Komedia

Siitä lähtien, kun Lumieren veljekset loivat elokuvakameran, ihmiskunta on ollut kiehtoutunut ja ihastunut näihin hämmästyttäviin välkkyviin varjoihin ja niiden kertomiin tarinoihin. Lue lisääRakkautemme kaikkeen elokuvaan ja komediaan on aina ollut ihmiskunnan kulttuurin eturintamassa, aina mykkäelokuvien aikakauden yksinkertaisista mustavalkoisista keloista tämän päivän tietokoneella tuotettuihin elokuvamagneetteihin. Photowall kunnioittaa tätä hämmästyttävää ilmiötä tarjoamalla oman sarjansa komediapainatuksia. Näiden komediakangastulosteiden lähes ehtymätön valikoima malleja ja värejä takaa, että perheen jokainen elokuvaharrastaja saa tarpeekseen. Lukemattomia tunteja tullaan viettämään nauraen, nauttien ja muistellen upeita komediallisia elokuvia, jotka ovat esillä näissä komediakangaspainatuksissa. Todellinen elokuvafriili meissä kaikissa ei voi vastustaa niiden vetovoimaa. Mitä tulee lapsiin, tämä on nerokas tapa kehittää heidän makunsa ja mieltymyksensä hyvin tehtyjä ja hauskoja elokuvia kohtaan. Se on myös täydellinen tekniikka herättää heidän intohimonsa maailmaan, jossa vain mielikuvitus on rajana. Anna näiden komediakangaspainatusten avata ovi jännittävämpään ja värikkäämpään kotiin sinulle ja perheellesi.

Hauskaa komediassa -kangastulosteet

Elokuvat alkoivat aluksi mykkänä mediana, jossa dialogi sijoitettiin tekstityksiin tai sitä pidettiin täysin tarpeettomana. Yksi mykkäelokuvan aikakauden varhaisimmista ja luultavasti tunnetuimmista supertähdistä oli Sir Charles Chaplin. Hänen hahmonsa The Tramp (Kulkuri) pussihousuineen, keppeineen ja vinoine silinterihattuineen esitti komediallisia kiekkoja, jotka yleisö ymmärsi kaikkialla, jopa ilman dialogia. Nykykriitikot pitävät tätä elokuvan puhtaimpana muotona. Photowall kunnioittaa tätä uraauurtavaa komediataiteilijaa "Gold Rush-infografiikoilla", "Sunnyside-infografiikoilla" ja "Behind the Screen-infografiikoilla" upeassa komediakangaspainatuskokoelmassaan. Näissä kuvissa suuri pioneeri ja ilmiömäinen näyttelijä kutoo käsityönsä taikaa. Muunna kotisi todelliseksi elokuva- tai televisiostudioksi ripustamalla olohuoneeseesi muutama näistä komedia-kangastulosteista. Hauskuus ja huvittavuus, jonka nämä komediapainatukset tuovat tähän tilaan, tulevat olemaan hyvin ilmeisiä, kun perheesi ja vieraasi löytävät jatkuvasti tekosyitä olla poistumatta tältä alueelta. Täytä yhteiset tilasi showbisneksen sähköllä, kun nämä komedia-kangastulosteet ovat kaikkialla ympärilläsi. Ei ole huonetta, seinää tai aluetta, jossa nämä komedia-kangastulosteet eivät näyttäisi täydelliseltä.

Komediassa riehakkaat kankaankuvatulosteet

Paljon pitää tapahtua, ennen kuin elokuva tai televisio-ohjelma pääsee ideoinnista itse valkokankaalle. Elokuvien tapauksessa käsikirjoitus on hyväksyttävä, tuottaja on löydettävä, studion on vapautettava tuotantorahat ja castingin on oltava täydellinen. Silloinkin on otettava huomioon esimerkiksi aikataulutus ja logistiikka. Ennen kuin televisiosarja tehdään, tuottajille on toimitettava pilottijakso katsottavaksi. Tämän yhden pilottijakson vahvuuden perusteella päätetään, tehdäänkö sarjasta lisää jaksoja vai jääkö se tekemättä. Photowall antaa sinulle maistiaisen elämästä kuvauspaikalla: "How to Marry a Millionaire", "Dinner at Eight-Infographics" ja "Horse Feathers-Infographics" löytyvät laajasta komedia-kangastulosteiden kokoelmastaan. Ripusta muutama näistä komedia-kangastulosteista vapaa-ajanhuoneesi seinille ja anna tilaan leikkisyyttä ja keveyttä. Aikuisten leikkihetkistäsi tulee jännittävämpiä, kun ympärilläsi on näitä komedia-kangastulosteita. Kotisi ei tule koskaan olemaan tylsä hetki näiden komedia-kangastulosteiden kanssa.

Hysteeristä ja viihdyttävää

Siitä lähtien, kun amerikkalainen Philo Farnsworth keksi laitteen nimeltä televisio, miljardit kotitaloudet ympäri maailmaa ovat voineet nauttia viihteestä, jota ennen oli tarjolla vain elokuvateattereiden valkokankailla, kotinsa mukavuudessa. Tämä fantastinen laite on saanut niin hyvän vastaanoton, että maapallolla on tuskin yhtään kotia, jossa ei olisi vähintään yhtä tällaista televisiota. Televisioiden laajan leviämisen vuoksi verkostoiksi kutsutut viihdeyhtiöt päättivät luoda ohjelmia, jotka oli suunniteltu erityisesti näiden pienten ruutujen katseluun. Näitä kutsutaan televisio-ohjelmiksi. Photowall nostaa hattua eräille suurille komediasuorituksille, jotka ovat koristaneet televisiovastaanottimiamme: "Oliver Hardy ja Stan Laurel", "Marx Brothers" ja "Muppets Show - Elton John" löytyvät sen kiehtovasta kokoelmasta komediakangaspainatuksia. Näissä kuvissa on joitakin rakastetuimpia komedian televisio-ohjelmia, jotka ovat antaneet meille naurua ja viihdettä vuosien varrella. Aseta nämä komedia-kangaspainatukset esille perheesi työhuoneeseen ja kutsu vieraasi iltapäiväksi popcornin ja limonadin ääreen, kun muistelet niitä päiviä, jolloin pidit lempityttösi kädestä kiinni näitä komedioita katsellessasi.
Tuotetiedot