Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Village Fantasy Vuoria - Tapetti - Lastenhuone

1311

aihetta

Ihmiset

Ihmisteemaiset valokuvatapetit voivat olla hauskoja työhuoneessa tai aulassa, tai jopa keittiössä. Laadukkaat ja mukautettavat tapettimme sisältävät julkisuuden henkilöitä, tuntemattoLue lisäämia ihmisiä ja kuuluisissa maalauksissa olevia ihmisiä. Eräitä näistä tuntemattomista ja tunnetuista henkilöistä ovat James Dean, Marie Antoinette, Beatles, Yhdysvaltain presidentti Barack Obama, Elvis, Jimi Hendrix ja taiteilijamuotokuvia taiteilijoilta, kuten Gustav Klimt, Peder Severin Kroyer, David C. Miller ja Javier Velasco. Tällä seinäpersonoinnilla varmistut, että et ole koskaan yksin!

Ihmiset

Ihmisiä esittävät tapettikokoelmamme tarjoavat realistisia valokuvia, muotokuvia ja tunnettujen ihmisten abstrakteja kuvauksia sekä ihmisiä jokapäiväisissä tilanteissa. Kuvattuja julkisuuden henkilöitä on esimerkiksi Madonna, Cristopher Reeve, Neil Armstrong, Oprah Winfrey, Audrey Hepburn ja monia muita. Jokapäiväisiä ihmisiä on kuvattu esimerkiksi kävelemässä, juoksemassa, pelaamassa, istumassa penkeillä, kävelemässä rannalla ja useissa muissa tilanteissa. Julkisuuden henkilöitä on saatavilla tavallisissa tyyleissä sekä abstrakteina kuvina, joissa juhlistetaan heidän elämää ja taidetta. Voit käydä kävelyllä tai nauttia juoman pubissa suosikkijulkkiksesi kanssa. Voit kävellä Beatlesin kanssa Abbey Roadilla. Hyppää James Deanin auton kyytiin tai kuvittele kuuntelevasi Elvistä livenä istuessasi keittiön penkillä ja soittaessasi bluesia. Valokuvatapettien mahdollisuudet ovat melkein rajattomat.

Ihmisiä sisältävät paikat

Työmiehet pilvenpiirtäjässä on vain yksi esimerkki viehättävistä saatavilla olevista tapeteista. Saatavilla on myös graffitiseinä, kalliokiipeilyä Pera Mentalla ja niin toden tuntuisia rullalautailu sekä lumilautailukohtauksia, että voit kuvitella saavasi lunta päällesi, jos seisot liian lähellä. Rantakohtausten ja kaupunkimaisemien kokoa voidaan muuttaa vaatimustesi mukaiseksi. Tämän kaltaiset tapetit ovat erityisen hyviä silloin, kun voit sisällyttää ne huoneen sisustukseen, esimerkiksi kahvikohtauksessa, jonka ihmiset voisivat hyvin olla töissä keittiössäsi tai ruokailutilassasi. Valikoimassamme on myös joukkokohtauksia, joihin voit lisätä itsesi tähdeksi ja kuvia, jotka kutsuvat sinut mukaan uimaan, purjelautailemaan, kuuluisiin paikkoihin ja tyypillisiin kaupunkipaikkoihin, kuten Manhattanin sillalle. Mukaansa tempaavista kohtauksista nauttiville on tarjolla festivaaleja, kruunajaisia, katukohtauksia, rakennuskohtauksia ja paljon muuta.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.