Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Red and Purple

Yksi parhaista tavoista kiinnittää ihmisten huomio on käyttää ristiriitaisia värejä - ja tämä on punainen ja violetti tapetti. Tässä huonekoristeessa on kirkkaanpunaisia leppäkerttuja ja hillittyjä laventelikukkia, jotka luovat silmiinpistävän ilmeen. Käytä sitä lisätäksesi epäsovinnaista luonnetta kotisi suunnitteluun. Se sopii kauniisti asuin-, liike- ja vapaa-ajan tiloihin.

Punainen ja violetti tapetti: Ristiriitaiset värit ja symbolit luovat ainutlaatuisen sisustuksen

Kun punainen viestii intohimosta ja voimakkaista tunteista, vaalea violetti on rauhoittava. Laventelikukkia käytetään naisellisissa kuvioissa, kun taas leppäkertut luovat hauskoja kuvioita. Se, mikä tekee tästä silmäänpistävän, on todellakin sen vastakkaiset värit ja erilainen muotoiluyhdistelmä. Näin ollen tämän punaisen ja violetin taustakuvan avulla on helppo tehdä kodissasi tunnetuksi. Jos haluat jotain rohkeaa ja erilaista, asenna tämä kasvitieteellinen seinätarra olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja työtilaan. Luonnosta inspiroituneet sisustusesineet ja rauhoittavat violetit sävyt sopivat myös ruokailuhuoneisiin ja kylpyhuoneisiin.

Eklektisen sisustuksen sisustaminen

Jos pidät tästä punaisesta ja violetista tapetista, koska sillä on taipumus luoda jotain eklektistä ja rohkeaa, kokeile yhdistää se värikkääseen sisustukseen. Leiki tekstuureilla ja kuvioilla, kuten kasvitieteellisillä painatuksilla, geometrisilla muodoilla, abstrakteilla kuvioilla, raidoilla, pilkkuilla ja muilla. Voit myös vapaasti sisällyttää kontrastisävyjä tähän eloisaan taideteokseen. Loppujen lopuksi tässä violetissa seinädekaalissa on kyse kokeilunhalusta. Joitakin kodin sisustusideoita, jotka auttavat sinua saavuttamaan tämän innovatiivisen ilmeen, ovat itämaiset tai turkkilaiset matot, värikkäät huonekalut ja omituiset koristeet. Tällainen teema tekee toimistosi tai kotisi sisustuksesta eloisan ja hauskan. Toisaalta voit asentaa tämän tapetin tiloihin, joihin haluat lisätä ripauksen eleganssia, sillä laventelitausta viittaa kuninkaallisuuteen ja hienostuneisuuteen. Harkitse tämän tapetin käyttöä kaupallisissa tiloissasi, kuten kahvilassa, kaupassa tai toimistossa. Tämän tapetin violetti sävy sopii hyvin yhteen pastellisävyjen ja kerman kanssa.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
1 x
Copyright:
Ellen van Deelen
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e324037
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.