Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Frayed Wall World Map

Frayed Wall World Map -tapetti: Matkusta maailman ympäri kotisi mukavuudesta. Frayed Wall World Map -tapetti on suunniteltu niille, jotka arvostavat maailmanlaajuista estetiikkaa ja haluavat tuoda ripauksen seikkailua sisustukseensa. Tämä tapetti esittelee maailmankartan, joka on yhdistetty eri maiden, symbolien, värien ja kuvien kanssa. Sen kulunut tausta luo antiikkisen ilmeen ja tekstuurin, joka tekee siitä sekä silmiinpistävän että opettavaisen sisustuselementin.

Maailmankartta seinälläsi – tyylikäs ja ajaton valinta

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Antiikkinen ja kulunut tausta, joka luo syvyyttä ja tekstuuria
 • Maailmankartta, joka on sekä visuaalisesti houkutteleva että informatiivinen
 • Yksityiskohtainen suunnittelu, joka herättää huomion ja keskustelua

Lisää kotiisi maailmanlaajuista charmia Frayed Wall World Map -tapetilla

Tämä tapetti sopii erinomaisesti olohuoneen tai työhuoneen korostusseinäksi, jossa se voi toimia inspiraation lähteenä ja keskustelunavaajana. Sen harmaat sävyt ja kulunut ilme tuovat tilaan rauhoittavaa tunnelmaa, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan inspiraatiolle, pohdinnalle tai rauhalliselle rentoutumiselle.

Käytä sitä myös lastenhuoneessa tai pelihuoneessa, jossa se voi toimia opettavaisena elementtinä ja innostaa nuoria tutkimaan maailmaa. Frayed Wall World Map -tapetti on monipuolinen valinta, joka sopii monenlaiseen sisustukseen ja tuo siihen henkilökohtaista ilmettä.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja -kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e319125
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.