Kaupungit & paikat

sen sijaan, että matkustaisit ympäri maailmaa keräämään muistoja näistä näkymistä, miksi et toisi näitä henkeäsalpaavia nähtävyyksiä omaan kotiisi. Piditpä sitten Venetsian kanavien rLue lisääauhasta ja tyyneydestä tai Lontoon tuikkivista valoista, meiltä löytyy varmasti sinulle sopiva kaupunkitapetti. Kaupunkimaisematapetit tuovat dramaattista syvyyttä myös pienempäänkin huoneeseen. Pariisista New Yorkiin, Tokiosta Tukholmaan, löydät varmasti vaikuttavimmat horisontit ympäri maailmaa.

Tapetteja upeista paikoista

Valikoima kauniita kuvia kaupungeista ympäri maailmaa saa hymyn huulillesi, kun kuvittelet olevasi esillä olevissa upeissa paikoissa. Mukana on hieno sekoitus valokuvataustakuvia, graafisia malleja ja nokkelia sarjakuvamaisia malleja. Lahjakas valokuvaajien ja suunnittelijoiden tiimi on tuottanut nämä taustakuvat nautittavaksesi, ja he ovat keksineet parhaat tavat vangita kaupungin olemus yhdelle kankaalle. Nämä upeat taideteokset muistuttavat sinua jännittävistä kaupungeista, joissa olet jo vieraillut, tai niistä, joissa haluaisit käydä jonain päivänä.

Cityscape-taustakuvat

Jokaisella kaupunkimaisemien ja paikkojen taustakuvien galleriassamme olevalla kuviolla on oma luonteenomainen tyylinsä. Suosittu valinta on esimerkiksi kaupungin kartta taustakuvana. Saatavilla on yksi tällainen, jossa on Pariisin kaupunki ja Seine-joki leikkaa sen keskellä muodostaen sateenkaaren kaltaisen kaaren. Tämä ainutlaatuinen muotoilu olisi erinomainen puheenaihe, sillä se on niin luova ja tuo uuden ulottuvuuden käsitykseemme siitä, miltä tämä kaupunki näyttää. Skyline panoraama -malli on toinen silmäänpistävä tapetti, joka on monivärinen, mutta akvarellivaikutteinen. PHOTOWALL on pyrkinyt esittämään monia kuuluisia kaupunkien horisontteja, joista esimerkkeinä mainittakoon Lontoo, Cincinnati ja Moskova. Tausta on valkoinen, jotta värikäs ja rohkea horisontti erottuu vielä paremmin. Näin syntyy reunavaikutelma, joka sopii täydellisesti piristämään yksiväristä huonetta.

Kuvamallit

Nämä laadukkaat seinämaalaukset ovat vanginneet kaupunkien maagisen puolen ympäri maailmaa. Monissa valokuvaseinämämaalauksissa on kauniita heijastuksia kaupunkien läpi virtaavissa joissa. Lontoon Canary Warf on yksi tällainen esimerkki, jossa valokuvaaja on vanginnut kaupungin täydellisesti iltahämärässä, kun upea violetti ja sininen taivas ja pilvenpiirtäjien valot tekevät heijastuksesta erityisen erikoisen. Toinen upeista valokuvatapeteistamme on kuva Rainbow Bridgestä ja Fuji-vuoresta Japanissa. Valokuvaaja on kuvannut lumihuippuisen vuoren auringon heijastuessa siitä ja alla olevan kaupunkimaiseman elävöittäessä valoja. Sateenkaarisilta, joka myös kimmeltää valoista, leikkaa tämän kauniin maiseman keskellä. Saatavilla on myös joitakin seepiavalokuvatapetteja, jotka ovat hienovaraisempia, mutta luovat silti suuren vaikutuksen valitsemaasi huoneeseen. Niiden avulla voit kuvitella, että olet matkustanut ajassa taaksepäin. Tukholman kaupunki tyylikkäine kirkontorneineen on esillä tässä seepiansävyisessä kuvassa.

Seinämaalaukset ovat yksinkertaisesti uskomattomia

Photowallin upealla Cities & Places -seinämaalausmallistolla voit yksinkertaisesti tehdä mistä tahansa tavallisesta huoneesta jotain poikkeuksellista. Tietenkin monet kodinomistajat haluaisivat tämän päivityksen tilaansa. Se, että on olemassa monia erilaisia tapoja tehdä mistä tahansa huoneesta houkutteleva, seinämaalausten käyttö on osoittautunut tehokkaaksi. Sen lisäksi, että seinämaalaukset ovat helppokäyttöisiä, niitä on myös saatavilla erilaisissa ihanissa ja houkuttelevissa malleissa. Varmasti on olemassa seinämaalaustaidetta, joka vastaa tarpeitasi. Mietitkö vieläkin, miksi seinämaalaukset ovat trendi näinä päivinä? Sanat eivät luultavasti riitä. Sinun on koettava ne. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot