Klassikot

Koko elokuvahistorian aikana useat elokuvat ovat erottuneet edukseen ja jättäneet lähtemättömän jäljen itse yhteiskuntaan. Tarinat, jotka ovat niin hyvin ja huolellisesti tehtyjä, ettLue lisäää ne ovat yleisön suosikkeja vielä tänäkin päivänä. Näitä elokuvia kutsutaan klassikoiksi, ja jokaiselta elokuvataiteen aikakaudelta löytyy niistä muutama esimerkki. Photowall tekee kunniaa tälle suurelle taiteelliselle perinnölle hienolla klassikkokangaspainatusten valikoimallaan. Nämä hämmästyttävät kuvat kuvaavat joitakin ikimuistoisimmista elokuvista, jotka ovat koskaan olleet valkokankaalla. Näitä upeita klassikkokuvioita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa, joita on melkein liian monta mainitsematta. Ne voivat muuttaa kodin jokaisen huoneen todelliseksi modernin elokuvan museoksi. Muutamat näistä klassikkokangaspainatuksista jäljittelevät itse asiassa näiden elokuvien varsinaisten elokuvajulisteiden ulkoasua, kun ne tuotettiin, mikä tekee niistä paitsi kauniita koriste-esineitä myös todellisia keräilyesineitä jälkikäteen. Ne myös dokumentoivat tarkasti elokuvan kehityksen mustavalkoisten mykkäelokuvien alkuaikoina ja nykypäivän värikorjattuihin, tietokoneella tuotettuihin menestyselokuviin. Voit melkein haistaa popcornin ja väkijoukkojen tuoksun omassa olohuoneessasi, kun ripustat nämä klassiset kankaankuvat.

Hienoa klassikoissa kankaalle tulostettuna

Suuren Peter O'Toolen johdolla osa tämän sukupolven tuotteliaimmista näyttelijöistä lainasi kykynsä tositapahtumiin perustuvaan tarinaan legendaarisesta brittisotilaasta, joka valloitti Arabian niemimaan. Photowall on ylpeä voidessaan tarjota sinulle "Movie Poster Lawrence of Arabia" -elokuvajulisteen hienossa klassikkokangastulosteiden kokoelmassaan. 70-luvun alussa legendaarinen elokuvaohjaaja Francis Ford Coppola lyöttäytyi yhteen veteraanikirjailija Mario Puzon kanssa tehdäkseen valkokangassovituksen kuuluisimmasta kirjastaan. Tämä oli tarina italialaisesta perheestä, joka löysi tiensä Yhdysvaltoihin ja loi samalla yhden maan arvostetuimmista ja pelätyimmistä mafiaperheistä. Photowall tekee sinulle tarjouksen, josta et voi kieltäytyä: "Kummisetä-Leaned Back Michael Corleone" kuuluu sen merkittävään klassikkokangastulosteiden valikoimaan. Näyttelijä Al Pacino valittiin kymmenien nimekkäämpien näyttelijöiden joukosta näyttelemään Michael Corleonea, Kummisedän rikollisvaltakunnan perillistä. Tämä elokuva nousee ehdottomasti vuosisatamme sadan rakastetuimman elokuvan joukkoon. Photowallin klassiset kankaankuvapainatukset ovat ylpeitä siitä, että ne ovat osa Kummisedän perintöä.

Muistettava klassikoissa kankaalle tulostettuna

Ohjaaja Michael Curtiz sai 50-luvulla ohjaajakseen elokuvan, joka kertoi tarinan miehestä ja naisesta, joiden kohtalona oli tavata uudelleen toisessa, myrskyisämmässä maailmankolkassa ja elää uudelleen vanha romanssi. Humphrey Bogart ja Ingrid Bergman näyttelevät ongelmallisia rakastavaisia tässä ikonisessa elokuvaklassikossa. Photowallin mielestä tämä voisi olla kokonaan uuden ystävyyden alku "Movie Poster Casablanca" -elokuvajulisteessa, joka on hienossa klassikkokangastulosteiden kokoelmassa. Kuvausten jälkeen kahdesta päänäyttelijästä tuli tosielämän rakastavaiset lyhyeksi ajaksi. Yksi kaikkien aikojen klassisimmista kaunottarista on näyttelijä Audrey Hepburn. Hänessä oli sekoitus tyttömäistä charmia ja aikuista hienostuneisuutta. Ehkä ikimuistoisimmassa elokuvassaan hän häikäisee yleisöä sukupolvensa räväkkänä ja tyylikkäänä nuorena naisena. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle "Movie Poster Breakfast at Tiffany's" -elokuvajulisteen lähes ehtymättömässä klassikkokangaspainatusten valikoimassamme. Perehdytä lapsesi kiehtovuuteen ja rakkauteen elokuvaa kohtaan näiden upeiden kuvien avulla. Anna heidän olla osa maailmaa, jossa mitä tahansa voi tapahtua ja jossa ainoat rajat ovat oman mielikuvituksesi rajat.

Ikuisesti kuolematon

Yksi varhaisimmista elokuvien kulta-aikana tehdyistä elokuvista oli Tuulen viemää. Sen pääosissa näyttelivät valkokankaan seireeni Vivian Leigh Scarlett O'Harana ja jäljittelemätön Clark Gable Rhett Butlerina. 1970-luvun alussa uraauurtava elokuvaohjaaja George Lucas antoi maailmalle ainutlaatuisen scifi-tarinan, jonka juuret olivat vahvasti meissä kaikissa piilevässä hyvän ja pahan välisessä konfliktissa. Se kertoi itsensä löytämisestä, rohkeudesta, arvokkuudesta, vapaudesta, uskollisuudesta perheelle ja uhrauksista. Kaiken tämän taustalla oli futuristinen maailmankaikkeus, jollaista kukaan ei ole koskaan ennen nähnyt. Photowall kuljettaa sinut kaukana, kaukana olevaan galaksiin "Star Wars Episode IV- A New Hope" ja "Star Wars Episode IV" klassikkokuvakangastulosteiden kokoelmassamme. Tämä upea elokuva aloitti massiivisten erikoistehosteiden ja tietokoneella luotujen kuvien aikakauden elokuvamaailmassa. Se teki näistä teknologisista välineistä tärkeän osan tarinankerrontaa. Tämän elokuvan ikoninen teema sekä leimahtavat valomiekat jäävät ikuisesti mieleemme. Puhumattakaan hahmoista, joista on tullut populaarikulttuurin ikoneita, kuten Darth Vader, R2-D2 ja mestari Yoda. Pidä kiirettä ja nappaa omat klassikkokuvasi jo tänään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1