Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Erityinen tilaisuus - Canvastaulu - Keittiö

189

aihetta

Ruoka & juoma

Ruoka ja juoma muodostavat merkittävän osan elämästämme. Nautimme syömisestä ja juomisesta sekä ruokaharrastuksista. Ulkona syöminen tekee mistä tahansa lomasta tai erityisestä päiväsLue lisäätä täydellisen. Ruokahalun herättävät ruokia ja juomia esittävät canvastaulut säväyttävät keittiön, ruokailutilan ja minkä tahansa herkuttelupaikan seiniä. Laajasta canvastaulukokoelmastamme löydät taatusti täydellisen maalauksen, piditpä abstrakteista, valokuvauksellisista tai informatiivisista aiheista.

Ruoka

Raikkaat vesipisarat putoamassa omenan pinnalta, makeudesta räjähtämäisillään olevat hunajakennot, kuvat hedelmistä ympäri maailmaa tai yksinkertainen kuva mansikoista, joita tekisi mieli koskettaa. Sarjakuvahahmot elävät fantasiamaailmassa, jossa valtavat suklaakakkupalat, keksit, piirakat ja donitsit kietoutuvat linnunratamaiselle kuviolle avaruudessa. Maatilateemaiset ruokia sisältävissä tauluissa on muun muassa sälelaatikon inspiroimia mainoksia, vanhat maitokannut ajalta, jolloin maitomies toi maidon jakelupäivänä maitoluukusta. Sitruunat, tomaatit, yrtit ja monet muut voivat korostaa pöytää tai keittiön seiniä. Tuore kala ja vihannekset voivat toimia inspiraation lähteenä, kun perhe haluaa tietää, mitä on tarjolla illalliseksi. Suoraan vanhoista tapettiluetteloista löydetyt retrohenkiset keittiökuvat voivat auttaa ruokasalin tai aamiaisbaarin unelmateeman suunnittelussa. Tässä jopa yksi abstrakti sitruuna voi toimia taideteoksena.

Juoma

Juhlista viinitilakierrosta canvastaululla kellarissa ikääntyvistä viiinitynnyreistä. Pullossa oleva vuosikertaviini ja juustolautanen voi herättää muistot tai tulevaisuuden suunnitelmat henkiin. Näytä vieraillesi, että pidät teehetkistä valitsemalla Japanin inspiroiman canvastaulu seinällesi. Valikoimassamme on korkkeja ja kahvinpapuja, jotka tekevät keittiöstäsi kotikahvilan oloisen. Kuva värikkäistä pulloista tai pullon pohjista tuo juuri oikean ilmapiirin mihin tahansa ruokasaliin tai baarialueelle. Mustavalkoiset canvastaulut viinipulloista ja viinistä voivat viestiä vieraillesi kulinaarisista taidoistasi ja kiinnostuksen kohteista. Pala Napa Valleyta voi auttaa luomaan erityisen tunnelman seuraavaan viinin ja juuston maistamisiltaan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.