Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.
Juuri nyt meillä on pidennetty toimitusaika jopa 5 työpäivää.

Autot Autot Autot - Canvastaulu - Lastenhuone

44

aihetta

Disney – autot

Disney on epäilemättä maailman rakastetuin tavaramerkki. Autot oli viimeinen Pixar Animations Studion filmi, ennen kuin Walt Disney Pictures osti sen. Sekä lasten että monien aikuisteLue lisään rakastamat Disneyn Autot-animaatiohahmot ovat täynnä värejä, eri kokoja, automalleja ja mikä tärkeintä eri persoonallisuuksia. Jokainen canvastaulumme kuvaa näiden omalaatuistena, rakastettavien autojen mielialoja ja tunteita. Tuhannet ihmiset rakastavat selvästikin Autot-hahmoja, ja ensimmäisestä Autot-elokuvasta tuli niin suosittu, että se nimettiin Oscar-ehdokkaaksi ja rikkoi kaikki Disney Pixar -filmien aikaisemmat ennätykset. Autot 2 julkaistiin vuonna 2013 ja siitä tuli myös äärettömän suosittu, Autot 3 tullaan julkaisemaan vuonna 2017. Tuotteidemme ansiosta voit nyt tuoda Autot-suosikkihahmosi seinällesi ja nauttia canvastaulustamme.

Valitse suosikki-autosi

Autot-elokuvissa on fantastinen määrä animaatiohahmoja, joiden joukosta on vaikea valita suosikkia. Sen vuoksi canvastaulumme esittävät kaikkein parhaimpia Autot-hahmoja ja antavat sinulle mahdollisuuden tutustua myös kahteen tai useampaan muuhun hahmoon. Salama McQueen on epäilemättä elokuvan tähti. McQueen on kilpa-auto, joka haluaa olla erittäin nopea. McQueen on tavallisesti suosikki, koska se on positiivinen ja upea. Martti on McQueenin paras ystävä ja on ruostunut, luotettava hinausauto, joka ajaa aika usein taaksepäin. Martti ei näytä yhtä kiiltävältä kuin McQueen, mutta on ehdottomasti elokuvan hauskin hahmo ja voisi piristää aamujasi kauan aikaa, jos se olisi mukana tauluvalikoimassamme. Salli, vaaleansininen Porsche on myös hieno hahmo, koska se on sekä älykäs että kiltti. Muut hahmot, kuten paikallista rengasliikettä hoitava Luigi, hänen paras ystävänsä Guido, komenteleva Kessu ja rento Klainari ovat ihania hahmoja, jotka muuttavat seinäsi ulkonäköä ja saavat sinut hymyilemään joka kerta, kun katsot uutta canvastauluasi. On tärkeää ottaa huomioon, että yksi tai useampi Autot-aiheinen canvastaulu seinälläsi pystyy saamaan sinut todella hyvälle tuulelle. Huolimatta siitä, että joidenkin mielestä hauskat taulut eivät vaikuta heidän mielialaansa ei voida kieltää, että mitä enemmän ihmiset nauravat vitseille tai hauskoille kuville, sitä paremmin he voivat.

Seinäsi tarvitsee täydellisen taulun

Oikean canvastaulun tai suosikki Autot-hahmosi valitseminen on huoneesi ulkonäön kannalta erittäin tärkeää. Taulumme voivat todellakin vaikuttaa tilan ulkonäköön ja tunnelmaan, koska jokainen canvastaulumme tai maalauksemme tarjoaa tietynlaisen tunteen, Esimerkiksi meillä on tauluja McQueenista ja muista Autot-hahmoista, jotka näyttävät söpöiltä, vihaisilta, innostuneilta, hurjapäisiltä, reiluilta jne. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopiva taulu. Me tarjoamme myös mittojen mukaan valmistettuja tuotteita ja haluamme mielellämme räätälöidä tuotteitamme siten, että ne ovat omaperäisiä ja vastaavat toiveitasi. Kun valitset juuri itsellesi sopivan tuotteen seinällesi, päivästäsi voi tulla parempi joka kerta, kun katsot sitä. Joten älä tuhlaa aikaa vaan selaile loistavaa canvastaulujemme Autot-valikomaa jo tänään. Me autamme sinua löytämään täydellisen täulun.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-44 44:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.