Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Ash Green

Tiedätkö sen terveellisen ja rauhallisen tunteen, jonka saat, kun juot kupin vihreää teetä ikkunan edessä ja katselet lehtien putoamista puista? Jos tuo tunne muunnetaan taideteokseksi, tuloksena olisi tämä Ash Green -taustakuva. Tämä kasvitieteellinen seinätaulu kuvaa valtavia vihreitä lehtiä, jotka putoavat hitaasti ja herättävät rauhallisen tunteen. Siinä käytetään vaaleanvihreitä sävyjä, jotka voivat piristää huonettasi. Lisäksi tämän lehtien seinätaiteen visuaalinen rakenne näyttää mattaiselta ja sileältä, aivan kuin se olisi maalattu läpikuultavilla vesiväreillä. Anna tämän tapetin pehmentää toimistosi tai kotisi suunnittelua.

Miten tuhkanvihreä tapetti muuttaa sisustuksesi tunnelman

Tämän tuhkanvihreän tapetin toistuva lehtikuvio näyttää upealta ja luo harmoniaa ja liikettä koko tilaan. Itse asiassa toistuva kuvio saa sen näyttämään siltä, että lehdet putoavat varovasti huoneeseesi, mikä luo rauhoittavan tunteen. Lisäksi tässä luontotapetissa käytetään virkistävimpiä värejä: vihreää ja valkoista. Nämä sävyt tekevät kodin sisustuksesta puhtaan ja raikkaan. Todellakin, tämä sisustusseinä design makuuhuoneessasi levollisempi, olohuoneesi kodikkaampi, kylpyhuone virkistävämpi ja työtila rauhoittavampi.

Sisustusinspiraatioita ja värimaailmaa, jotka sopivat hyvin yhteen tuhkanvihreän tapetin kanssa

Kun olet asentanut tämän vihreän ja valkoisen tapetin seinillesi, ympäröi itsesi luonnon inspiroimilla koristeilla, jotta voit nauttia luontoäidin upeasta tunnelmasta. Mitä enemmän kasveja sisätiloissasi on, sitä terapeuttisemmalta ne tuntuvat. Lisää luonnollisia elementtejä, kuten puuhuonekaluja ja kudottuja asusteita. Toivota myös luonnonvalo, maanläheiset värit ja lämpimät sävyt tervetulleiksi. Toisaalta vihreän ja valkoisen yhdistäminen on yksi rauhoittavimmista väriyhdistelmistä. Voit soveltaa tätä värimaailmaa huoneeseesi tämän tapetin avulla. Nämä värit tai luonnon inspiroima sisustusteema, kun ne yhdistetään tähän tuhkanvihreään tapettiin, voivat luoda kutsuvan ja esteettisen sisustuksen asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti
Tuotenumero:
e30425
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.