Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Että Jazz - Canvastaulu - Makuuhuone

180

aihetta

Musiikki

Pop-musiikilla tarkoitetaan populaarimusiikkia, joka ylittää iän, rodun ja sukupuolen väliset rajat. Yleensä rock-musiikki on peräisin 50- ja 60-luvulta, sen jälkeen tuli glam rock, mLue lisääutta yleensä sillä tarkoitetaan mitä vaan suosittua musiikkia. Se on saanut monia vaikutteita eri tyyppisestä musiikista kuten balladit, gospel, soul, rock, jazz ja country ja on kehittänyt discon, funkin, punkin, dancen, hip hopin, rapin ja monia muita. Musiikki on ollut keskeinen osa arkipäivää satojen vuosien ajan gallialaisen ja brittiläisen kulttuurin bardeista pianolle 1800-luvun alussa. Noina romanttisina aikoina herrasmiehet kokoontuivat elegantteihin salonkeihin Lontoossa kuuntelemaan leidien pianonsoittoa, laulua sekä flirttailemaan. Tyylikkäät canvastaulumme kuvaavat tätä loistavaa ja ajatonta ajanjaksoa.

Jazz

Louis Armstrong eli Satchmo (Reppusuu) muutti Dixelandin jazz musiikin improvisoimalla siitä oman tyylisensä jazz-musiikin ja hänen aikanaan tuli tavaksi, että jokainen orkesterin jäsen sai soittaa oman soolonsa. Hän myös lauloi yhtä hyvin kuin hän soitti trumpettia, hänen tunnettu kappaleensa oli “Wonderful World” elokuvasta “Hyvää huomenta, Vietnam”. Jazz-musiikin vaskipuhaltimet vaikuttivat suuresti pop-musiikkiin, ja tässä canvastaulussa jazz-laulaja kuvataan yhdessä instrumentteja kuvaavien taulujen kuten tuuban, trumpetin, vetopasuunan, kitaran ja kosketinsoittimien kanssa. Photowallin musiikkisarja käsittää canvastauluja, joita voidaan ripustaa musiikkihuoneiden, pelihuoneiden seinille tai teini-ikäisten tyynyn päälle antamaan inspiraatiota. Abstraktit canvastaulut, jotka esittävät nuotteja, vinyylilevyn soittajaa, alkuperäistä boomboxia ja vahvistin lisää syvyyttä taulukokoelmaan.

Beatlemania

Brittiläisten vaikutus moderniin musiikkiin on ollut tietenkin valtaisa, jota Beatles hallitsi. Johnin, Paulin. Georgen ja Ringon alku Liverpoolin The Cavernissa oli ehkä vaatimaton, mutta heistä tuli tähdenlennon lailla kuuluisia lätäkön kummallakin puolella. Ennennäkemätöntä oli heidän saapumisensa Yhdysvaltoihin, kun nuoret tytöt huusivat, itkivät ja olivat täysin tolaltaan nähdessään heidät. Se oli varmasti ylivoimainen kokemus sekä bändille että heidän faneilleen. Sitä seurasi suuri määrä hittejä ja elokuvia, bändi hylkäsi suositun pop-musiikki-imagonsa ja keskittyi erityyppisiin musiikkimuotoihin. Kappale kuten “White Albumin” “While My Guitar Gently Weeps” oli yksi George Harrisonin parhaimmista yhtyeelle kirjoittamista, jossa Eric Clapton soitti soolokitaraa. Dokumentoitu näihin uskomattomaton hienoihin canvastauluihin: Day’s Night” vuonna 1964, “Help” vuonna 1965, ja progressiivisemmat “Abbey Road”, “Rubber Soul” ja “Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band” nämä taulut ansaitsevat paikkansa jokaisen musiikinharrastajan seinällä. Rockkitaristi, laulujen kirjoittaja ja vokalisti, yksi ja ainoa Jimi Hendrix valtasi esiintymislavat vuonna 1966 soittamalla uskomattomalla tavalla, valitettavasti vain lyhyen ajan. Eittämättä hänen uransa huippuhetki oli Woodstockisaa vuonna 1969, kun hän esiintyi viimeisenä. Hän avasi rock-versiolla kappaleesta “The Star-Spangled Banner”, mikä sai kuulijat huutamaan riemusta nauttiessaan hänen valtaisasta lahjakkuudestaan. Valitettavasti hän kuoli Lontoossa huumeiden yliannostukseen seuraavana vuonna, kun hän työsti uutta albumiaan. Hänen uransa kesti vain neljä vuotta, mutta hänet muistetaan yhtenä kaikkien aikojen vaikuttavimpana sähkökitaristina. Hänen tavaramerkkinsä Afro, tämä¨klassinen taulu kuvaa haikeutta, tietämystä, lähes epätoivoa.

King of pop

Ja sitten olemme olemme tulleet visuaaliselle 70-luvulle Jackson Five valtaa esiintymislavat kaikkialla maailmassa. Nuorin veljeksistä Michael Jackson erosi pian muista ja hän loi uuden sykkeen kultaisella äänellä. Teini-ikäiset tytöt nyyhkyttivät kuullessaan “Ben”, “She’s Out Of My Life” ja “One Day in Your Life” ja he palvoivat häntä. Kirkuvat,. palvovat ja poissa tolaltaan olevat fanit olivat tosiasia. 1980-luvun puolivälissä hän julkaisi loistavat albuminsa “Thriller” ja koko maailma tanssi “Billie Jean”, “Thriller” ja “Beat It” tahdissa. Se on edelleenkin kaikkien aikojen yksi eniten myydyistä albumeista, joista kaikkiaan kolme raidasta tuli suosikkisinglejä. Monista kauneusleikkauksistaan, suhteistaan ja avioliitoistaan, perhe-elämästään ja suurta huomiota saaneista oikeusjutuistaan huolimatta hän ei koskaan pettänyt fanejaan, joiden tuki oli horjumaton. Hänen kuollessaan vuonna 2009 fanien suuri suru muistutti Elvis Presleyn fanien surua vuonna 1977. Klassinen Michael Jacksonia esittävä canvastaulu on yksi arvokkaimmista valokuvista supertähdistä, olivatpa he sitten elossa tai kuolleita.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.