Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

Mikki ja ystävät - Talvi Fun - Canvastaulu - Lastenhuone

6

aihetta

Disney – Mikki & ystävät

Television alkuajoista lähtien Disney ja Mikki Hiiri ovat olleet lasten ystäviä ja seuralaisia jo sukupolvien ajan. Hessu, Pluto ja Aku Ankan veljenpojat Tupu,Lupu ja Hupu - kahden suLue lisääkupolven lapset ovat kasvaneet heidän mukanaan, lukeneet heistä ja katsoneet heitä. Disney-aiheisilla canvastauluilla voit nyt tuoda nämä hahmot uuden sukupolven iloksi.

Liity mukaan seikkailuihin

Tuo iloa pikkuväen elämään sisustamalla heidän huoneensa canvastauluilla, jotka esittävät Disney-hahmoja auringossa tai hiihtomäessä. Anna lasten sukeltaa Disneyn Mikki Hiiri -maailman sarjaan heidän mielikuvituksensa laukatessa hahmojenseikkailuissa ympäri maailman.

Hauskuutta moneksi vuodeksi

Ensi-ihastukset jäävät oikeastaan elämään loppuiäksi, ja niihin kuuluu Mikki Hiiri ystävineen. Ei väliä, minkä ikäisiä lapsesi ovat, he rakastavat varmasti Mikki Hiirtä ja hänen ystäviään huoneensa seinällä. Valitse sopiva taulu tai anna lasten itse valita mieleisensä.

Vauhdita mielikuvitusta

Lapset eivät tunnetusti viihdy värittömässä ympäristössä. He tarvitsevat värejä, virikkeitä, toimintaa ja jännitystä. Photowallin canvastaulut tuovat kotiisi Mikki Hiiren seikkailut, joita lapsesi voivat katsella joka päivä. Anna lapsesi mielikuvitukselle siivet, anna heidän nauttia vapaudestaan ja mielikuvituksen voimasta.

Turvallinen paikka

Maailma voi olla pelottava paikka myös lapsille. Ehkä erityisesti lapsille. Lapset tarvitsevat ikioman paikan, jossa he voivat olla oma itsensä ilman pelkoa ja vain haluamiensa ystäviensä seurassa. Mikki Hiiri ja hänen ystävänsä ovat monen lapsen mielestä sellaisia kavereita. Mikki, Minni, Aku ja Iines, Hessu ja Pluto sekä Tupu, Lupu ja Hupu ovat lapsen parhaita ystäviä. Voitko kuvitella parempaa tapaa kehittää lapsesi mielikuvitusta kuin antamalla hänelle Mikki Hiiri & Ystävät -aiheisen Photowallin canvastaulun? Lapsesi rakastaa sitä ja totta puhuen myös sinä itse.
Tuotetiedot
6 aihetta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.