Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Woodland Walz - Green

Woodland Walz -tapetti: Koe luonnon rauha ja kauneus omassa kodissasi Woodland Walz -tapetin avulla. Tämä taustakuva vie sinut suoraan valkoisten koivujen siimekseen, tuoden metsän taian ja rauhallisuuden suoraan huoneeseesi. Sen viileät sävyt ja luonnollinen kuvio luovat tilaan rauhoittavan tunnelman, joka on täydellinen rentoutumiseen ja mielenrauhan löytämiseen.

Levollinen metsämaisema seinälläsi

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Valkeat koivut luovat valoisan ja rauhallisen tunnelman
 • Viileät sävyt ja luonnonmukainen kuvio tuovat tilaan raikkautta
 • Saumaton asennus luo yhtenäisen ja esteettisen kokonaisuuden

Sisusta kotisi harmonisella ja luonnonläheisellä Woodland Walz -tapetilla

Woodland Walz -tapetti sopii erinomaisesti makuuhuoneen katseenvangitsijaksi, luoden tilaan rauhallisen ja romanttisen tunnelman. Sen luonnollinen ja puhdas ilme sopii minimalistiseen sisustustyyliin, ja se tuo tilaan lämpöä ja luonnonläheisyyttä.

Tämä taustakuva toimii loistavasti myös monikäyttöisessä huoneessa, jossa se luo taustan rentoutumiselle tai työskentelylle. Koivumetsän rauhoittava vaikutus tasapainottaa muita tilan värejä ja luo kodikkaan ilmapiirin. Riippumatta siitä, miten huonekalut on järjestetty, Woodland Walz -tapetti on aina tilan keskipiste, joka tuo luonnon kauneuden osaksi sisustusta.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös irrotettavan tapetin.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e322332
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.