Kuljetus

Liikenne voi olla kiehtovaa sekä nuorille että vanhemmille. Lähtöpaikasta päätepisteeseen pääsemiseen käyttämämme tavat ovat pitkään kiehtoneet maailmaa aina autoista ja veneistä erisLue lisääkummallisiin kuumailmapalloihin, hevosiin ja rantakirppuihin sekä moniin muihin. Canvastaulu suosikkiliikennevälineestäsi on täydellinen korostus kenen tahansa herrasmiehen luolaan tai olohuoneeseen. Nämä voivat muistuttaa siitä, minkä auton tai moottoripyörän haluat ostaa, mitä veneitä olet ehkä ajanut lomallasi ja muita aikoja, jolloin liikenne oli tärkeässä osassa elämässäsi.

Maa ja meri

J Spurlingin klipperi purjeissa on yksi useista canvastauluista, jotka saattavat kuvastaa rakkauttasi mereen. Siirry ajassa taaksepäin polkuveneiden ja soutuveneiden aikaan. Mahtavat eksoottisten paikkojen näkymät veneen keulasta kuvattuna odottavat katselunautintoasi. Näe Kilt Rock, Bucharas Grande, ennen Titanicin neitsytmatkaa käytetty juliste art-decona tai nykyaikainen kuva telakan sisältä. Löydät canvastaulukokoelmista myös kuvia merellä olevista veneistä, kokoon käärityistä purjeista tai kalastuskylistä ja merikartoista. Jos nautit mielikuvituksellisista kuvista, joukossa on mieleenpainuvia kuvauksia merielämästä ja merinäkymiä, joiden kauneus saa sydämen sykkimään. Moottoripyöriä kuvaavat canvastaulut kertovat hurjastelijan intohimosta tai kuvaavat silmää miellyttävää romuttamomaisemaa. Löydät moottoripyöriä, skoottereita ja paljon muuta vanhan ajan canvastauluista aina nykyaikaisiin maalauksiin.

Ilma ja avaruus

Ilma- ja avaruusliikennettä kuvaavat maalaukset ovat koristaneet monen lapsen makuuhuonetta, luokkahuonetta ja lopulta kotia. Mikä antaisi paremmin toivoa seikkailusta, kuin maalaus kuuajoneuvosta tai maalaukset vanhan ajan lentokoneista. Teknisemmille on tarjolla useita karttamaalauksia, joissa esitetään ilmalaivojen rakentamista ja vertaillaan niitä muihin koon ja ominaisuuksien mukaan. Joukossa on myös eriskummallisia tauluja, joita on ollut tietyn aikakauden lentokoneiden kyljessä ja kuvia lentokoneista taivaalla, jotka herättävät kysymyksen sitä, mihin ne mahtavat olla matkalla.
Tuotetiedot