Film-noir

Siitä lähtien, kun Lumieren veljekset loivat elokuvakameran, ihmiskunta on ollut kiehtoutunut ja ihastunut näihin hämmästyttäviin välkkyviin varjoihin ja niiden kertomiin tarinoihin. Lue lisääRakkautemme kaikkeen elokuvaan ja komediaan on aina ollut ihmiskunnan kulttuurin eturintamassa, aina mykkäelokuvien aikakauden yksinkertaisista mustavalkoisista keloista tämän päivän tietokoneella tuotettuihin elokuvamagneetteihin. Photowall kunnioittaa tätä hämmästyttävää ilmiötä tarjoamalla oman sarjansa film-noir-kangastulosteita. Näiden film-noir-kangastulosteiden lähes ehtymätön malli- ja värivalikoima takaa, että perheen jokainen elokuvaharrastaja saa tarpeekseen. Lukemattomia tunteja tullaan viettämään nauraen, nauttien ja muistellen upeita ikonisia elokuvia, jotka ovat esillä näissä film-noir-kangastulosteissa. Todellinen elokuvafriili meissä kaikissa ei voi vastustaa niiden vetovoimaa. Mitä tulee lapsiin, tämä on nerokas tapa kehittää heidän makunsa ja mieltymyksensä hyvin tehtyjä ja nerokkaita elokuvia kohtaan. Se on myös täydellinen tekniikka herättää heidän intohimonsa maailmaan, jossa vain mielikuvitus on rajana. Anna näiden film-noir-kangastulosteiden avata ovi jännittävämpään ja värikkäämpään kotiin sinulle ja perheellesi.

Ajanmukaiset film-noir-kangastulosteet

Paljon pitää tapahtua, ennen kuin elokuva tai televisio-ohjelma pääsee ideoinnista itse valkokankaalle. Elokuvien tapauksessa käsikirjoitus on hyväksyttävä, tuottaja on löydettävä, studion on vapautettava tuotantorahat ja castingin on oltava täydellinen. Silloinkin on otettava huomioon esimerkiksi aikataulutus ja logistiikka. Ennen kuin televisiosarja tehdään, tuottajille on toimitettava pilottijakso katsottavaksi. Tämän yhden pilottijakson vahvuuden perusteella päätetään, tehdäänkö sarjasta lisää jaksoja vai jääkö se tekemättä. Photowall antaa sinulle maistiaisen elämästä kuvauspaikoilla "Double Indemnity", "Gilda" ja "Third Man" laajassa film-noir-kangastulosteiden kokoelmassaan. Ripusta muutama näistä film-noir-kangastulosteista vapaa-ajanhuoneesi seinille ja tuo tilaan leikkisyyttä ja keveyttä. Aikuisten leikkihetkistäsi tulee jännittävämpiä, kun nämä film-noir-kangastulosteet ovat ympärilläsi. Kaupunkiasunnossasi ei tule koskaan olemaan tylsää hetkeä näiden film-noir-kangastulosteiden kanssa.

Ikoninen film-noir-kangastulosteissa

Laulaminen ja leikkiminen ovat joitakin keinoja, joita olemme keksineet miellyttää aistejamme ja kohottaa sieluamme. Muinaisten heimojen ensimmäisistä shamaaneista ja lääkintämiehistä, jotka hyräilivät loitsuja rauhoittaakseen henkiä, ensimmäisiin tapauksiin, joissa ihmiset omaksuivat muita kuin todellisia roolejaan viihdyttääkseen muita, nämä kaksi viihteen muotoa ovat olleet jokapäiväisen elämämme perusta siitä lähtien. Photowall nostaa hattua näille kiehtoville huvituksille "Touch of Evil" (Pahan kosketus), "Weird Woman" (Outo nainen) ja "Too Hot to Handle" (Liian kuuma käsiteltäväksi) upeassa film-noir-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä film-noir-kangastulosteet esittelevät näyttelemistä elävän viihteen muotona. Ripusta muutama näistä film-noir-kangastulosteista oleskelualueidesi seinille ja todista, kuinka pelkkä niiden katseleminen voi rauhoittaa aistejasi ja poistaa kaikki päivän huolet ja murheet. Istu suosikkituolissasi jäähdytetyn martinin kanssa ja kuvittele olevasi yhden kaupungin tunnetuimman tuottajan salongissa, jossa heidän vieraansa viihdyttävät sinua näiden film-noir-kangastulosteiden ympäröimänä. Tee näistä film-noir-kangastulosteista kotisi tukipilari.

Juhlitaan ja muistetaan

Koko elokuvahistorian aikana useat elokuvat ovat erottuneet ja jättäneet lähtemättömän jäljen itse yhteiskuntaan. Tarinat, jotka ovat niin hyvin tehtyjä ja huolellisesti koottuja, että ne ovat yleisön suosikkeja vielä tänäkin päivänä. Nämä elokuvat kuuluvat film-noirin kategoriaan, ja jokaisesta elokuvataiteen aikakaudesta löytyy muutama esimerkki. Photowall kunnioittaa tätä suurta taiteellista perintöä "Fallen Angel", "Wrong Man" ja "Stranger" -elokuvilla, jotka ovat merkittävä kokoelma film-noir-kangastulosteita. Nämä film-noir-kangaspainatukset kuvaavat joitakin ikimuistoisimmista elokuvista, jotka ovat koskaan olleet valkokankaalla. Nämä upeat film-noir-kangaspainatukset ovat saatavana monissa eri väreissä ja malleissa, joita on melkein liian monta mainitsematta. Ne voivat muuttaa kodin jokaisen huoneen todelliseksi klassisen elokuvan museoksi. Muutamat näistä film-noir-kangaspainatuksista jäljittelevät itse asiassa näiden elokuvien varsinaisten elokuvajulisteiden ulkoasua, kun ne tuotettiin, mikä tekee niistä paitsi kauniita koriste-esineitä myös todellisia keräilyesineitä jälkikäteen. Nämä film-noir-kangaspainatukset dokumentoivat myös tarkasti elokuvan kehityksen mustavalkoisten mykkäelokuvien alkuaikojen mustavalkoisista elokuvista nykypäivän värikorjattuihin, tietokoneella tuotettuihin menestyselokuviin.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-47 47:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.