Musiikki

Termi popmusiikki, joka määritelmällisesti tarkoittaa populaarimusiikkia, ylittää iän, rodun ja sukupuolen rajat. Tyypillisesti se juontaa juurensa 50- ja 60-luvun rock and rollista jLue lisääa 70-luvun glam rockista, mutta yleisesti ottaen sillä tarkoitetaan mitä tahansa musiikkia tai tyyliä, joka on suosittua. Se on imenyt itseensä monia vaikutteita kaikista musiikkityyleistä, balladeista, gospelista ja soulista, rockista, jazzista ja countrysta, ja siitä on kehittynyt disko, funk, punk, dance, hiphop, rap ja monet muut. Musiikki on ollut vuosisatojen ajan jokapäiväisen elämän keskipisteenä, gaelilaisen ja brittiläisen kulttuurin bardeista aina 1800-luvun alun pianokonsertteihin. Noihin romanttisiin aikoihin, jolloin herrasmiehet kokoontuivat Lontoon tyylikkäisiin salonkeihin kuuntelemaan, kun päivän naiset esittelivät taitojaan pianonsoitossa, laulussa ja flirtissä. Tyylikkäät kankaalle painetut kuvituksemme kuvaavat tuon aikakauden loistoa ja ajattomuutta.

Jazz

Louis Armstrong, joka tunnettiin nimellä Satchmo (Satchel Mouth), muutti jazzmusiikin kasvot dixielandista omaan improvisoituun jazziinsa ja kehitti näkemyksen, jonka mukaan jokainen yhtyeen jäsen soittaa yksilöllisiä sooloja. Hän lauloi lauluja sekä soitti trumpettia, ja hänen mieleenpainuvin kappaleensa oli "Wonderful World", joka esitettiin elokuvassa "Good Morning, Vietnam". Puhallinsoittimet olivat valtava jazzin vaikutus popmusiikkiin, ja jazzlaulaja on kuvattu tässä kankaalle painetussa kokoelmassa yhdessä sellaisten instrumenttien maalausten kanssa kuin tuuba, trumpetti, pasuuna, kitarat ja koskettimet. Photowall Music -sarjassa on musiikkihuoneeseen, pelihuoneeseen tai teinien kämppään näytettäviä kankaankuvia, jotka inspiroivat ja vaikuttavat. Abstraktit kankaanpainatukset nuottiesimerkeistä, pudotettavasta vinyylilevysoittimesta, alkuperäisestä boom boxista ja vahvistimesta tuovat syvyyttä maalausten kokoelmaan.

Beatlemania

Nykymusiikkiin vaikutti tietysti valtavasti brittiläinen invaasio, jota Beatles hallitsi. Johnin, Paulin, Georgen ja Ringon alku Liverpoolin The Cavernissa saattoi olla vaatimaton, mutta heidän nousunsa kuuluisuuteen oli huima molemmin puolin lammikkoa. Heidän saapuessaan Yhdysvaltoihin nähtiin ennennäkemättömiä kohtauksia, joissa nuoret tytöt huusivat, itkivät ja pyörtyivät voimakkaista tunteista. Sen on täytynyt olla musertavaa yhtyeelle ja sen faneille. Useiden hittituotteiden ja elokuvien jälkeen yhtye luopui suosiossa olleesta pop-imagosta ja suuntautui monipuolisempaan musiikkiin. Kappaleissa, kuten "While My Guitar Gently Weeps" "White Albumilta", joka on yksi George Harrisonin ja muun yhtyeen parhaista kappaleista, Eric Clapton soitti soolokitaraa. Tässä uskomattomassa sarjassa kankaalle vedostettuja maalauksia on dokumentoitu "Hard Day's Night" -aikakaudelta vuonna 1964, "Help" -levystä vuonna 1965 ja progressiivisemmista "Abbey Road", "Rubber Soul" ja "Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band" -levyistä, ja nämä maalaukset ansaitsevat paikkansa jokaisen todellisen musiikin ystävän seinällä. Merkittävä rock-kitaristi, lauluntekijä ja laulaja, Jimi Hendrix rynnisti näyttämölle vuonna 1966 ja osoitti uskomatonta, joskin lyhytaikaista lahjakkuutta. Hänen uransa kohokohta oli luultavasti viimeinen Woodstockissa vuonna 1969 esiintynyt artisti. Hän avasi konsertin rock-versiolla "The Star-Spangled Bannerista", joka hurmasi yleisön ja osoitti hänen valtavan lahjakkuutensa. Valitettavasti hän kuoli Lontoossa huumeisiin liittyviin komplikaatioihin vuotta myöhemmin työskennellessään uuden albumin parissa. Hänen uransa kesti vain neljä vuotta, mutta hänet tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista sähkökitaristeista. Hänen tavaramerkkinsä afro, tämä klassinen painokuva kuvaa haikeutta, tietämisen tunnetta, melkein epätoivoa.

King of pop

Ja sitten tuli visuaalinen 70-luku. The Jackson Five löi läpi maailman. Pikkuveli Michael Jackson haarautui pian omille teilleen ja hänestä tuli teinipopparin sydän-ihme, jolla oli kultainen ääni. Teinitytöt nyyhkyttivät "Ben", "She's Out Of My Life" ja "One Day in Your Life" ja palvoivat häntä. Huutavat, nyyhkyttävät, hallitsemattomat fanit olivat päivänvaloa. 80-luvun puolivälissä hän julkaisi massiivisen albuminsa "Thriller", ja koko maailma tanssi "Billie Jeanin", "Thrillerin" ja "Beat Itin" tahtiin. Se on edelleen yksi kaikkien aikojen myydyimmistä albumeista, ja kolmea lukuun ottamatta kaikki muut kappaleet nousivat listoille merkittävinä singleinä. Monien kauneusleikkaustensa, suhteidensa ja avioliittojensa, perhe-elämänsä ja paljon julkisuutta saaneiden oikeusjuttujensa aikana hän ei koskaan jättänyt innostumatta fanejaan, jotka tukivat häntä vankkumattomasti. Kun hän kuoli ennenaikaisesti vuonna 2009, hänen surunsa oli yhtä suuri kuin Elvis Presleyn faneilla vuonna 1977. Klassinen kankaalle painettu Michael Jacksonin kuva on yksi mieleenpainuvimmista valokuvista kaikista popin supertähdistä, olipa hän elossa tai kuollut.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.