Muutaman dollarin lisää - Clint Eastwood - Canvastaulu - Olohuone

2133

aihetta

Viihde

Viihteenmaailma on erityisen eläväinen ja sen inspiroiman canvastaulun lisääminen kotiin voi herätätää kodin todella henkiin. Riippumatta mistä showbisneksestä pidät, jokaiselle on taLue lisäärjolla jotakin aina canvastauluina saatavilla olevista useista musiikillisista viihdyttäjistä aina laadukkaasti tuotettuihin kuuluisiin elokuvajulisteisiin. Oikeaan ympäristöön laitettuna viihdeteemaiset canvastaulut voivat antaa juuri oikean ulkonäön ja päästä omana taideteoksenaan loputtomien keskustelujen aiheiksi.

Valokuvat, graafinen suunnittelu ja klassinen ilme

Photowall tuo sinulle ainoastaan maailman viihteen parhaat canvastaulut, jotka voivat tuoda kodille juuri oikeanlaisen vihjeen tyylistä. Tutustu esimerkiksi eräitä johtavia esiintyjiä, näyttelijöitä ja viimeaikaisia hahmoja esittäviin muotokuviimme. Jotkin kuvista esitetään juuri sellaisena teoksen hengen taltioivina kuvina, kuin muistamme kuuluisista elokuvista tai televisiosta. Toisissa kuvissa on ehkä vielä selkeämmin määritetty oma tyylinsä ja ne esitetään graafisesti suunniteltuina, jolloin ne sulautuvat olemassa olevaan sisustukseen helpommin. Meillä on taulu kenestä tahansa kuuluisasta hauskuuttajasta, kuten Peter Sellersistä aina Hollywoodin legendoihin, kuten Audrey Hepburniin tai James Deaniin, mitä tahansa klassista ilmettä kotiisi etsitkin. Löydät myös useita huippumuusikoita esittävät canvastaulut aina Amy Winehousesta Beatlesiin, jotka sopivat erinomaisesti äänijärjestelmäsi takana olevalle seinälle.

Elokuvamaalaukset

Parhaista viihde-elokuvista tuotetut kuvat ja promootiomateriaalit toimivat inspiraation lisääjänä mille tahansa kodille riippumatta siitä, kuinka asetat ne esille. Meillä on useita erinomaisia Disney-aiheisia tauluja, jotka sopivat ihanteellisesti lastenhuoneeseen tai esimerkiksi hoitohuoneeseen. Jokaisen pienen lapsen huoneeseen löytyy jotakin aina värikkään mahtipontisista Disneyn Frozen-elokuvasta kuuluisaksi tulleista prinsessoista Autot-elokuvan Salama McQueeniin. Elokuvia katsomalla kasvaneille vanhemmille lapsille ja aikuisille tarjoamme myös laajan kokoelman Tähtien sota -elokuvista piirrettyjä canvastauluja, joissa on muun muassa yksi ikonisimmista elokuvien pahiksista, Darth Vader, jolla tuot räväkän tunnelman mihin tahansa huoneeseen. Elokuva-aiheisten canvastauluille tulostettujen julisteiden valikoimasta löydät useita vaihtoehtoja aina klassisista lännenelokuvista musikaaleihin ja jännityselokuviin.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.