Muumi - Muumi-laakso - Tapetti - Lastenhuone

1010

aihetta

Viihde

Löydät taatusti viihdevalikoimastamme sinua kiehtovan tapetin, olitpa elokuvafanaatikko, musiikin rakastaja tai vain taiteilijatyyppi. Luovan sanoman kertomiseen kodissasi ei ole pareLue lisäämpaa tapaa, kuin laaja valokuvatapettien valikoima elokuvista, televisiosta, musiikista, esittävistä taiteista ja muista. Erityisesti kaikkialta maailmasta tulevien lahjakkaiden valokuvaajien ja suunnittelijoiden toteuttamat ainutlaatuiset ja inspiroivat valokuvatapetit tarjoavat sinulle mahdollisuuden personoida ympäristö elämääsi muokanneilla hahmoilla, kohtauksilla ja kappaleilla.

Mukautettavat klassikot

Photowallin viihdevalikoimassa on kaikki klassikot ja paljon muuta, olipa idolisi Audrey Hepburn, Elvis Presley tai jopa Oprah Winfrey. Maailmankuulujen miesten ja naisten vanhat mallikuvat sekä elokuvien kohtaukset, alkuperäiset elokuvajulisteet ja abstraktit maalaukset saatavissa täysväreissä ja mustavalkoisina. Tämä taiteen satama antaa jotakin kaikille sisustajille. Sanoista tehdyt kitarat, nuoteista tehdyt kartat, suosikkisoittimesi kuvat; olipa kyseessä mikä tahansa, meillä on kuva siitä ja saat sen haluamassasi muodossa. Jokaista valokuvatapettia voidaan muuttaa haluttuun kokoon, valita tavallinen tai ensiluokkainen materiaali ja voit rajata kuvan mihin tahansa haluamaasi osaan. Sinulla on jopa mahdollisuus muokata itse kuvaa, jolloin voit luoda todellisen uuden alkuperäisteoksen. Lähes kaikki valokuvatapetit on saatavilla myös canvastauluina, joita voidaan mukauttaa myös samalla tavalla ja niiden avulla lisäät eloa seinillesi myös helposti.

Elä lapsuuden unelma uudelleen

Muuta makuuhuone, olohuone tai jopa kylpyhuone suosikkielokuvasi kohtaukseksi tai todellisen kokoiseksi albumin kanneksi, aivan kuten olet aina salaa halunnut. Saatavilla on useita ihailtavia tulosteita ja innovatiivisia maalauksia pehmeissä värisävyissä tapetteina, jotka muodostavat säteilevän teemaseinän ja lisäävät hieman lisää mielikuvitusta huoneeseen silloin, kun haluat valita jotain hillitympää. Valokuvatapettien ja viihdesuosikkejasi esittelevien tapettien valikoimalla Photowall tekee kodistasi tyylikkään ja lisää ripauksen luovuutta jokapäiväiseen elämääsi
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.