Kahvila Terassi - Vincent van Gogh - Canvastaulu - Olohuone

5689

aihetta

Kaupungit & paikat

Hyvin tuotetun canvastaulun paikan tuntu on usein korvaamaton huoneen sisustuksessa. Mikä tahansa tyyli voidaan saavuttaa oikealla taululla aina kaukoidän tunnelmaa ja eksoottisia värLue lisääejä sisältävistä vilkkaista kaduista rennompiin Euroopan kaupunkimaisemiin. Upeiden valokuvien ja graafisen suunnittelun joukosta valitut kaupunki- ja kohdeteemaiset calvastaulumme värien ja sommitelmien käyttö voi olla hohdokasta, loisteliasta tai jopa riehakasta. Valitse yksi laajasta valikoimastamme ja tuo huoneen sisustukseen yksityiskohta, joka tekee siitä erottuvan ja lisää huoneeseen todellista paikan tuntua.

Yhdysvaltojen inspiroimat maalaukset

Yhdysvaltojen inspiroimia maalauksia voidaan käyttää useilla eri tavoilla nykyaikaisessa kodissa ja ne tarjoavat ihanteelllisia kuvauksia kaupunkiasumisen korkealla asumisesta tai ehkä mietiskelevämmän kuvauksen Amerikan keskilännen maaseudusta. Tutustu esimerkiksi Los Angeles -teemaisiin canvastauluihimme. Kokoelmasta löydät usein kirkkaiden liitujen ja pastellien sävyttämiä värikkäitä kuvia, jotka tarjoavat kontrastin taivaanrannoille ja kaupunkikuville ja sopivat yhtä hyvin tyylikkäisiin vierashuoneisiin tai vastaanottohuoneisiin. Monet valitsevat kuuluisan Beverly Hillsin asuinalueen rinteillä sijaitsevan Hollywood-kyltin sisustusmotiivikseen, jolla voi epäilemättä lisätä ripauksen sivistystä ja glamouria riippumatta siitä, minkä aikakauden elokuvista pidät. Lisäksi valikoimassamme on upeita New Yorkin canvastauluja, jotka vievät sinut aina jazzaikakaudelta nykyaikaan ja joista jokainen kuvaa Isolle omenalle ominaista arkkitehtuuria ja sommittelua. Useimmat näkymät, kuten New Yorkin kuuluisat sillat tai kaupungin tyyliä kuvaavat kuuluisat keltaiset taksit tai jopa graffitit tarjavat riehakkaita värejä, jotka tuovat paljon kaivattua elävyyttä mihin tahansa sisustustyyliin. Tutustu vaihtoehtoisesti Las Vegas -teemaisiin canvastauluihin, jotka ovat täynnä neonvaloja ja hurjastelua, eli juuri sitä, jolla elävöität kotisi tylsän nurkkauksen hetkessä. Valikoimassa on myös laaja kokoelma San Franciscon kaupinkimaisemia, joissa on useita yhdistelmiä merestä, rinteistä ja kaupungista, joka on usein ihanteellinen valinta huoneen muiden sisustuselementtien yhteen tuomiseen yhden kuvan kautta.

Parhaat Euroopan kaupungit

Mallistostamme löydät sopivan canvastauluaiheen, jos etsit graafisesti tyyliteltyä Lontoon linja-autokarttaa tai puupalikkaan kuvattua Amsterdamin kanavien muodostamia samankeskisiä renkaita. Jotkin Euroopan kaupunkikuvista tarjoaa nostalgisten tunnelman, joka vie sinut ajassa taaksepäin. Toiset ovat tätä päivää ja sisältävät nykyaikaisia rakennuksia, kuten useissa Lontoon kaupungin pilvenpiirtäjäkuvissa. Ikoninen kaupunkikuva odottaa päästä piristämään huonettasi, etsitpä neo-Goottista parlamenttitaloa tai romanttista Eiffel-tornia. Pariisia kuvaavat taulut taltioivat tietenkin suurelta osalta elegantin tunnelman mihin tahansa huoneeseen, piditpä viinintuoksuisesta ravintolakohtauksesta tai jostakin paljon sivistyneemmästä, kuten Montmartren kuuluisan basilikan maalauksesta. Muualta Euroopasta voita valita esimerkiksi canvastaulun, joka esittää Berliinin katujen vilkasta yöelämää. Reichstag-rakennuksesta modernimpaan Potsdamer Platziin Berliini tarjoaa niin useita eri sävyjä ja usein särmällä, jota et löydä mistään muualta. Toistaalta saatat pitää enemmän katoavasta valosta, jonka löydät usein Tukholmassa tai Moskovassa valokuvaajien tallentamista kuvista. Usein näiden kaupinkien hiipuvassa kellertävässä valossa taltioidut kuvat tuovat rauhoittavan tunnelman ja toimivat hyvin yhdessä useiden sisustussävyjen kanssa. Mikään eurooppalainen kuvasarja ei olisi täydellinen ilman kuvia Roomasta, ikuisesta kaupungista. Tarjoamme kaiken katoilta kuvatuista maisemista TIberin maisemiin, jotka antavat mille tahansa kodille huomattavan italialaisen säväyksen.

Kulttuurien sekoitus

Kulttuurillisten symboleiden sekoitus saa usein sen erottumaan edukseen kaupunkikuvan tulkinnassa, oli kyse sitten kaupunkimaisemasta tai jostakin paljon selittävämmästä, kuten julisteesta. Tämä tulee esiin usein itämaisten kaupunkien kaupunkikuvissa. Esimerkiksi Tokiota käsittelevät kaupunkikuvamme tarjoavat kaiken sen nykyaikaisuuden, jota odotat löytäväsi nopeatempoisesta kaupungista, mutta myös upeita puutarhoja ja vanhempia arkkitehtuurityylejä, kuten perinteiset pagodat. Löydät myös täydellisen rakennetun ympäristön ja luonnollisen ympäristön sekoituksen ja jotkut kuvista kuvaavat nykyaikaisia rakenteita kuvattuna Japanin kuuluisinta luonnonihmettä, Fuji-vuorta vasten. Valikoimastamme löytyy todennäköisesti juuri oikealla kaupunkitunnelmalla varustettu otos, mitä tahansa tunnelmaa etsitin.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.