Fantasia

Fantasiakuvat voivat viedä sinut matkalle oman mielikuvituksesi läpi ja luoda uusia tarinoita ja ideoita joka kerta, kun katsot seinälläsi olevaa kangaspainosta. Töissä ja kotona, kunLue lisää sinulla on jotain miellyttävää katseltavaa, se ei pelkästään piristä päivääsi, vaan se voi kohottaa mielialaa ja vapauttaa mielesi rentoutumaan. Nauti elämästä loputtomien mahdollisuuksien maailmassa, kun valitset kotiisi täydelliset fantasiakangastulosteet.

Totuus fantasian ja todellisuuden välillä

Määritelmän mukaan fantasia on ajatus, jolla ei ole todellisuuspohjaa, ja se on käytännössä mielikuvitustasi, jota todellisuus ei rajoita. Todellisuus taas on asioiden tila sellaisena kuin ne ovat olemassa. Periaatteessa se on sitä, mitä näet, kuulet ja koet. Lastenhuoneen sisustamisessa Fantasy-seinämaalausten käyttö on parasta, mitä voit antaa pienimmille. Noin kolmen tai neljän vuoden iässä monet lapset osaavat jo erottaa todellisuuden ja fantasian toisistaan. Sellaisenaan he todella nauttivat roolipelien pelaamisesta itsensä, ystäviensä ja myös vanhempiensa kanssa. Näiden aktiviteettien tekeminen auttaa ilmeisesti lastesi kasvua ja kehitystä. Fantasia auttaa heitä olemaan luovia, ja on todettu, että lapset pystyvät käsittelemään erilaisia tilanteita ja ongelmia. Näiden lisäksi lapset pystyvät ymmärtämään ja arvostamaan eroa sen välillä, mikä on todellista ja mikä ei. Tässä kohtaa Photowallin upeat Fantasy-seinämaalaukset tulevat kuvaan mukaan. Ihanien mallien ansiosta ne eivät ainoastaan saa sisätiloja näyttämään upeilta, vaan auttavat lapsia myös heidän jokapäiväisessä elämässään.

Ihmeellisiä todellisuuksia

Miten tahansa nautitkin fantasiamaailmastasi, yksi huipputeemoista on epätodennäköinen. Tämä on todellisuutta, vain hieman vinksahtaneena. Löydät esimerkiksi maalauksia, joissa on täydellinen pieni maalaistalo pellolla, joka istuu puun päällä. Jos pidät rakennuksia esittävistä kohtauksista, jotka vievät sinut kaiken mahdollisen äärelle, kokeile Falling Estate -maalausta, joka on ihastuttava sekamelska taloja, joita voisit löytää kadulta. . . ratsastamalla jokea pitkin vesiputouksen reunalle. Eräässä kohtauksessa kurpitsasta tulee linna juuri sopivasti Halloweenin aikaan! Mosaiikki-ilmapalloon kiinnitetty mökki nousee uusiin korkeuksiin Up Up and Away -teoksessa. Löydä kankaalle painettuja ufoja taivaalla seepianvärisinä, joessa leikkiviä dinosauruksia, lentolisko lennossa, afrikkalaisen eläimen chieftaniksi maalattu tiikeri ja paljon muuta odottavat harhailevaa mieltäsi ja ihmetteleviä silmiäsi.

Fantastisia olentoja

Todellisuus yhdistyy ihanteeseen, kun otat tulisen lohikäärmeen ja asetat sen soturia vastaan, jonka on tapettava se palamatta! Lohikäärmekohtauksia on useita, samoin kuin suosittua yksisarvista. Saatat löytää yksisarvisperheitä metsästä, keijuja puista ja mahdottoman mutta uskottavan Dracorin. Fantasiataistelut käydään ihmisten ja fantasiaolentojen välillä, kun taas lukuisia voimakkaita ja todellisia eläimiä kuvataan luonnollisissa kohtauksissa ikään kuin vakoilisit yksityistä hetkeä.

Tyydyttävät tilanteet

Merimaisemia, joissa hyppivät delfiinit, perhoset ja kankaalle painetut vedokset saman lajin eläimistä, jotka ovat ryhmittyneet yhteen keskustelemaan. Nauti näkymästä, jossa Afrikan villieläimet lepäävät rauhallisesti puun alla, tai linnuista vesiputouksen äärellä, joka on tarpeeksi selkeä ollakseen todellinen.
Tuotetiedot