Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Ginkgo biloba - Ash Beige

Ginkgo Biloba -tapetti: Luo rauhallinen ja harmoninen tunnelma kotiisi Ginkgo Biloba -tapetilla. Tämä seinämaalaus on kuin taideteos, joka tuo luonnon kauneuden suoraan huoneeseesi. Sen herkät lehdet ja kirkas taivas tarjoavat täydellisen tasapainon eloisuuden ja rauhallisuuden välillä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan makuuhuoneeseen tai meditaatiotilaan.

Rauhoita tilasi Ginkgo Biloba -taustakuvalla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Luonnon inspiroima motiivi, joka luo rauhallisen ilmapiirin
 • Värien dynaaminen sekoitus, joka tuo seinäsi eloon
 • Unenomainen hehku, joka luo rentouttavan ympäristön

Sisusta kotisi luonnon rauhalla Ginkgo Biloba -taustakuvan avulla

Ginkgo Biloba -tapetti on täydellinen valinta, kun haluat tuoda luonnonrauhan osaksi sisustustasi. Sen pehmeät sävyt ja luonnolliset elementit sopivat erinomaisesti yhteen vaaleiden huonekalujen ja puunväristen yksityiskohtien kanssa, luoden tilaan lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

Käytä tätä tapettia ruokailutilan seinämaalausena, jossa se toimii keskipisteenä ja luo rentouttavan ilmapiirin yhteisiin ateriahetkiin. Ginkgo Biloba -tapetti ei ainoastaan kaunista tilaa, vaan myös inspiroi rauhaa ja harmoniaa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan mihin tahansa kotiin tai toimistoon.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWP
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e327694
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.