisan ilmapiirin ihanan kotisi mukavuuteen. Tämä tapetti esittelee pilvenpiirtäjien siluetteja ja Lontoon arkkitehtuuria luovalla ja jännittävällä tavalla. Tämä tapetti sopii täydellisesti niille, jotka rakastavat taiteen sisällyttämistä tiloihinsa, olipa se sitten makuuhuoneessa, olohuoneessa, eteisessä tai jopa toimistossa. Sen elinvoimainen ulkonäkö elävöittää tilasi tunnelmaa ja antaa koko huoneellesi maukkaan muodonmuutoksen. Jos haluat saada tilasi näyttämään värikkäältä ja samalla seikkailunhaluiselta ilman, että se näyttää liian ylivoimaiselta, olet juuri löytänyt must-have-taustakuvan, joka juuri auttaa sinua saamaan sen.

Vahvista modernin kotisi sisustusta Lontoon taivaanranta sateenkaaritapetilla

Moderni kodin suunnittelu on tunnettu siitä, että siinä käytetään yksinkertaisia, tyylikkäitä kodin aksentteja, jotka voivat hienovaraisesti parantaa minkä tahansa huoneen ulkonäköä. Tämän taustakuvan teema viestii jo paljon modernista taiteesta, joten se on välttämättömyys kaikille, jotka haluavat lisätä tyylikästä ilmettä asuintiloihinsa. Kuvittele, että seinäsi on peitetty tällaisella kauniilla kuvituksella. Tämän tapetin avulla koko seinäsi muuttuu rönsyileväksi nykytaideteokseksi.

Mikä sopii hyvin yhteen London Skyline Rainbow -tapetin kanssa

Tämä taustakuva näyttää silti upealta riippumatta siitä, pelaatko sitä pehmeästi vai äänekkäästi kotitilojesi sisustuksessa. Jos haluat saada kotisi tuntumaan hillityltä, tämän tapetin käyttäminen pehmeiden ja vaaleiden värien kanssa on ihanteellista. C-värit, kuten musta, beige, kerma, valkoinen ja ruskea, ovat loistavia valintoja tämän tapetin modernin tunnelman korostamiseen. Värit, kuten musta, beige, kerma, valkoinen ja ruskea, ovat loistavia valintoja tehostamaan tämän tapetin modernia tunnelmaa. Elinvoimaisten värien ansiosta tästä tapetista tulee huoneesi huomion keskipiste ajattoman mustavalkoisen värimaailman ansiosta. Jos päätät rohkeasti, ole vain varovainen, etteivät huoneeseesi lisäämäsi eloisat värit saa sitä näyttämään sekavalta tai sopimattomalta. Ota huomioon visuaalinen vaikutus ja se, toimivatko värit hyvin yhteen.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e30503
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.