Maailmankartta fyysinen - Canvastaulu - Toimisto

861

aihetta

Kartat & liput

Seinällä olevat kartat ja liput herättävät nojatuolimatkailijan seikkailunhalun. Ne toimivat mainioina keskustelunaloittajina kotona tai toimistossa. Canvastaulumme sisältävät useita Lue lisääerilaisia maailman karttoja ja lippuja tai yksityiskohtaisia kuvauksia erityisistä paikoista, ja tuovat mieliin menneet lomat tai palan perheen historiaa. Tee tulevaisuuden suunnitelmista totta tai tee viittauksia maailman tapahtumiin Kartat ja liput ovat toimineet tapana esitellä sijaintiamme maailmassa aina tallennetun historian alusta alkaen.

Kartat menneisyydestä

Canvastauluina saatavat vanhat maailmankartat toimivat osoituksena maailmamme historiasta. Vanhat nimet ja paikat, joiden uskoimme olevan oikeita korostuvat ja säilyttävät tuon historiallisen hetken seinälläsi. Lähimenneisyyden ja kauemman menneisyyden aikakausien kartat tarjoavat ikkunan tuon aikaiseen maailmankuvaamme.

Kuvitteelliset kartat

Anna mielikuvituksesi lentää ripustaessasi piraatin aarretta tai maalitahrassa kuvattua maalattua karttaa tai värikkäillä valoilla kirjoitetuista kartoista maailman eläimiä kuvaavaa karttaa seinällesi. Avaruuskartat siirtävät sinut pois tästä maailmasta ja jokainen Afrikan tai Aasian valokuvakartta muistuttaa sinua siitä, kuinka kaunis planeettamme todella on.

Maiden liput

Englannin, Yhdysvaltojen ja monien muiden vanhat liput esittelevät kansallista ylpeyttä ja rakkautta isänmaata kohtaan. Tee mielikuvitusmatka ja kuljeskele suosikkilomapaikkasi kaduilla. Eri kokoiset canvastaulut siirtävät sinut paikkaan mistä tulit tai erityiseen suosikkipaikkaasi, jota olet kutsunut kodiksesi tai jossa olet vieraillut. Taiteelliset ja abstraktit tai upeat ja yksityiskohtaisen tarkat canvastauluina saatavat maiden liput ovat taatusti suosittuja vieraiden ja työtovereiden keskuudessa.

Viestin sisältävät liput

Osoita ylpeytesi tiilistä tehdyllä graffititeemalla. Entäpä kunnianosoitus brittiläiselle rockmusiikille? Union Jack -tiiliteema sopii hyvin mihin tahansa brittiläiseen kotiin. Joskus sinun on vain näytettävä maailmalle kuka olet. Kokeile kuuluisia maailman symboleista tehtyjä maalauksia ja kerro tarinasi sanomatta sanaakaan!
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.