Vintage-elokuvat

Siitä lähtien, kun Lumieren veljekset loivat elokuvakameran, ihmiskunta on ollut kiehtoutunut ja ihastunut näihin hämmästyttäviin välkkyviin varjoihin ja niiden kertomiin tarinoihin. Lue lisääRakkautemme elokuviin on aina ollut ihmiskunnan kulttuurin eturintamassa, aina mykkäelokuvien yksinkertaisista mustavalkoisista keloista tämän päivän tietokoneella tuotettuihin elokuvamagneetteihin. Photowall kunnioittaa tätä hämmästyttävää ilmiötä nykypäivänä tarjoamalla oman sarjansa vintage-elokuvien kangaspainatuksia. Näiden vintage-elokuvien kankaankuvapainatusten lähes ehtymätön malli- ja värivalikoima takaa, että perheen jokainen elokuvaharrastaja saa tarpeekseen. Lukemattomia tunteja vietetään katselemalla ja keskustelemalla ja muistelemalla upeita elokuvia, jotka ovat esillä näissä vintage-elokuvien kangaspainatuksissa. Todellinen elokuvafani meissä kaikissa ei voi vastustaa niiden vetovoimaa. Mitä tulee lapsiin, tämä on nerokas tapa kehittää heidän makunsa ja mieltymyksensä hyvin tehtyihin elokuviin. Se on myös täydellinen tekniikka herättää heidän intohimonsa maailmaan, jossa ainoa raja on mielikuvituksen ulottuvuus. Anna näiden vintage-elokuvien kangaspainatusten avata ovi jännittävämpään ja värikkäämpään kotiin sinulle ja perheellesi.

Vintage-elokuvien valoa kankaalle tulostettuna

Elokuvat alkoivat ensin mykkänä mediana, jossa dialogi sijoitettiin tekstityksiin tai sitä pidettiin täysin tarpeettomana. Yksi mykkäelokuvan aikakauden varhaisimmista ja luultavasti tunnetuimmista supertähdistä oli Sir Charles Chaplin. Hänen hahmonsa The Tramp (Kulkuri) pussihousuineen, keppeineen ja vinoine silinterihattuineen esitti komediallisia kiekkoja, jotka yleisö ymmärsi kaikkialla, jopa ilman dialogia. Nykykriitikot pitävät tätä elokuvan puhtaimpana muotona. Photowall kunnioittaa tätä uraauurtavaa taiteilijaa yhdellä vintage-elokuvien kankaalle vedostetulla vedoksella, jonka nimi on yksinkertaisesti "Kid". Äänitekniikan ja myöhemmin myös väritekniikan myötä elokuvia tehtiin yhä enemmän, ja niiden monipuolisuus ja laajuus muuttuivat lähes loputtomiksi. Photowall kunnioittaa näitä suuria elokuvallisia saavutuksia "Double Indemnity", "Movie Poster Casablanca" ja "Rebel Without a Cause" -teoksilla hienossa vintage-elokuvien kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Ensin mainitussa on elokuvan suuri pahis Edward G. Robinson läpimurtoroolissaan elokuvassa. Toisessa pääosissa nähdään Humphrey Bogart ja Ingrid Bergman tässä klassisessa rakkaustarinassa, joka sijoittuu toisen maailmansodan aikaan ja joka on pysynyt elokuvaklassikkona tähän päivään asti. Ja kolmannessa nähdään ikoninen James Dean elokuvassa, josta hänet muistetaan parhaiten.

Vintage-elokuvien varjo kankaalle tulostettuna

Näiden väritulosteiden ohella Photowall tarjoaa myös lukuisia ikonisia mustavalkoisia kuvia ainutlaatuisessa vintage-elokuvien kankaankuvavedosten kokoelmassaan. Näihin kuuluvat muun muassa "Taistelun panos", jossa on violettisilmäinen seireeni Elizabeth Taylor, ja "Pikku eversti", jossa on kuolematon lapsitähti Shirley Temple. Nämä vintage-elokuvien kangaspainatukset muistuttavat ajasta, jolloin elokuvan sisältö ja tarina vetivät katsojia puoleensa, toisin kuin monet nykyajan tuotokset, joissa hype on tärkeintä. Keskustele perheesi kanssa pitkään näiden vintage-elokuvien kankaankuvissa esiteltyjen ikonisten elokuvamuotojen ansioista ja sudenkuopista. Tämän loistavan aikakauden keskiössä eivät olleet pelkästään loistavat näyttelijät, vaan myös nerokkaat ohjaajat. Saksalaisen Fritz Langin "Metropolis" oli katsaus futuristiseen maailmaan. Nämä vintage-elokuvien kangaspainatukset säilyttävät nämä historialliset saavutukset vielä moneksi vuodeksi ja takaavat, että seuraavalla sukupolvella on koetinkivi, johon kulttuurinsa voi ankkuroida.

Ikuisesti kuolematon

Ajan myötä ohjaajat alkoivat kokeilla elokuvaa ja sen lajityyppejä. Perinteiset tarinankerronnan keinot korvattiin epäsovinnaisemmilla juonenkäänteillä ja abstrakteilla kuvilla. Esimerkkejä näistä ovat "Tohtori Caligarin kabinetti", "Sisar San Sulpicio-Infografiikka" ja "Salome". Nämä hienot mestariteokset vintage-elokuviemme kangaspainatuksissa työnsivät aikansa tarinankerronnan, elokuvataiteen ja tuotantosuunnittelun rajoja. Nämä hämmästyttävät varjot, jotka ovat välähtäneet valkokankailla kollektiivisessa tietoisuudessamme jo vuosikymmeniä, ovat olleet peilikuva ihmiskulttuurista, sen juurista, nykyisyydestä ja siitä, mihin se on menossa. Kuten William Shakespeare kirjoitti, taiteen todellinen tarkoitus on pitää peiliä luontoa vasten, näyttää sille sen todellinen muoto. Niinpä nämä elokuvat ovat olleet dokumentteja elämästämme tällä maapallolla ja niistä tuhansista ja tuhansista järkytyksistä, joita lajimme on kokenut. Miljoonan vuoden kuluttua, kun sivilisaatiomme on jo kauan sitten kadonnut, ne, jotka seulovat tuhkat, voivat koota tarinamme yhteen näiden elokuvien avulla. Pidä siis kiirettä ja nappaa oma kokoelmasi hienoja vintage-elokuvia sisältäviä kankaankuvia jo tänään.
Tuotetiedot