Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Victorian sodat - Canvastaulu - Olohuone

11

aihetta

Tähtien sodat

Tähtien sota -fanit, antakaa itsellenne lupa matkata kauan galaksissa kauas pois, valitsemalla tätä eeppistä tarinaa kuvaavien canvastaulujen kokoelmasta kotiisi sopiva taulu. RiippumLue lisääatta siitä oletko valon puolella tai jo siirtynyt pimeän puolelle, meillä on vähintään yksi sinulle sopiva canvastaulu. Canvastaulujen valikoima käsittää jokaisen Tähtien sota -universumin sankarin ja roiston. Darth Vaderin mustassa viitassa, hyökkää punaisella valomiekalla samalla, kun hän toisella kädellä hakee voimaa tuhotakseen vihollisensa. Voit valita joko kirkasvärisiä tauluja tai hillityn värisiä valokuvia ja ripustaa tämän pimeyden valtiaan seinällesi, jos uskallat.

Luke Skywalker

Luke Skywalker oli aikoja sitten isänsä kasteviljelmillä töissä, mutta nyt hän on plasma blasterillaan valmis taistelemaan pahuuden imperiumia vastaan. Toinen dramaattinen kuva, jossa hän harjoittelee valomiekallaan ja opettelee voiman käyttöä Jedi Master Yodan valvonnassa. Graffitinen lähikuva näyttää nuoren sankarin miettivät kasvot ja valokuva uudesta voimasta esittää häntä X-Wing Starfighterin ohjaamossa klimaattisessa taistelussa Death Staria vastaan.

Anakin Skywalker

Koe sankarillinen Anakin Skywalker, ennen kuin hän siirtyi pimeällä puolelle. Hänen haluttiin tulevan Jedien valituksi luovan tasapainoa Voimalle, Anakinia on kuvattu monissa canvastauluissa eri elämäntilanteissa. Ensiksi hän oli orja Tatoiinella, sen jälkeen Jedi koulutuksessa Hayden Chrstensenin kuvaamana, ennen kuin hän siirtyi pimeälle puolelle, joka tekee hänestä lopulta Darth Vaderin.

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi esiintyy kokoelmassamme nuorena Jedinä Ewan McGregorin ja vanhempana Alec Guinnesin kuvaamana, kun hän ottaa yhteen aikaisemman oppilaansa Darth Vaderin kanssa. Obi-Wania esittävät taulut käsittävät graffitisen lähikuvan ja värikkään taulun Jedi masterista hänen loikkaa laavan yli Mustafar-planeetalla. Toisessa taulussa kuvataan Jedi legendaa Kenobia hänen tarttuessaan siniseen valomiekkaan valmiina taisteluun. Kokoelmamme käsittää myös ilkeän keisari Palpatinen, joka uhkaa vihamiehiään, tumma kaapu peittää hänen piirteensä hänen huutaessaan tässä lähikuvassa. Hänen pelottavat kasvonsa on saatavissa myös canvastauluna, valokuva elokuvista. Kokoelmassamme hän on kuvattu kuolettavan Voiman valosauvan kanssa.

Prinsessa Amidala

Kaunis prinsessa Amidala on myös mukana kokoelmassamme. Hän voi kaunistaa seinääsi kuten kuningatar Naboo, hyökäävänä taistelijana tai kuten mietteliäs Padma lähikuivissa.

Prinsessa Leia

Prinsessa Leiaa esittävät taulut käsittävät valkoisiin pukeutunutta prinsessaa pitkien hiustensa kanssa sekä tauluissa, jotka esittävät häntä Jabba the Hutin vankina. Useissa voidaan nähdä hänen peloton tarttumisensa plasma blasteriin.

Starships

Tähtien sodan eri starshipsit on myös mukana kokoelmassa. Meillä on seuraavia maalauksia ja canvastauluja: Death Star, Millenium Falcon, Republic gunships, X-Ving Straighters, Queen Amiralda’s starship, Droid Straighters ja Clone Starfighters. Kokoelma sisältää myös kuvia avaruusolioiden maisemia Tähtien sodan universumista kuten Gunga City, Dagobah, erämaaplaneetta Tatooine ja Coruscant. Kloonisotilaita kuvaava taulu osoittaa empiirin mahdin. Elokuvasta on tehty lukemattomia julisteita, jotka saavat fanit muistelemaan aikaa, kun he ensimmäisen kerran näkivät tämän elokuvan. Valokuvat vangitsevat elokuvan tärkeimmät hetket: Dath Vader seisomassa kaatuneen Storm Troopersin ruumiin vieressä R2-D2 ja C3PO takana, vaeltaen kohti Tatooinea; nuori Anakin Skywalker ajamassa kilpaa, ja Luke, Leia ja droidit katsomassa Millennium Falconin lentämistä avaruuteen. Vain mielikuvituksesi on rajana näille tauluille, joita voit katsella makuuhuoneessasi tai tv-huoneessa, kotielokuvateatterissa tai fanien galleriassa. Voima olkoon mukana valinnoissasi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-11 11:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.