Romanssi

Elokuvateatterin keksimisestä lähtien koko maailmaa ovat kiehtoneet häikäisevät ja lahjakkaat henkilöt, jotka esittävät kuvitteellisia rakastavaisia valkokankaalla. Ihmiskunta on olluLue lisäät rakastunut näyttelijöihin, jotka ovat viihdyttäneet ja ilahduttaneet meitä kautta aikojen, aina mykkäelokuvien alkuajoista nykypäivän digitaalisesti paranneltuihin, värikorjattuihin ja teräväpiirtoelokuviin. Photowall osoittaa suurta kunnioitusta näille alan näyttelijöille Photowallin omalla romantiikkaa sisältävällä kankaankuvapainatuskokoelmalla. Näissä upeissa kuvissa on joitakin suosituimmista rakkauspareista, jotka ovat koristaneet televisiota ja valkokangasta Hollywoodin kultaisilta päiviltä nykypäivään. Lisää kimallusta ja glamouria kotiisi täyttämällä se näillä romanssi-kangastulosteilla. Kodissasi ei kirjaimellisesti ole tilaa, jossa nämä hienot kuvat eivät näyttäisi täydelliseltä. Ripusta muutama näistä romantiikkaa kuvaavista kangaspainatuksista olohuoneeseesi ja anna tilalle hieman hohtoa ja näyttävyyttä. Aseta muutama niistä vapaa-ajan asuntoosi ja ota selvää, mitä romantiikka todella tarkoittaa. Nämä romantiikkaa kuvaavat kangaspainatukset sopisivat jopa hyvin yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi. Ne voivat saada sinut tuntemaan itsesi Hollywoodin elokuvamoguliksi.

Romantiikan ihastuttavat kankaankuvatulosteet

1940-luvulla kaunis nuori näyttelijätär nimeltä Norma Jean Baker kamppaili saadakseen nimeä alalle. Eräs yritteliäs nuori kykyjenetsijä huomasi hänet pian, muutti hänen nimensä Marilyn Monroeksi, heitti hänet parrasvaloihin, ja syntyi yksi koko elokuvamaailman ikonisimmista ja kestävimmistä seksisymboleista. Photowall näyttää, että jotkut pitävät siitä kuumana, sillä sen laajassa romanttisten kankaankuvapainatusten kokoelmassa ovat "How to Marry a Millionaire" ja "The Seven Year Itch". Näissä upeissa kuvissa Marilyn Monroe esiintyy joissakin elokuvissa, jotka tekivät hänestä jokaisen planeetan miehen fantasian. Ripusta muutama näistä oleskelualueillesi ja nauti tämän sensaatiomaisen tähden raa'asta vetovoimasta. Kutsu muutama ystäväsi, joka on elokuvien ystävä, luoksesi drinkille, ja viettäkää iltapäivä vaihtamalla tarinoita siitä, mikä hänen elokuvistaan on heidän suosikkinsa. Nauti vilkkaista keskusteluista, joita saatte näiden romanttisten kangaspainatusten ympäröimänä. Ne ovat takuuvarma hitti kaikkien niiden nähneiden keskuudessa. Ole kaikkien kateellinen näiden romantiikkaa sisältävien kankaankuvapainatusten avulla.

Romantiikkaan intohimoisesti suhtautuvat kankaankuvatulosteet

Bardi, William Shakespeare kirjoitti kerran Rakkaus ei ole rakkautta, joka muuttaa, kun se muutos löytää tai taipuu poistajan kanssa poistamaan. Tämä rivi viittaa uskollisuuteen ja täydelliseen omistautumiseen, joka on tunnusomaista pariskuntien välillä, jotka jakavat ikuisen uskollisuuden toisilleen. Hänen kuolemattomassa näytelmässään Romeo ja Julia nämä tähtien ristissä olevat rakastavaiset pääsevät jopa tragediaan ja kuolemaan asti todistaakseen intohimonsa toisiaan kohtaan. Ei siis ole ihme, että tämä kaikkein perustavin tunne on ollut liikkeellepanevana voimana lähes kaikissa maailmankaikkeutemme historian merkittävissä teoissa, niin ihmeellisissä kuin kauheissakin. Suuri kenraali Napoleon Bonaparte näytti hellän puolensa kirjoittaessaan rakkausrunoja rakastetulleen Josephinelle. Hän ei tyytynyt tähän, vaan lahjoitti tälle syntymäpäivälahjaksi tuhat suihkulähdettä. Intiassa sijaitseva Taj Mahal, joka on yksi maailman kauneimmista rakennelmista, on kunnianosoitus kuninkaan ikuisesta omistautumisesta kadotetulle kuningattarelleen. Maria ja Joosef, maailman ehkä merkittävin pariskunta, olisivat Jeesuksen Kristuksen syntymävanhemmat. Pidä siis kiirettä ja nappaa osuutesi näistä hienoista romanttisista kankaankuvapainatuksista jo tänään.

Hellä ja runollinen

On olemassa muinainen legenda, joka kertoo, että kaikki elävät olennot halkaistiin aikoinaan kahtia ja heitettiin maapallon neljään kolkkaan. Ja me vietämme koko olemassaolomme etsien puuttuvaa puolikkaamme. Ja vasta kun meidät yhdistetään, voimme sanoa olevamme todella kokonaisia ja täydellisiä. Photowall tarjoaa hienossa romantiikkaa sisältävien kankaankuvapainatusten hienossa kokoelmassaan suurenmoisen tervehdyksen tälle universaalille ja hyvin romanttiselle periaatteelle, joka koskee kaikkia luomakunnan asioita. Nämä ihanat kuvat, jotka kuvaavat kaikkien rakastavaisten parinmuodostusta romantiikkaa kuvaavissa kangaspainatuksissamme, tuovat intiimiyden ja lämmön tunnetta minkä tahansa kaupunkilaisen asuintilaan. Alkaen 1. Mooseksen kirjasta, jossa Jumala loi miehen ja naisen paitsi rinnakkaiseloa varten myös tukemaan ja täydentämään toisiaan, ajatus toisesta puoliskosta on aina puhuttanut ihmisluonnon lämpimämpää puolta. Photowall antaa sinulle lisää ihailtavaa: "Grease - John Travolta ja Olivia Newton John", "Annie Hall - Diane Keaton ja Woody Allen" ja "Olivia Hussey ja Leonard Whiting Romeossa ja Juliassa" kuuluvat hienoon romanttisten kankaankuvapainatusten valikoimaansa. Näissä upeissa kuvissa on lisää ikonisia rakkausryhmiä, jotka ovat koristaneet sekä televisiota että valkokangasta.
Tuotetiedot