Tähtisumu ja kosminen pöly - Canvastaulu - Makuuhuone

372

aihetta

Tähtitiede & avaruus

Ei ole epäilystäkään, etteikö kunnioitusta herättävä yötaivas olisi yksi ihmeellisimmistä näkemistämme maisemista. Tähtitiedettä ja avaruutta käsittelevä canvastauluvalikoimamme toimiLue lisääi minkä tahansa kotisi huoneen upeana lisänä, olipa kyseessä kaupungin yömaisema tai yksityiskohtaisempi kuva viimeisestä etuvartiosta taivaallisessa loisteessaan. Rentoudu ja ihastele maailmankaikkeuden ihmeitä kotisi lämmössä nauttien eräistä upeimmista maailman parhaiden valokuvaajien ja taiteilijoiden taltioimista kuvista.

Mitä tähtitiedeteemalla oleva kuva voi tehdä huoneelle?

Kun lisäät minkä tahansa kuvan kodin sisustukseen, yksi tärkeimmistä asioista on kiinnostuksen lisääminen. Hankkimalla tähtitieteen inspiroiman maalauksen saat upean kuvan lisäksi myös jotain, joka herättää tilan ja ihmetyksen tunnun. Esihistorian ajoista saakka ihmisiä lumonnut harrastus, tähtien ja niiden kuvioiden tutkiminen, on jotain, johon voimme kaikki samaistua vaikka emme koskaan olisi omistaneet kaukoputkea. Valosaaste tekee useimmista kaupunkialueista epäkäytännöllisiä tähtien tutkimiselle. Tähtitieteellisellä canvastaululla voit tuoda taivaan kotiin ja tutkia sitä oman kotisi lämmössä tarvitsematta valvoa öitä. Lähiavaruus, kaukoavaruus ja Hubblen kuvat ovat kaikki saatavilla, halusitpa herättää rauhallisen tunteen avaruuden avulla tai jotain huomattavasti dynaamisempaa, kuten värikkäiden miljoonien kilometrien päässä loistavien galaksien avulla. Kokoelmastamme löydät mieleisesi tähtitiedeteemaisen kuvan, joka sopii mihin tahansa värimaailmaan. Monet suosituista vaihtoehdoista sisältävät kuvia maapallosta avaruudesta katsottuna syvän sinistä taustaa vasten, mutta karmiinin punaisia ja palaneita punaisia sävyjä on myös yltäkylläisesti, erityisesti kun kyse on aurinkoa esittävistä kuvista. Voit valita halutessasi aurinkokuntamme pohjapiirustuksia eri väreissä tai valita jonkin paljon realistisemman. Valinta on yksin sinun.

Avaruustutkimuksen inspiroimat canvastaulut

Se taivaan katselemisesta maapallolta käsin tai maan katsomisesta maan kiertoradalla olevista kaukoputkista. Entäpä avaruustutkimuksen dramatiikka canvastaulun aiheena? Seinätaiteessamme on niin paljon valinnanvaraa. Esimerkiksi avaruussukkulataulumme, joissa kuvataan lentävien kulkuneuvojen matkaa avaruuteen, tarjoavat hyvin erilaisen dynamiikan maata kohti takaisin katsoviin kuuajoneuvoihin verrattuna. Lastenhuoneisiin on saatavilla useita eri vaihtoehtoja, joissa on tyyliteltyjä avaruusmatkailijoita ja raketteja myös kuvia täydentävissä sävyissä. Lisäksi kokoelmissamme on kuvia, jotka ovat avaruustutkimuspioneerien itsensä ottamia. Jokaiseen huoneeseen ja sisustussuunnittelutyyliin on tarjolla jotakin aina avaruuskävelyllä olevista astronauteista alla olevan maapallon luomalla dramaattisella taustalla Apollo-ohjelmien visuaalisiin kunnianosoituksiin kuututkimuksen alkuajoilta.

Taivasmaisemat ja niiden ihmeet

Tuiki, tuiki tähtönen... Olemme miettineet, mitä tähdet todella edustavat. Tallenna niitä kohtaan oleva kiinnostuksen tunnelma valitsemalla taivasmaisemalla olevan canvastaulu, joka voi kuvat mitä tahansa aina upeasta linnunradasta kaukaisuudessa kauniina loistavaan Andromedan galaksiin. Tai ehkä sinua kuitenkin inspiroi Nirvana-teemalla oleva tähtitaulu, joka edistää omaa tietoisuuttasi ja tuo upean sisäisen rauhan tunteen tarkastellessasi taivaita. Useille tähtien voima näyttäytyy jokapäiväisessä elämässä ja tähtitieteen inspiroimat maalauksemme tuovat tämän esiin mahtavasti. Ripauksen persoonallisuutta mihin tahansa huoneeseen tuovia canvastauluja on myös horoskooppimerkeillä aina vesimiehestä kauriiseen ja niihin jokaiseen on kuvattu horoskooppimerkkejä vastaava tähtikartta.

Lentävät lautaset ja avaruusfantasia

Emme saa unohtaa, että avaruus on paikka myös mielikuvitukselle. Kuvavalikoimamme todella kertoo tästä ja etsitpä vanhentuneen näköistä seepiasävyistä klassista kuvaa lentävästä lautasesta tai jotain modernia, löydät valikoimastamme taatusti jotain sopivasti inspiroivaa. Ehkä haluat valita esimerkiksi yhden Tähtien sota -aiheisista kollaaseistamme. Nämä soveltuvat mainiosti teemahuoneisiin, leikkihuoneisiin ja toimivat hyvänä lisänä myös kotiteatteriin. Meillä on jotakin jokaiselle aina huippusuositun elokuvan ikonisista kuvista, kuten Millenium Falconista legendaarisiin palkkionmetsästäjiin esittämiin tauluihin.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.