Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Astral Yksisarvinen - Canvastaulu - Lastenhuone

552

aihetta

Fantasia

Fantasiakuvat voivat viedä sinut matkalle mielikuvituksen syvyyksiin ja luoda uusia tarinoita ja ajatuksia aina seinälläsi olevaa canvastaulua katsoessasi. Työssä ja kotona oleva mielLue lisäälyttävä katsottava kohde tekee paljon pelkän päivän piristämisen lisäksi; se voi kohottaa mielen ja vapauttaa sen rentoutumaan. Nauti loputtomien mahdollisuuksien maailmasta valitessasi täydellistä fantasia-aiheista canvastaulua kotiisi.

Epätodennäköiset todellisuudet

Riippumatta mistä fantasiamaailmasta itse nautit eniten, yksi johtavista teemoista on epätodennäköisyys. Tämä on todellisuus, joka on hieman erilainen. Löydät esimerkiksi maalauksia täydellisestä pienestä maatalosta, joka on pellolla puun latvassa. Kokeile Putoavaa rakennusta, joka on tavallisesti kaduilta löytyvä talojen sekamelska... mutta joka on joen virtauksessa matkalla kohti vesiputouksen reunaa, jos pidät rakennuksia sisältävistä kohtauksista, joissa voi tapahtua mitä tahansa. Yhdessä kohtauksessa kurpitsasta tulee linna juuri ajoissa ennen Halloweenia! Mosaiikkiseen ilmapalloon kiinnitetty mökki kurottaa kohti uusia korkeuksia taulussa nimeltä Kohti korkeuksia. Tutustu seepian värisellä taivaalla lentäviin UFO:ihin, joessa leikkiviin dinosauruksiin, lentävään pterodactyl-liskoon, afrikkalaiseksi chieftan-eläimeksi jäljittelevään maalattuun tiikeriin ja moniin muihin, jotka odottavat harhailevaa mieltäsi ja ihmetteleviä silmiäsi.

Mielikuvitusoliot

Todellisuus ja ihanne yhdistyvät, kun valitset kiihkeän lohikäärmeen taistelemaan soturia vastaan, jonka on voitettava se palamatta! Valikoimassamme on useita lohikäärmeitä ja suosittua yksisarvista esittäviä kohtauksia. Saatat löytää metsässä käyskentelevän yksisarvisperheen, puissa kiipeileviä keijuja ja mahdottoman mutta mahdollisen Dracor-hahmon. Ihmiset ja mielikuvitusoliot kohtaavat mielikuvitustaisteluissa, kun taas intensiiviset aidot eläimet kuvataan luonnollisissa kohtauksissa, aivan kuin olisit vakoilemassa yksityistä hetkeä.

Rauhoittavat tilanteet

Hyppiviä delfiinejä sisältävät merimaisemat, perhoset ja saman lajin eläinryhmiä sisältävät keskustelevat canvastaulut. Nauti levollisesti puun alla lepäävistä Afrikan villieläimistä tai melkein epätodellisen kirkkaan vesiputouksen lähellä olevista linnuista.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.