Vintagehuonekalut

Aluksi on keskusteltava siitä, mitä vintage-huonekalut tarkalleen ottaen ovat. Yleisesti ollaan sitä mieltä, että vintage-huonekaluja ovat kaikki vähintään 20 vuotta vanhat huonekalutLue lisää. Tässä kategoriassa uudempia ja entisöityjä huonekaluja, erityisesti 50-80-luvuilta peräisin olevia huonekaluja, pidetään yleensä retroina. Tämä vintage-huonekalujen seinämaalaukset -luokka todella kunnioittaa sitä, mitä voidaan kutsua todella vintage-luokaksi. Muista kuitenkin, että pelkkä vanhuus ei tee huonekaluista vintagea teknisessä mielessä, vaikka useimmat ihmiset käyttävätkin termiä vanha ja vintage vaihdellen. Voidakseen ansaita nimityksen vintage, kappaleen pitäisi myös olla esimerkki siitä, mikä määritteli tietyn ajanjakson tyylin. Aivan kuten vintage-huonekalujen seinämaalauksissamme, niissä yksinkertaisesti näkyy kyseisen aikakauden parhaat piirteet. Voit luoda ainutlaatuisen ilmeen valitsemaasi tilaan, olipa kyseessä sitten asuinalue, kuten kodin olohuone, tai kaupallisempi sisustus, kuten toimiston taukotila.

Kirjojen taika vintage-huonekalujen seinämaalauksissa

Olitpa sitten lukija tai jopa kirjailija, kirjastot ovat sekä aarreaitta että turvapaikka. Rauha ja hiljaisuus näissä paikoissa rauhoittavat, ja loputtomat kirjahyllyt miellyttävät silmää. Tutustu valikoimaan vintage-huonekalujen seinämaalauksia nähdäksesi kauniita esimerkkejä. Kirjastoissa on vain jotain niin luontaisen kiehtovaa, koska niissä on niin paljon tietoa ja tarinoita. Nykyään internet tarjoaa välittömän tutkimustyökalun, mutta joskus oikeiden sivujen tutkiminen on palkitsevampi kokemus. Luo tämä viehätys uudelleen kirjastojen vintage-huonekalujen seinämaalauksilla. "Vanhan kirjaston" kaltaisten esineiden viehätysvoima voi olla niin valtava etu, kun käytät sitä sisustuksessa. Tämä vintage-huonekalujen seinämaali on myös klassisessa mustavalkoisessa värissä, mikä antaa kohteelle vielä enemmän luonnetta.

Lapsille

Vaikka nämä vintage-huonekalujen seinämaalaukset näyttävät vanhoilta, myös nuoret arvostavat niitä. Nostalgia ja vintage on in, varsinkin kun siihen yhdistetään oikeat koriste-elementit. Lapset ilahtuvat esillä olevista upeista väriyhdistelmistä. Nämä vintage-huonekalujen seinämaalaukset ovat ystävällisiä ja lapsiystävällisiä, mikä on kätevää, kun koristellaan perhekeskeisten huoneiden seiniä. Esimerkiksi "Meeting in a Yellow Bureau" yhdistää vintage-laatikon kauneuden ja aina suositun luontoelementin. Tässä nimenomaisessa tapauksessa se on söpöjä kissoja, jotka tekevät lapset enemmän kuin onnellisiksi. Tällaiset vintage-huonekalujen seinämaalaukset voivat näyttää hyvältä missä tahansa tilassa, mutta erityisesti lasten makuuhuoneissa, opiskelualueilla tai leikkikentissä. "Karhu ja nalle" on toinen loistava valinta, kun halutaan päivittää lasten käyttämien tilojen sisätiloja. Käytä vintage-huonekalujen seinämaalauksia, jotta nuoret voivat nauttia sisätiloissa vietetystä ajasta, kun sää ei ole niin hyvä.

Lisää vintage-huonekalujen seinämaalauksia

Myönnetään, että kun ajattelet vintagea, joskus mieleesi tulee keskiaikaisia rakennuksia ja kaikkea sellaista. Vintage-huonekalujen seinämaalauksissa on juuri tällaisia nähtävyyksiä. Katso "Ornate Cliffe Castle", josta saat konkreettisimman esimerkin. Tässä vintage-huonekalujen seinämaalauksessa korostetaan Cliffe Castlea, joka oli alun perin viktoriaanisen miljonäärin ja tekstiilitehtailijan Henry Isaac Butterfieldin koti. 1880-luvulla valmistunut rakennus rahoitettiin Butterfieldin perheen teollisuusimperiumilla, johon kuului villatekstiilitehtaita ja laivaliiketoimintaa, joka vei brittiläisiä tavaroita Eurooppaan, Amerikkaan ja Kiinaan. Valmistunut talo oli kansainvälisen taiteen ja ranskalaisen sisustuksen näyteikkuna, kuten voit nähdä vintage-huonekalujen seinämaalauksissa. Kun näet tämän kauneuden, voit vain sanoa, että se oli monien kimaltelevien seurapiiritapahtumien näyttämö.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-8 8:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.