Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Mad Madrid, musta ja valkoinen - Canvastaulu - Makuuhuone

1370

aihetta

Ihmiset

Ikonisista sukupolvea edustavista hahmojen muotokuvista yksinkertaisiin otoksiin, jotka tallentavat ihmisen parhaimmillaan; upean, puhuttelevan canvastaulun valitseminen laajasta ihmiLue lisäästeemaisesta kategoriastamme on täydellinen tapa juhlistaa ihmisyyttä ja sen tunnettuja kasvoja sekä antaa huoneelle ripaus persoonallisuutta.

Kasvot ovat sielun ikkuna

Halusitpa muistella suosikkikulttiklassikkoelokuvaasi ikonisella julisteella tai kuvankaappauksella tai juhlistaa kulttuuri-ikonia muotokuvalla, joka kaappaa sen, mitä he parhaiten tekevät tai haluat vain yksinkertaisesti ruumiillistaa vuosikymmenten takaisen hengen hyvien muistojen tuomiseksi takaisin, löydät taatusti täydellisesti makuuhuoneeseesi tai olohuoneeseesi sopivan taulun canvastaulumallistostamme. Muotokuvat ovat fantastinen valinta mihin tahansa huoneeseen ja mihin tahansa sisustustyyliin. Joskus tiettyjen kasvojen katsominen palauttaa ikonisen hahmon äänen muiston ja uppoudumme jälleen rakastamiemme laulujen ja elokuvien tuomiin muistoihin. Tämä voi olla muotokuva henkilöstä, joka teki maailmasta paremman paikan tai sellainen, joka muutti maailman ikuisiksi ajoiksi tai yksinkertaisesti henkilö, jonka tyyliä ja persoonaa rakastat. Joka tapauksessa maalauskokoelmistamme valitsemasi muotokuva vie sinut takaisin niihin ääniin ja maisemiin ikuisesti.

Ei pelkästään kauniit kasvot

Saatat löytää täydellisen maalauksen laajasta Ihmisteemaisesta kategoriastamme, vaikka tunnettujen henkilöiden kasvot eivät olisikaan etsimäsi asia. Meillä on upea valikoima valokuvia ja taideteoksia, jotka tuovat palan suosikkiajastasi ja paikastasi takaisin. Canvastaulumme saavat sinut tuntemaan, että aika ei koskaan muuttunut, oli kyse sitten New Yorkin katujen kiireestä ja melusta tai lumisten vuorten puuterisia rinteitä alas laskettelemisesta. Ei pelkästään kauniit kasvot, vaan sielun ikkuna. Ei pelkästään suosimasi tunnetun henkilön ja kulttuuri-ikonin sielu, vaan myös omasi. Juhlista musiikkia, elokuvia, tähtiä ja persoonia, jotka muokkasivat meitä tuomalla heidän maailmansa kotiisi. Emme unohda todellisia tai fiktiivisiä kasvoja koskaan ja näiden seiniämme koristavien ikonisia kasvoja kuvaavien canvastaulujen avulla emme koskaan unohda, mikä teki niistä meille niin tärkeitä.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.