Tähtien sodat

Star Wars -sarjan fanit, anna itsesi siirtyä kauan sitten kaukana, kaukana olevaan galaksiin, kun sisustat kotiasi valtavasta valikoimastamme seinätaidetta tästä eeppisestä saagasta. Lue lisääOlitpa sitten valoisalle puolelle tai jo pimeälle puolelle taipuvainen, löydät varmasti ainakin yhden kankaalle painetun teoksen, joka vangitsee taipumuksesi.Meillä on kankaalle painettuja hahmomuotokuvia kaikista suosikkisankareistasi ja -roistoista Star Wars -universumista. Darth Vader, musta viitta hulmuten, heiluttaa punaista valosapelia, kun hänen toinen kätensä käyttää Voiman pimeää voimaa murskatakseen vihollisensa. Riippumatta siitä, pidätkö mieluummin värikkäistä maalauksista vai pidätkö valokuvista, voit ripustaa tämän pimeyden lordin seinällesi, jos uskallat.

Luke Skywalker

Luke Skywalker, joka on jo kaukana maalaispoikana viettämästään ajasta, seisoo plasmasoihtu kädessään, valmiina ottamaan yhteen Pahan Imperiumin voimien kanssa. Toisessa dramaattisessa kuvassa hän harjoittelee valosapelillaan ja opettelee Voiman keinoja jedimestari Yodan valvonnassa. Grafiittisessa lähikuvassa näkyy nuoren sankarin mietteliäät kasvot, ja still-kuvassa elokuvasta A New Hope nähdään hänet X-Wing-tähtihävittäjän ohjaamossa huipputaistelun aikana Kuolemantähteä vastaan.

Anakin Skywalker

Koe uudelleen Anakin Skywalkerin sankariteot ennen kuin hän antautui Pimeän puolen houkutuksille. Anakinin ennustettiin aikoinaan tulevan jedien valituksi ja tuovan tasapainon Voimaan, ja hän esiintyy kankaalle painetuissa vedoksissamme elämänsä eri vaiheissa. Ensin nuorena orjapoikana Tatooinella, sitten Hayden Christensenin esittämänä koulutettavana jedinä, ennen kuin hän antautui pimeälle tielle, joka lopulta muutti hänet Darth Vaderiksi.

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi esiintyy kokoelmassamme Ewan McGregorin esittämänä nuorena jediritarina ja Alec Guinessin esittämänä vanhempana mestarina, joka kohtaa entisen oppipoikansa Darth Vaderin. Obi-Wan-seinäkuviin kuuluu grafiittinen lähikuva ja värikylläinen maalaus, jossa jedimestari hyppää laavan yli Mustafar-planeetalla. Toisessa kuvassa Jedi-legenda Kenobi tarttuu sinisenä hehkuvaan valosapeliin valmiina taisteluun. Hahmokuvissa on myös paha keisari Palpatine, joka uhkaa vihollisiaan, ja tumma huppu peittää hänen runnellut piirteensä, kun hän huutaa raivoissaan grafiittisessa lähikuvassa. Hänen pelottavat kasvonsa ovat saatavilla myös kankaalle painettuna still-valokuvana elokuvista. Kokoelmassamme on maalaus, jossa hän käyttää tappavaa voimasalamaa.

Prinsessa Amidala

Kaunis prinsessa Amidala esiintyy kokoelmamme kankaankuvavedosten joukossa kaikissa eri puolistaan. Hän voi koristella seinääsi täydessä kuninkaallisessa meikissä Naboon kuningattarena, räväkkänä soturina, jolla on räiskintäase kädessään, tai huomaavaisena ja rohkeana Padména grafiitilla tehdyissä lähikuvissa.

Prinsessa Leia

Urhean prinsessa Leian muotokuviin kuuluu kankaalle vedostettuja kuvia, joissa hän on pukeutunut ikoniseen valkoiseen kaapuunsa, hänellä on hulmuavat hiukset ja metsäpuku, kun hän oli ewokien kanssa, sekä maalauksia, joissa hän on pukeutunut paljastavaan orjapukuun ollessaan Jabba the Hutin vankina. Useissa kuvissa hänellä on pelottomasti plasmasuihkulaite kädessään.

Tähtialukset

Star Wars -universumin erilaiset tähtialukset ovat myös osa kokoelmaamme. Meillä on maalauksia ja kankaalle vedostettuja kuvia Kuolemantähdestä, Millennium Falconista, Tasavallan tykkilaivoista, X-Wing-tähtihävittäjistä, kuningatar Amidalan kuninkaallisesta tähtilaivasta, droidien tähtihävittäjistä ja kloonien tähtihävittäjistä. Tämä seinätaidekokoelma sisältää myös kuvia Star Wars -universumin muukalaismaisemista; kuten vedenalainen Gunga City, suoplaneetta Dagobah, aavikkoplaneetta Tatooine ja kaupungin peittämä Coruscant. Maalaus, jossa on lukuisia kloonisotilaiden joukkoja, kuvastaa Imperiumin voiman mittasuhteita. Mukana on useita jäljennöksiä elokuvien alkuperäisen julkaisun julisteista, jotka vievät pitkäaikaiset fanit takaisin aikaan, jolloin elokuvat esitettiin ensimmäistä kertaa valkokankaalla. Elokuvien still-kuvat jäädyttävät elokuvasarjan keskeisiä hetkiä, kuten Darth Vaderin seisomista kaatuneen kapinallisen ruumiin yllä, kun hänen takanaan on kokoontunut joukko Storm Troopers -joukkoja; R2-D2 ja C3PO vaeltelevat eksyksissä Tatooinella; nuori Anakin Skywalker kapselikilpailussaan; sekä Luken, Leian ja droidien lääkintäfregatilla katsomassa, kuinka Millennium Falcon lentää avaruuteen. Vain mielikuvituksesi rajoittaa näiden vaikuttavien kuvien käyttömahdollisuuksia; niitä voi käyttää makuuhuoneessa, perheen televisiohuoneessa, kotiteatterissa tai fanien galleriassa. Olkoon Voima kanssasi, kun teet valintasi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1