Kartat & liput

Seinällä olevat kartat ja liput herättävät nojatuolimatkailijassa ihmetystä. Ne ovat upea keskustelunaihe kotiin tai toimistoon. Erilaisia maailmankarttoja ja lippuja tai yksityiskohtLue lisääaisia kuvia tietyistä paikoista sisältävät kankaalle painetut vedokset ovat keino tallentaa menneisyyden lomia tai perheen historiaa. Elävöittää tulevaisuuden suunnitelmat tai viitata maailman tapahtumiin. Kartat ja liput ovat olleet tapa esitellä paikkaamme maailmassa jo historiallisen ajan alusta lähtien.

Kartat menneisyydestä

Vintage-maailmankartat kankaalle painettuina näyttävät meille maapallomme historian. Menneisyyden nimet ja paikkakunnat, joiden uskoimme olevan tarkkoja, korostetaan seinällä säilyttämään hetki historiassa. Menneisyyden kartat kauan ja vähän aikaa sitten eletyiltä aikakausilta tarjoavat ikkunan siihen, miten aikoinaan näimme maailmamme.

Kartat mielikuvituksellisia

Värikkäillä valoilla kirjoitetuista kartoista maailman eläimiä kuvaaviin karttoihin, anna mielikuvituksesi harhailla, kun ripustat merirosvon aarteen tai maalaat räiskyvän kartan maalaukseksi. Avaruuskartat voivat viedä sinut pois tästä maailmasta, ja maapallon valokuvakartat Afrikasta ja Aasiasta muistuttavat sinua siitä, kuinka suuri tämä kaunis planeetta todella on.

Kansojen liput

Yhdysvaltojen, Englannin ja muiden maiden retroliput osoittavat kansallista ylpeyttä ja kunnioittavat kotimaata. Lähde mielikuvitusmatkalle ja vaella suosikkilomapaikkakuntasi kaduilla. Erikokoiset kankaalle painetut vedokset voivat kuljettaa sinut kotipaikkakunnallesi tai erityisen suosikkipaikkakunnallesi, jossa olet asunut tai matkustanut. Olipa kyseessä sitten taiteellinen ja abstrakti tai silmiinpistävä ja tarkka, kansakunnan lippu -kangastuloste on varmasti hitti niin vieraille kuin työtovereillekin.

Liput viestillä

Näytä ylpeytesi tiiliskivigraffititeemalla. Miten olisi kunnianosoitus brittiläiselle rockmusiikille? Union Jack -tiiliseinäkuvio sopii hyvin mihin tahansa brittiläiseen kotiin. Joskus sinun on vain annettava maailman tietää, kuka olet. Kokeile maalauksia maailman kuuluisista symboleista ja kerro tarinasi sanomatta sanaakaan!

Hämmästyttävät kartat ja liput seinämaalaukset sisustukseen

Maps & Flags -seinämaalauksia on saatavana erilaisissa malleissa ja väreissä, jotka varmasti täydentävät kotisi tai tilasi kokonaisilmeen. Värikkäät seinämaalaukset saavat varmasti tylsät ja tylsät seinät näyttämään eloisilta ja eloisilta. Toisaalta, jos et pidä väreistä niin paljon ja haluat vain tehdä siitä yksinkertaisen, on olemassa myös Maps & Flags -seinämaalauksia, jotka herättävät muodollisuutta ja vakavuutta. Valitsitpa minkä tahansa seinämaalauksen, se saa varmasti minkä tahansa huoneen näyttämään kutsuvalta ja hämmästyttävältä. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot