Esiintyvä taide

Ihmiset ovat aina ihmiskunnan alkuajoista lähtien keksineet mielikuvituksellisia ja nerokkaita tapoja viihdyttää ja huvittaa itseään. Olipa kyseessä sitten visuaalinen, suullinen tai Lue lisäätuntoaisti, olemme aina kyenneet keksimään skenaarioita, jotka stimuloivat mielikuvitustamme ja miellyttävät aistejamme. Alkaen varhaisimmista eläinten nahkojen paukuttelusta rytmin luomiseksi ja raajojemme ilmeikkäästä pyörimisestä jumaliemme lepyttämiseksi aina nykypäivän huippuluokan viihdykkeisiin, joista nautimme, kekseliäisyydellämme ei näytä olevan loppua, kun on kyse tästä aiheesta. Photowall kunnioittaa tätä lajimme kiehtovaa kykyä omalla sarjallaan esittävän taiteen kankaalle vedoksia. Nämä kuvat kuvaavat lukemattomia huvittelumuotoja, joita olemme keksineet vuosien varrella. Ripusta muutama näistä esittävän taiteen kankaalle painetuista vedoksista olohuoneesi seinille ja katso, kuinka tila kirkastuu välittömästi ja täyttyy oudosta ja värikkäästä. Vieraasi ja läheisesi tulevat taputtamaan sinulle, kun näytät nämä esittävän taiteen kankaankuvatulosteet tällä alueella He tulevat keksimään yhä mielikuvituksellisempia tapoja palata olohuoneeseesi, jossa on nämä esittävän taiteen kankaankuvatulosteet. Nämä kuvat ovat takuuvarma hitti kodissasi.

Rytmikkäitä esittävän taiteen kankaalle tulosteita

Jazz on musiikkilaji, joka sai alkunsa New Orleansin, Louisianan afroamerikkalaisista yhteisöistä Yhdysvalloissa 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa ja jonka juuret ovat bluesissa ja ragtimessä. Musiikkipiireissä yleisesti jazz-aikana tunnetusta 1920-luvusta lähtien jazz on tunnustettu tärkeäksi musiikilliseksi ilmaisumuodoksi perinteisessä ja populaarimusiikissa. Sitä yhdistävät afroamerikkalaisen ja eurooppalais-amerikkalaisen musiikillisen syntyperän yhteiset siteet. Jazzmusiikin tyylille ovat ominaisia swing- ja blues-sävelet, monimutkaiset soinnut, call and response -laulu ja improvisaatio. Photowall antaa sinun polkea jalkojasi rytmin tahtiin "That Jazzin" kanssa hienossa esittävän taiteen kankaankuvapainatusten valikoimassamme. Tämä kuva kuvaa tämän musiikkimuodon inspiroimaa hipiä ja coolia tunnelmaa. Kun jazz levisi kulovalkean tavoin ympäri maailmaa, se ammensi kansallisista, alueellisista ja paikallisista musiikkikulttuureista, joista syntyi erilaisia tyylejä. New Orleansin jazz tuli ensimmäisen kerran tunnetuksi 1910-luvun alussa. Se yhdisti aiempia puhallinorkesterien marsseja, ranskalaisia kvadrilleja, biguinea, ragtimea ja bluesia kollektiivisiin moniäänisiin improvisaatioihin. Anna näiden esittävän taiteen kankaalle painettujen vedosten olla kotisi kantavia voimavaroja.

Visual in performing arts canvas prints

Koko elokuvahistorian aikana useat elokuvat ovat erottuneet ja jättäneet lähtemättömän jäljen itse yhteiskuntaan. Tarinat, jotka ovat niin hyvin ja huolellisesti tehtyjä, että ne ovat yleisön suosikkeja vielä tänäkin päivänä. Näitä elokuvia kutsutaan klassikoiksi, ja jokaiselta elokuvataiteen aikakaudelta löytyy niistä muutama esimerkki. Photowall tekee kunniaa tälle suurelle taiteelliselle perinnölle "Humphrey Bogartin" upealla esittävän taiteen kankaankuvavedosten kokoelmallaan. Tämä hämmästyttävä kuva esittelee yhden ikimuistoisimmista näyttelijöistä, joka on koskaan ollut valkokankaalla. Näitä upeita esittävän taiteen kankaita on saatavana monissa eri väreissä ja malleissa, joita on melkein liian monta mainitsematta. Ne voivat muuttaa kodin jokaisen huoneen todelliseksi nykyaikaisen elokuvan museoksi. Muutamat näistä esittävän taiteen kankaalle vedostetuista kankaista eivät ole vain kauniita koriste-esineitä, vaan todellisia keräilykohteita jälkikäteen. Ne myös dokumentoivat tarkasti elokuvan kehityksen mustavalkoisten mykkäelokuvien alkuaikoina ja nykypäivän värikorjattuihin, tietokoneella tuotettuihin menestyselokuviin. Voit melkein haistaa popcornin ja väkijoukkojen tuoksun omassa elokuvasalissasi, kun ripustat nämä esittävän taiteen kankaalle painetut vedokset.

Liukasta ja notkeaa

Tanssi on yksi niistä keinoista, jotka olemme luoneet säilyttämään kulttuurimme ja kohottamaan sieluamme. Muinaisten heimojen ensimmäisistä shamaaneista ja lääkintämiehistä, jotka vääntelivät kehoaan siroihin muotoihin rauhoittaakseen henkiä, varhaisimpiin tapauksiin, joissa ihmiset käyttivät raajojaan rytmikkäästi ilmaistakseen tunteita, tämä viihdemuoto on ollut jokapäiväisen elämämme peruselementti siitä lähtien. Photowall nostaa hattua näille hämmästyttäville huvituksille: "Women Dancing-Joaquin Sorolla", "Powder Rush" ja "Dance is the Language of the Soul, mustavalkoinen" kuuluvat sen hämmästyttävään kokoelmaan esittävän taiteen kankaalle vedoksia. Näissä kuvissa esitellään perinteisiä tansseja, kuten flamencoa ja balettia, mielikuvitusta vangitsevina viihdemuotoina. Ripusta muutama näistä esittävän taiteen kankaankuvituksista oleskelualueidesi seinille ja todista, kuinka pelkkä niiden katseleminen voi rauhoittaa aistejasi ja poistaa kaikki päivän huolet ja murheet. Istu suosikkituolissasi jäähdytetyn martinin kera ja kuvittele olevasi yhden kaupungin kuuluisimman taidemesenaatin salongissa, jossa heidän vieraansa viihdyttävät sinua perinteisillä tansseilla.
Tuotetiedot