Fiktiiviset hahmot

Siitä lähtien, kun ihminen koki ensimmäisen kerran viihdemaailman uudet ihmeet, joita kutsutaan elokuvaksi ja myöhemmin televisioksi, on olemassa tiettyjä hahmoja, jotka ovat jääneet Lue lisäämaailmanlaajuisen yleisön kollektiiviseen psyykeen. Fiktiivisiä hahmoja, joita olemme oppineet rakastamaan ja joista on tullut yhtä lailla osa jokapäiväistä elämäämme kuin askareista, joita teemme niitä katsoessamme. Photowall tekee kunniaa näille ikonisille hahmoille omalla fiktiivisten hahmojen kangaspainatussarjallaan. Näissä kuvissa on joitakin rakastetuimpia ja rakkaimpia hahmoja, joista olemme nauttineet elokuvissa ja televisiossa. Muunna kotisi todelliseksi elokuva- tai televisiostudioksi ripustamalla olohuoneeseesi muutama näistä fiktiivisten hahmojen kangaspainatuksista. Tähän tilaan tuotu hauskuus ja huvittavuus tulevat olemaan hyvin ilmeisiä, kun perheesi ja vieraasi löytävät jatkuvasti tekosyitä olla poistumatta tältä alueelta. Täytä kotisi showbisneksen sähköllä näiden fiktiivisten hahmojen kangaspainatusten avulla. Ei ole huonetta, seinää tai aluetta, jossa nämä fiktiivisten hahmojen kangaspainatukset eivät näyttäisi täydelliseltä. Mitä enemmän näitä kuvia keräät, sitä suurempi hauskuus- ja jännitystekijä kasvaa kotitaloudessasi.

Muistettavaa fiktiivisissä hahmoissa kankaalle tulostettuna

Paljon pitää tapahtua, ennen kuin elokuva tai televisio-ohjelma pääsee ideoinnista itse valkokankaalle. Elokuvien tapauksessa käsikirjoitus on hyväksyttävä, tuottaja on löydettävä, studion on vapautettava tuotantorahat ja castingin on oltava täydellinen. Silloinkin on otettava huomioon esimerkiksi aikataulutus ja logistiikka. Ennen kuin televisiosarja tehdään, tuottajille on toimitettava pilottijakso katsottavaksi. Tämän yhden pilottijakson vahvuuden perusteella päätetään, tehdäänkö sarjasta lisää jaksoja vai jääkö se tekemättä. Photowall antaa sinulle esimakua elämästä kuvauspaikalla "Frankensteinin", "Victorian Warsin" ja "Teenage Mutant Ninja Turtlesin" kanssa laajassa fiktiivisten hahmojen kankaankuvavedosten kokoelmassaan. Ensimmäinen kuva kuvaa Mary Shelleyn kuolemattoman romaanin Frankensteinin olentoa. Toinen on leikittely ikonisen Star Wars -elokuvan hahmoista, ja kolmas on kuva 90-luvun maineikkaasta televisiohitistä, joka kertoo rikoksia vastaan taistelevasta kilpikonnakvartetista. Anna näiden fiktiivisten hahmojen kangaspainatusten tuoda keveyttä ja leikkisyyttä kotiisi.

Viehättävät fiktiiviset hahmot -kangastulosteet

Sanotaan, että King Kong -elokuvan ensimmäisen version valmistuksen aikana käytettiin tuhansia hevosen häntiä jättiläismäisen gorillan turkin luomiseen. Näyttelijä Fay Wray näytteli ensimmäistä onnetonta neitoa, johon mahtava apina rakastui, ja juuri hänen suoritustaan kopioivat jatkuvasti näyttelijät tulevissa versioissa. Photowall antaa sinulle välähdyksen vanhasta Hollywoodista, kun "King Kong" ja "King Kong-Fay Wray" kuuluvat sen klassiseen fiktiivisten hahmojen kankaankuvapainatusten sarjaan. Nämä ainutlaatuiset kuvat näyttäisivät upeilta vapaa-ajanhuoneissasi. Aseta ne televisiosi tai kotiteatterisi päälle, kun katsot alkuperäistä elokuvaa, ja voit tuntea olevasi oikeasti tämän elokuvan ensi-illassa. Kutsu ystäväsi ja kollegasi kylään jakamaan elämys kanssasi antamalla heidän valita, mistä elokuvan osista he pitävät eniten. Vaihtakaa Hollywood-triviaa toistenne kanssa ja viettäkää iltapäivää näiden fiktiivisten hahmojen ympäröimänä. Tunnit kuluvat huomaamatta, kun väittelette ja nauratte näille hämmästyttäville kuville.

Hyväksytty ja taputettu

Hollywoodin tarujen mukaan aikamme kaksi menestyneintä elokuvaohjaajaa, Steven Spielberg ja George Lucas, toimivat aikoinaan henkilökohtaisina avustajina legendaarisen japanilaisen ohjaajan Akira Kurosawan kuvauspaikalla. Tämän vuoksi suurin osa näiden kahden alan voimahahmon tarinoista juontaa juurensa tämän japanilaisohjaajan elokuvien aiheisiin. Photowall antaa sinulle, vieläkin enemmän, rakastettavaksi "Extra Terrestrial-Henry Thomas", "Victorian Wars Lord Vadersworth" ja "Victorian Wars Sir Yodington" upeassa fiktiivisten hahmojen kangaspainatuskokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat joitakin hahmoja, joista on tullut yleisiä nimiä niiden valtavan suosion vuoksi. Ripusta muutama näistä fiktiivisten hahmojen kangaspainatuksista oleskelualueillesi ja tunne, että päivän huolet ja murheet yksinkertaisesti putoavat pois. Muutama näistä fiktiivisten hahmojen kangaspainatuksista lastesi nukkumisalueilla ja leikkinurkissa saa pienimmätkin lapset ihastumaan ja pitää heidät työllistettynä koko iltapäivän. Voit jopa ripustaa näitä fiktiivisiä hahmoja sisältäviä kangastulosteita eteiseen ja antaa tilalle elokuvastudion tunnelman. Kodissasi ei ole paikkaa, jossa fiktiiviset hahmot -kangastulosteet eivät olisi takuuvarma hitti.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1