Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Love Goddess

Jos ihmettelet, miten taideteokset, kuten veistokset, jättävät meidät ihastumaan ja huvittumaan, tämä taustakuva antaa sinulle vastauksen. Rakkauden jumalatar -taustakuva näyttää Afroditen rintakuvan, jossa on rauhoittavia harmaan sävyjä, jotka kuvaavat niin kaunista luovaa patsasta. Tämä taustakuva tekee hienon erikoisseinän mihin tahansa tilaan kodissasi, erityisesti olohuoneeseesi. Roomalaiset tunnistivat Afroditen Venukseksi, muinaiskreikkalaiseksi seksin, rakkauden ja kauneuden jumalattareksi. Hänet tunnettiin ensisijaisesti rakkauden ja hedelmällisyyden jumalattarena, ja hän otti toisinaan haltuunsa myös avioliittoja. Afrodite tunnettiin myös sodan jumalattarena, erityisesti Spartassa, Thebassa, Kyproksella ja muualla.

Rakkauden jumalatar -tapetista saa upean seinän

Ominaisuusseinä on muusta seinästä poikkeava seinätyyppi, joka lisää luonnetta, tekstuuria ja väriä mihin tahansa tilaan. Merkkiseinät toimivat keskipisteenä huoneessa ja ovat yleisesti väriltään elinvoimaisia. Love Goddess -tapetti voi olla erinomainen tapa saada alue näyttämään tilavalta sävyillään, jotka auttavat laajentamaan huoneen pinta-alaa. Jos harkitset tämän tapetin tekemistä erikoisseinäksi, teet kodissasi rohkean kannanoton, joka epäilemättä saa sen näyttämään jännittävältä eikä liian ylivoimaiselta.

Koristele rakkauden jumalatar-tapetilla kotisi sisustuksessa

Tämän tapetin monipuolinen harmaa väri tekee siitä niin helpon parin eri värien kanssa ilman, että se näyttää niin sopimattomalta. Värit, kuten tummansininen, musta ja valkoinen, täydentävät tämän tapetin sävyjä täydellisesti. Moderni, jossa on ripaus nykytaidetta, selittää parhaiten kotisi sisustuksen tyylin, jos harkitset näiden värien laittamista tuolien, pöytien, kaappien, ikkunanpuitteiden, keskipöytien tai sänkyjen kautta. Tämän tapetin teeman tehostaminen muiden taideteosten, kuten värikkäiden kehystettyjen maalausten ja valokuvien, esillepanolla on ihanteellista.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana juliste, canvastaulu)
Tuotenumero:
e316341
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.