Kaupungit & paikat

Hienosti valmistetun kankaankuvapainatuksen antama tunnelma huoneen sisustuksesta on usein vertaansa vailla. Kaukoidän vilkkaista kaduista, jotka ovat täynnä tunnelmaa ja eksoottisia Lue lisäävärejä, rennompiin eurooppalaisiin kaupunkimaisemiin - oikealla kankaalla voi herättää henkiin kaikenlaisia tyylejä. Upeista valokuvista ja graafisesta suunnittelusta valitut kaupunki- ja paikkakuva-aiheiset kangaspainatuksemme voivat olla lumoavia, ylellisiä tai jopa värimaailmaltaan ja sommittelultaan riehakkaita. Valitse yksi laajasta valikoimasta ja korosta huoneesi sisustusta elementillä, joka tekee siitä erottuvan ja antaa sille todellisen sijainnin tunteen.

Yhdysvaltojen innoittamat maalaukset

Ihanteellinen kaupunkielämän korkeiden kerrostalojen luonteen herättämiseen tai kenties pohdiskelevamman ajattelutavan tarjoamiseen Amerikan keskilännen maaseutumaisemmista osista, on niin monia tapoja sisällyttää Yhdysvaltojen inspiroima maalaus moderniin kotiin. Tutustu esimerkiksi Los Angeles -aiheisiin kangaspainatuksiimme. Täältä löydät värikkäitä, usein kirkkailla liidulla ja pastelliväreillä sävytettyjä kuvia, jotka tarjoavat kontrastin taivaanrannoille ja kaupunkikuville, jotka sopivat yhtä hyvin funkyihin vierashuoneisiin kuin tyylikkäisiin vastaanottohuoneisiinkin. Monet käyttävät suunnittelumotiivinaan kuuluisaa Hollywood-kylttiä, joka sijaitsee Beverly Hillsin yllä - tämä voi epäilemättä lisätä hienostuneisuutta ja glamouria riippumatta siitä, minkä aikakauden elokuvantekoon olet kiinnostunut. Sitten on upeat New Yorkin kangaspainatuksemme, jotka voivat tuoda mieleen mitä tahansa jazz-ajasta nykyaikaan, ja jokainen niistä kuvaa Ison Omenan omaleimaista arkkitehtuuria ja ulkoasua. New Yorkin kuuluisien siltojen nähtävyyksistä kaupungin kuuluisia keltaisia takseja tai jopa sen luovia graffiteja kuvaaviin kuviin, useimmat tarjoavat väriloistoa, joka tuo kaivattua piristystä mihin tahansa sisustukseen. Vaihtoehtoisesti voit tutustua Las Vegas -aiheisiin kuoseihimme, jotka ovat täynnä neonvaloja ja ylilyöntejä, jotka piristävät kodin tylsää nurkkaa. Tarjoamme myös laajan kokoelman San Franciscon kaupunkikuvia, jotka tarjoavat upean yhdistelmän merta, kukkuloita ja kaupunkiympäristöä, ja ne ovat usein ihanteellinen valinta vetämään huoneen muut sisustuselementit yhteen samaan kuvaan.

Eurooppalaiset kaupunkikuvat

Etsitpä sitten Lontoon bussikartan graafista tyyliä tai Amsterdamin kanaalien konsentrisia renkaita, jotka on esitetty puupalikkaan, löytyy sopiva kankaanpainatus, josta voit valita. Jotkin tarjolla olevista Euroopan kaupunkikuvista herättävät nostalgista tunnelmaa menneiden aikojen tunnelmissa. Toiset taas ovat täysin ajan tasalla nykyaikaisine rakennuksineen, kuten monet Lontoon Cityn pilvenpiirtäjätulosteet. Etsitpä sitten parlamenttitalon uusgoottilaista majesteettisuutta tai Eiffel-tornin romantiikkaa, ikoninen kaupunkikuva odottaa vain, että se sopii täydellisesti huoneeseesi. Pariisilaiset kankaamme tarjoavat tietenkin loistavan keinon vangita tyylikäs tunnelma mihin tahansa huoneeseen, halusitpa sitten viiniä nauttivan bistro-kohtauksen tai jotain hienostuneempaa, kuten maalauksen Montmartren kuuluisasta basilikasta. Muualla Euroopassa voit käyttää kankaalle vedostettua kangasta Berliinin vilkkaaseen yöelämään tai katukuviin. Berliini tarjoaa niin monia makuja aina Reichstag-rakennuksesta modernimpaan Potsdamer Platziin, ja usein niissä on särmää, jota ei löydy mistään muualta. Toisaalta voit myös mieluummin koristella kotiasi katoavalla valolla, jota valokuvaajat niin usein vangitsevat Tukholmassa tai Moskovassa. Näissä kaupungeissa otetut kuvat, jotka on usein kuvattu haalistuvassa keltaisessa valossa, luovat usein rauhoittavan tunnelman, ja ne sopivat hyvin yhteen monenlaisten sisustussävyjen kanssa. Eurooppalaiset kuvat eivät olisi täydellisiä ilman kuvia Roomasta, ikuisesta kaupungista. Tarjoamme mitä tahansa kattonäkymistä Tiber-joen yli avautuviin näkymiin, jotka antavat mille tahansa kodille huomattavan italialaisen maun.

Kulttuurien sekoitus

Kun kuvaat kaupunkikuvan seinälläsi, olipa kyseessä sitten kaupunkikuva tai jotain paljon tulkinnallisempaa, kuten julisteen muotoilu, se on usein kulttuurisymbolien sekoitus, joka saa sen erottumaan ihailun kohteeksi. Tämä näkyy usein itämaisten kaupunkikuvien käytössä. Esimerkiksi Tokion kaupunkikuvavalikoimassamme on kaikki se nykyaikaisuus, jota voit odottaa tuolta nopeasti muuttuvalta kaupungilta, mutta myös upeita puutarhoja ja vanhempaa arkkitehtuuria, kuten perinteisiä pagodeja. Löydät myös täydellisen yhdistelmän rakennetun ympäristön ja luonnon välillä, sillä joissakin kuvissa modernit rakenteet on sijoitettu Japanin kuuluisimman luonnonihmeen, Fuji-vuoren, viereen. Mitä tahansa tunnelmaa etsitkin kaupunkikuvasta, saatavilla on varmasti sopiva, juuri oikeanasteista kaupunkimaista viileyttä sisältävä kuvitus.
Tuotetiedot