Viihde

Olitpa sitten elokuvafanaatikko, musiikin ystävä tai vain taiteellinen tyyppi, löydät varmasti jotain, joka kutittaa mielesi massiivisesta viihdeteollisuuden seinämaalausten valikoimaLue lisäästamme. Valtava kokoelmamme sisältää kuvia elokuvista, televisiosta, musiikista, esittävistä taiteista ja monista muista aiheista. Se on ehdottomasti yksi paremmista tavoista tehdä luova kannanotto ja sosiaalinen kommentti kotiisi tai jopa toimistotilaasi. Nämä ainutlaatuiset ja inspiroivat viihdeteollisuuden seinämaalaukset ovat lahjakkaiden valokuvaajien ja suunnittelijoiden eri puolilta maailmaa tekemiä, ja ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden muokata ympäristöäsi persoonalliseksi hahmoilla, kohtauksilla ja lauluilla, jotka ovat muokanneet elämääsi, inspiroineet muutokseen ja vaikuttaneet ympärilläsi oleviin ihmisiin.

Klassikot

Ei ole väliä, onko idolisi Audrey Hepburn, Bob Marley tai vaikka Oprah Winfrey, Photowallin viihdeteollisuuden seinämaalausten valikoimasta löydät kaikki klassikot ja paljon muuta. Vintage-muotokuvia sekä vanhoja elokuvakohtauksia, alkuperäistä julistetaidetta ja abstrakteja maalauksia maailman kuuluisimmista miehistä ja naisista, kaikki joko täysvärisinä tai mustavalkoisina, taiteellinen turvapaikkamme tarjoaa kaikki sisustustarpeesi. Anna tilallesi aikansa elänyt tunnelma näillä uskomattomilla viihteellisillä seinämaalauksilla. Poor Slob without a Name ei ehkä kuulosta kaikkein osuvimmalta esimerkiltä, mutta tämä mustavalkoinen otos ikuisesta luokan symbolista, Audrey Hepburnista, pitelemässä kissaa elokuvasta Aamiainen Tiffanylla on loistava nostalgia-aihe, mutta se säteilee myös hienostuneisuutta ja eleganssia tilaan.

Musikaalisen viihteen seinämaalaukset

Sanoista tehtyjä kitaroita, nuotinnoksista tehtyjä karttoja, kuvituksia suosikkisoittimistasi; mitä tahansa, meillä on sitä viihteellisissä seinämaalauksissamme. Mikä tahansa musiikkigenre saa sinut laulamaan tai tanssimaan, valikoimastamme löytyy jotakin sinulle sopivaa. Legendaaristen musiikkiesiintyjien ikoniset kuvat sekä musiikin taiteelliset tulkinnat voivat todella lisätä huoneen visuaalista painoarvoa. Is this Love sisältää mielenkiintoisen taiteellisen tulkinnan suuresta Bob Marleysta, miehestä, joka toi reggaen maailmalle, musiikin hyvin keskeisestä hahmosta viihdyttävänä seinämaalauksena.

Esiintymistaidetta

Tanssi on joskus hyvin aliarvostettu taiteellisen ilmaisun muoto. Viihdeteollisuuden seinämaalauksemme korostavat tätä alaluokkaa motiiveilla, jotka eivät ole vain intensiivisen yksityiskohtaisia, vaan kuten aina, ensiluokkaisia. Ballerinat ovat hyvin edustettuina näyttävissä teoksissa, kuten Dusky Arabesque, jossa tanssijan vaikuttava poseeraus on dramaattisesti kuvattu taideteoksena. 1960-luvun Dance Scene voi olla myös hauska lisä, jos etsit viihdyttäviä seinämaalauksia groovaavammasta muodista.

Luo lapsuuden unelmasi uudelleen viihteellisten seinämaalausten avulla

Tee makuuhuoneestasi, olohuoneestasi tai jopa kylpyhuoneestasi kohtaus suosikkielokuvastasi tai elävän kokoinen levynkansi, aivan kuten olet aina halunnut pienestä pitäen. Valtava valikoimamme viihdeteollisuuden seinämaalauksia antaa sinulle valinnanvapauden. Koristele tilasi lapsuutesi sankarin esiintymisellä tietystä elokuvasta tai bändillä, jonka jäseneksi olet aina halunnut, se on loistava keskustelunaihe vieraille ja tuo esiin osan persoonallisuuttasi. Jos haluat jotain hienovaraisempaa, tapetteina on saatavilla runsaasti viehättäviä painatuksia ja innovatiivisia maalauksia pehmeissä värisävyissä, jotka sopivat loistaviksi koristeiksi ja tuovat huoneeseesi jotain intiimiä.

Kustomoitavat viihteelliset seinämaalaukset

Jokainen seinämaali voidaan muuttaa haluamiesi mittojen mukaiseksi. Voit valita vakio- tai premium-materiaalin, ja voit rajata haluamasi osat pois. Sinulla on jopa mahdollisuus muokata itse kuvaa, jolloin voit luoda aidon originaalin kaikkein persoonallisimmaksi viihteen seinämaalaukseksi kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun henkilökohtaiseen tilaan. Lähes kaikki viihdeteollisuuden seinämaalaukset ovat saatavilla myös kankaanpainatuksina, jotka ovat yhtä hyvin muokattavissa ja jotka sopivat yhtä hyvin lisäämään luonnetta seinillesi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.