Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Definitive Tropical

Definitive Tropical -tapetti: Koe trooppisen paratiisin rauha ja kauneus omassa kodissasi. Definitive Tropical -tapetti vie sinut syvälle vehreään sademetsään, jossa korkeat puut, tiheä viidakon lehvistö ja vesiputous luovat ainutlaatuisen tunnelman. Tämä tapetti on kuin ikkuna toiseen maailmaan, jossa sumuinen taivas ja salaperäinen ilmapiiri herättävät mielikuvituksesi. Täydellinen valinta niille, jotka haluavat tuoda kotiinsa ripauksen luonnon mystiikkaa ja romanttista kosketusta.

Elävöitä tilasi Definitive Tropical -tapetilla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Elävä ja yksityiskohtainen sademetsän maisema
 • Tunnelmallinen ja kiehtova suunnittelu, joka luo syvyyttä ja mielenkiintoa
 • Laadukas painatus, joka tuo esiin rikkaat vihreät sävyt ja luonnon yksityiskohdat

Luo kotiisi rentouttava trooppinen pakopaikka Definitive Tropical -tapetilla

Definitive Tropical -tapetti on ihanteellinen valinta olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, jossa se luo rauhoittavan ja rentouttavan tunnelman. Yhdistä se pehmeisiin sohviin ja tuoleihin, jotka korostavat huoneen lämpöä ja mukavuutta, ja luo näin täydellinen keidas arjen kiireiden keskelle.

Käytä tätä tapettia myös työ- tai lukunurkkauksessa, jossa se inspiroi luovuutta ja tarjoaa miellyttävän taustan keskittymiselle. Sen vihreät sävyt ja luonnon elementit tuovat tilaan elinvoimaa ja auttavat sinua tuntemaan olosi virkistyneeksi ja elvytetyksi.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös irrotettavan tapetin.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWP
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e319920
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.