Brooklyn Bridge - b/w - Tapetti - Olohuone

5030

aihetta

Kaupungit & paikat

Miksi et toisi maailman ympäri matkustamisen sijaan näitä henkeäsalpaavia näkymiä omaan kotiisi. Meillä on juuri sinulle sopiva kaupunkimaisematapetti, suositpa Venetsian kanavien rauLue lisäähaa ja seesteisyyttä tai Lontoon välkkyviä valoja. Kaupunkimaisemalla olevat valokuvatapetit tuovat myös dramaattisen syvyyden mihin tahansa pienempään huoneesen. Löydät valikoimastamme vaikuttavimmat horisontit Pariisista New Yorkiin ja Tokiosta Tukholmaan.

Suurenmoisten paikkojen tapetit

Kauniiden kaupunkikuvien valikoima kaikkialta maailmasta tuo hymyn kasvoillesi kuvitellessasi itsesi näihin suurenmoisiin paikkoihin. Meillä on laaja valikoima valokuvatapetteja, graafista muotoilua ja nerokkaita sarjakuvamaisia muotoja. Lahjakas valokuvaajien ja suunnittelijoiden ryhmä on tuottanut nämä tapetit nautittavaksesi ja he ovat miettineet parhaat tavat kaupungin tunnelman taltioimiseksi yksittäiselle pohjalle. Nämä huumaavat taideteokset muistuttavat niistä jännittävistä kaupungeista, joissa olet juuri vieraillut tai joissa haluaisit vierailla.

Kaupunkikuvatapetit

Jokaisella kaupunkikuvien ja sijaintien galleriassamme on oma ainutlaatuinen tyylinsä. Kaupungin kartta on esimerkki suositusta tapetista. Yksi näistä on Pariisista, jossa Seine-joki leikkaa kaupungin halki luoden sateenkaarimaisen kaaren. Tämä ainutlaatuinen muotoilu on erinomainen keskustelunavaaja, koska se on erittäin luova ja lisää uuden ulottuvuuden tämän kaupungin ulkonäköajatukseen. Taivaanrantapanoraama on myös yksi silmäänpistävistä tapeteista, joka on monivärinen mutta toteutettu vesivärein. PHOTOWALL on pyrkinyt esittelemään useita kuuluisia kaupungin taivaanrantoja, joita ovat esimerkiksi Lontoo, Cincinnati ja Moskova. Tausta on valkoinen, jolloin rohkea ja värikäs taivaanranta ponnahtaa esiin vielä upeammin. Tämä luo rajauksen, joka on täydellinen kirkastamaan pelkistetyn värisen huoneen.

Valokuva-aiheet

Nämä korkealaatuiset valokuvatapetit ovat tallentaneet ympäri maailmaa olevien kaupunkien maagisen puolen. Valikoimassa on useita valokuvatapetteja, joihin on tallennettu kauniita jokien heijastuksia niiden virratessa kaupungien läpi. Lontoon Canary Warf on yksi esimerkki kuvasta, jossa valokuvaaja on tallentanut täydellisesti kaupungin auringonlaskun, jossa tyrmäävät purppuran ja sinisen sävyinen taivas ja pilvenpiirtäjien valot tekevät heijastuksesta erityisen kauniin. Toinen esimerkki hämmästyttävistä valokuvatapeteistamme on Japanin Sateenkaarisilta ja Fuji-vuori. Valokuvaaja on tallentanut auringon heijastuksen lumihuippuisesta vuoresta yhdessä sen alapuolella olevan elävän kaupunkimaiseman valoineen. Valossa kimalteleva Sateenkaarisilta leikkaa tämän kauniin näkymän keskeltä. Valikoimassamme on myös muutamia seepia-väritettyjä tapetteja, jotka ovat hienovaraisempia, mutta luovat yhä suuren vaikutuksen valitsemaasi huoneeseen. Nämä auttavat sinua kuvittelemaan ajassa taaksepäin matkustamista. Tukholman eleganteista kirkontorneista otettu kuva on esimerkki yhdestä näistä seepia-väritetyistä tapeteista.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.