Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Jungle Mist

Jungle Mist -tapetti: Kutsu luonto kotiisi Jungle Mist -tapetilla, joka tuo huoneeseesi vehreän sademetsän tunnelman. Tämä tapetti on täydellinen valinta, jos haluat luoda rauhoittavan ja elävän tilan, joka on täynnä luonnon kauneutta. Sen monivivahteiset vihreät sävyt ja pehmeät ruskeat korostukset luovat syvyyttä ja rauhaa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

Virkistä tilasi vihreällä voimalla Jungle Mist -tapetilla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Elävä ja yksityiskohtainen sademetsäteema
 • Rauhoittavat vihreät ja ruskeat sävyt, jotka tuovat luonnon lähellesi
 • Abstraktit kuviot, jotka lisäävät tilan visuaalista mielenkiintoa

Uudista kotisi ilme eksoottisella Jungle Mist -tapetilla

Jungle Mist -tapetti luo makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen vehreän sademetsän tunnelman. Sen luonnolliset sävyt ja abstraktit kuviot tuovat tilaan syvyyttä ja rauhaa, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan rentoutumiseen ja palautumiseen kiireisen päivän jälkeen.

Käytä tätä tapettia luomaan keskipiste huoneeseen tai yhdistä se yksinkertaisiin huonekaluihin ja sisustuselementteihin, jotka korostavat sen luonnollista kauneutta. Jungle Mist -tapetti ei ainoastaan paranna tilan estetiikkaa, vaan myös stimuloi mieltä ja luo rauhoittavan ympäristön, joka on täydellinen paikka rentoutua.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja -kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e320896
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.