Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Grand Tulips

Grand Tulips -tapetti: Koe keväinen kukkaloisto omassa kodissasi Grand Tulips -tapetin myötä. Tämä seinämaalaus tuo huoneeseesi rauhallisen ja värikkään kukkatarhan, jossa vaaleanpunaiset ja violetit kukat loistavat kilpaa. Tämä tapetti on kuin ikkuna keväiseen puutarhaan, joka herättää tilan eloon ja tuo luonnon kauneuden suoraan kotiisi.

Kukkiva seinä sinun kotiisi

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Eläväinen ja yksityiskohtainen kukkatarhan motiivi
 • Vaaleanpunaiset ja violetit sävyt luovat lämpimän tunnelman
 • Laadukas painojälki tuo kukat elävästi esille

Sisusta tilasi keväisen kukkaloiston inspiroimana

Grand Tulips -tapetti sopii erinomaisesti luomaan rauhallisen ja rentouttavan tunnelman makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Sen pehmeät sävyt ja luonnollinen motiivi toimivat kauniina taustana minimalistiselle sisustukselle, antaen huonekaluille ja muille sisustuselementeille mahdollisuuden nousta esille.

Voit myös yhdistää tämän tapetin moderniin tai perinteiseen sisustukseen, sillä sen ajaton kauneus sopii monenlaisiin tyyleihin. Kukkien herkkä kauneus tuo tilaan eloa ja tuoreutta, ja se voi olla täydellinen valinta luomaan visuaalista mielenkiintoa ja syvyyttä huoneeseen.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWP
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e330463
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.