Kultti

Siitä lähtien, kun amerikkalainen Philo Farnsworth keksi laitteen nimeltä televisio, miljardit kotitaloudet ympäri maailmaa ovat voineet nauttia viihteestä, jota ennen oli tarjolla vaLue lisääin elokuvateattereiden valkokankailla, mukavasti kotonaan. Tämä fantastinen laite on saanut niin hyvän vastaanoton, että maapallolla on tuskin yhtään kotia, jossa ei olisi vähintään yhtä tällaista televisiota. Televisioiden laajan leviämisen vuoksi verkostoiksi kutsutut viihdeyhtiöt päättivät luoda ohjelmia, jotka oli suunniteltu erityisesti näiden pienten ruutujen katseluun. Näitä kutsutaan televisio-ohjelmiksi. Televisio-ohjelmia on monenlaisia. On olemassa erillisiä ohjelmia, joita kutsutaan erikoisohjelmiksi. On laulu- ja tanssiesityksiä, joita kutsutaan varietee-ohjelmiksi, ja on myös viikoittain ilmestyviä tarinoita, joita kutsutaan sarjoiksi. Tämän viihdemuodon perustamisesta lähtien on ollut tv-ohjelmia ja elokuvia, jotka ovat saaneet niin hyvän vastaanoton ja jotka ovat olleet yleisön suosiossa, että niitä on kutsuttu kulttiklassikoiksi. Photowall kunnioittaa tätä sensaatiomaista viihdemuotoa jännittävällä kulttipainatusten sarjallaan. Näissä upeissa kuvissa on joitakin suosituimpia tv- ja elokuvaohjelmia, joita yleisö on rakastanut vuosikymmenten ajan.

Hämmästyttäviä kulttimaineessa olevia kankaankuvia

Television olemassaolo merkitsi myös sitä, että elokuvia, jotka ennen nähtiin vain elokuvateattereissa, voitiin nyt esitellä kotioloissa. Photowall nostaa hattua joillekin näistä elokuva- ja televisioklassikoista: "Elokuvajuliste Jaws", "Elokuvajuliste Foxy Brown" ja "Elokuvajuliste Rebel without a Cause" ovat hienossa kulttipainatusten kokoelmassaan. Ensimmäisessä kuvassa on ohjaaja Steven Spielbergin kulttimaineeseen nousseen elokuvaklassikon juliste, joka kertoo suuresta valkohaasta haitasta, joka terrorisoi uneliasta amerikkalaista kaupunkia. Toisessa kuvassa on yksi kaikkien aikojen spontaanimmista ja seksikkäimmistä naispuolisista toimintatähdistä, jota näyttelee afroamerikkalainen näyttelijä Pam Grier. Kolmas on kuolematon klassikko, jonka pääosassa on jäljittelemätön James Dean. Nämä upeat kulttielokuvakangaspainatukset tekevät kodistasi todellisen modernin elokuvan museon. Koristele jokainen tila näillä upeilla kulttielokuvilla ja juhli kaikkia niitä jännittäviä ja jännittäviä sarjoja, joita olet joskus nuorena katsonut. Sinulla ja perheelläsi ei tule koskaan olemaan tylsää hetkeä kotona, kun ympärilläsi on näitä kulttielokuvakangaspainatuksia. Ne tuovat elämää ja hauskuutta jokaiseen kotitalouteen.

Kulttimaisten kankaankuvitusten ihanuus

On joitakin elokuvia, jotka on sovitettu televisio-ohjelmiksi. Samoin on ollut myös televisio-ohjelmia, jotka on sovitettu elokuviksi. Riippumatta siitä, mistä nämä upeat viihdeteokset ovat peräisin, katsojien keskuudessa ne ovat niin omaksuttuja, että niistä on tullut nykyajan populaarikulttuurin ikoneita. Photowall antaa sinulle lisää "I was Cured. All Right", "Movie Poster Strangler of the Swamp" ja "The Deep" värikkäässä kulttipainatusten kokoelmassaan. Ensin mainitussa korostetaan kuuluisaa sarjaa, jonka pääosassa on arvoituksellinen Malcolm McDowell, toisessa teoksessa on kulttimaineeseen noussut trilleriklassikko, joka sai yleisön virtaamaan sankoin joukoin elokuvateattereihin, ja kolmas on valkokangassovitus kirjailija Peter Benchleyn jännittävästä romaanista, joka kertoo Karibian vesillä ryöstelevästä modernin ajan merirosvojoukosta. Aseta nämä kulttielokuvakangaspainatukset olohuoneeseesi ja kutsu vieraasi iltapäiväksi popcornin ja limonadin ääreen muistelemaan niitä päiviä, jolloin pidit lempityttösi kädestä kiinni näitä klassikoita katsellessasi. Nämä kulttipainatukset vievät sinut aikaan, jolloin elämä oli yksinkertaisempaa ja joka käänteessä oli jotakin, joka jännitti ja kiehtoi sinua.

Ikuisesti juhlittu

Nämä kultti-kangastulosteet eivät ainoastaan innosta kotisi sisällä olevia aikuisia jäseniä, vaan myös lastesi nukkumapaikkoja ja leikkinurkkauksia. Aseta muutama näistä kulttimaineessa olevista kankaankuvavedoksista heidän näköpiiriinsä ja katso, kuinka heidän uteliaisuutensa herää ennen heitä tulleiden genrejen parissa. Käytä näitä kultti-kangastulosteita tutustuttaaksesi lapsesi joihinkin aikakautesi rakastetuimpiin elokuva- ja elokuvaklassikoihin. Photowall antaa sinulle "Movie Poster The Green Hornet", "Serpico" ja "Shaft" -elokuvanjulisteet laajassa valikoimassaan kulttimaineisia kangaspainatuksia. Ensimmäisessä kuvassa on elokuva ja tv-sarja, joka esitteli maailmalle nuoren Bruce Leen taistelulajeja taistelevana apurina. Toisessa kuvassa Al Pacino esittää unohtumatonta tarinaa nuoresta sisäkaupungin poliisista. Kolmannessa kuvassa nähdään kaikkien aikojen siistein yksityisetsivä, joka on nähty elokuva- ja televisioruudulla. Nämä upeat 70-luvun kulttimaineeseen nousseet kangaspainatukset ovat upeita taideteoksia asuintiloihisi. Kutsu muita elokuvan ja television ystäviä kotiisi katselemaan ja arvostamaan ainutlaatuisia kuvia. Jännitys ja hauskuus ovat taattuja näiden kulttimaisten kankaankuvitusten kanssa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1