Ruoka & juoma

Ruoka ja juoma muodostavat merkittävän osan elämästämme. Nautimme syömisestä ja juomisesta sekä kulinaarisista harrastuksista. Mikään loma tai erityinen päivä ei ole täydellinen ilmanLue lisää ulkona syömistä. Ruokaa ja juomaa esittävät ruokahalua herättävät kangaspainatukset ilahduttavat keittiön, ruokailutilan ja minkä tahansa muun tilan seiniä, jossa on gourmet-asioita. Piditpä sitten abstraktista, valokuvauksellisesta tai informatiivisesta maalauksesta, laajasta kankaanpainomallistosta löytyy varmasti täydellinen maalaus.

Ylellinen sisustus ruoka- ja juomaseinämaalauksilla

Useimmat meistä rakastavat syömistä, ja on paljon tilaisuuksia, joissa voimme nauttia herkullisia aterioita, jotka valmistetaan pöydässä. Näin ollen jotkut kodinomistajat ja suunnittelijat haluavat lisätä tiettyihin huoneisiin koristeita, jotka kuvaavat ruokaa ja juomia. Useimmissa tapauksissa ruokasali ja keittiö ovat huoneita, jotka koristellaan usein tällaisilla koristeilla. Nykyään helpoin tapa saada mikä tahansa huone näyttämään hämmästyttävältä ja eloisalta on käyttää seinämaalauksia. Näyttää siltä, että seinämaalauksia näkee missä tahansa. Miksipä ei. Ne ovat helppokäyttöisiä ja niistä on valtavasti malleja valittavana. Photowallilla on laaja valikoima mallistoja, jotka voivat yksinkertaisesti saada tylsät ja tylsät seinät näyttämään upeilta. Yksi hämmästyttävä esimerkki ovat Food & Drink -seinämaalaukset. Lisää nämä seinämaalaukset keittiön ja ruokasalin seiniin, ja saat varmasti huoneen muutoksen, jota olet etsinyt. Luo viileitä ja mielenkiintoisia seiniä näillä ihanilla seinämaalauksilla ja nostat varmasti huoneesi ulkonäön seuraavalle tasolle.

Ruoka

Omenat tippuvat raikasta vettä, hunajakennot näyttävät olevan valmiita puhkeamaan makeudestaan, katsele hedelmiä eri puolilta maailmaa tai yksinkertaisia mansikoita, jotka houkuttelevat koskettamaan. Sarjakuvahahmot elävät fantasiamaailmassa, jossa viipaleet mehevää suklaakakkua, keksejä, piirakoita ja donitseja pyörivät maitotie-tyyppisessä kuviossa avaruudessa. Maatila-aiheisiin ruoan seinämaalauksiin kuuluu puulaatikkolaatikosta inspiroituneita mainoksia, Vintage-astiat esittelevät maitotölkkejä ajalta, jolloin jokaisella oli maito-ovi odottamassa päivittäistä maitotuotettaan. Sitruunat, tomaatit, yrtit ja muut voivat koristella pöytääsi tai keittiön seiniä. Tuoretta kalaa ja vihanneksia voi tuijottaa inspiraatioksi, kun koko perhe haluaa tietää, mitä on illalliseksi. Retro Kitchen -tulosteet suoraan vintage-tapettiluetteloista voivat auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi teeman kodin ruokasalin tai aamiaisbaarin alueille. Tässä yksittäinen abstrakti sitruuna on seinämaalaukseen painettu taideteos.

Juoma

Juhli viinitilakierrosta seinämaalaustulosteella, jossa on tynnyreitä, jotka kypsyvät kellarissa. Viini- ja juustolautanen, jossa on vuosikertapunaista pullossa, voi herättää muistoja tai tulevaisuuden suunnitelmia. Näytä vieraillesi, että nautit teehetkestä, kun ripustat japanilaisvaikutteisia seinämaalauksia. Korkit ovat esillä, ja voit hankkia myös kahvipapuja, jotta keittiösi tuntuisi juuri siltä kodin kahvibaarilta, jonka haluat sen olevan. Värikkäiden pullojen tai pullonpohjien esillepano antaa oikean ripauksen tunnelmaa mihin tahansa ruokailu- tai baaritilaan. Viinipulloja ja viiniä esittävät mustavalkoiset kankaankuvatulosteet voivat osoittaa vieraillesi kulinaariset kiinnostuksesi ja taitosi. Napa Valleyn maku voi auttaa sinua herättämään erityisen erityisen tunteen seuraavassa viinin ja juuston maisteluillassasi.
Tuotetiedot