Kartat & liput

Meillä kaikilla on synnynnäinen tutkimushalu, se on vain ihmisluonto. Mikset korostaisi sitä hankkimalla itsellesi upeita karttoja ja lippuja seinämaalauksia kotiin tai toimistoon? MeLue lisääillä on laaja valikoima karttoja ja lippuja seinämaalauksia eri puolilta maailmaa, eri tyyleissä ja taiteellisissa tulkinnoissa. Nämä upeat lisäykset palvelevat myös sitä tarkoitusta, että voit pitää palan suosikkipaikastasi tai -ajasta aina mukanasi, mukavasti omalla alueellasi.

Kartat seinämaalaukset

Saatavilla olevia karttoja ovat muun muassa kaupunkikartat, abstraktit kartat, maakartat, vanhat kartat, opetuskartat, tähtikartat, merikartat jne. Meillä on jopa oikukkaita karttoja, kuten Ison-Britannian nuottikartta, avaruuskartta-infografiikka tai kokonaan eri koiraroduista rakennettu maailmankartta. Nykyaikaisia karttoja on saatavana myös antiikin tyyliin ja päinvastoin, eli antiikkisia karttoja, jotka on suunniteltu nykyaikaisen standardin mukaan. Pohjimmiltaan, olipa valintasi mikä tahansa, meillä on jotain sinulle karttojen ja lippujen seinämaalauksissamme, jotka antavat sinulle runsaasti vaihtoehtoja kotisi, toimistosi tai minkä tahansa muun tilan koristeluun, jota olet taipuvainen parantamaan ja kaunistamaan.

Kokoelmamme hyödyntäminen

Kaikkia näitä tyylejä ja malleja voidaan käyttää helposti moniin eri karttojen seinämaalaustarkoituksiin. Laadukkaat karttojen seinämaalauksemme voidaan räätälöidä täsmälleen määrittelysi, makusi ja estetiikkasi mukaan. Jos nautit erityisesti paikasta, jossa olet käynyt, tee siitä pysyvä osa kotiasi yhdellä houkuttelevista karttojen ja lippujen seinämaalauksistamme. Tämä luo ihanan tunnelman sinulle ja vieraillesi muistuttamalla sinua tuosta erityisestä matkakohteesta. European Landmarks on erinomainen malli tähän ajatukseen, sillä se esittää merkittäviä nähtävyyksiä eri puolilta Eurooppaa, mikä varmasti herättää sinussa niin sanottua vaellushimoa, termiä, jota käytetään kuvaamaan synnynnäistä seikkailunhaluamme.

Liput seinämaalaukset

Lippujen seinämaalauksemme voivat kuljettaa sinut välittömästi jonnekin kauas tai tuoda sinut heti takaisin kotiin. Meillä on laaja valikoima maalippujen seinämaalauksia, halusitpa sitten jonkin tietyn lipun vanhaa tai modernia versiota. Säilytä pala niistä paikoista, joissa olet asunut tai joissa olet matkustanut, näyttämällä se seinälläsi, jotta voit näyttää ystävillesi maailmankolkkaasi. Voit hankkia lippuseinämaalauksia lähes jokaisesta maailman maasta, jotta voit palata ajassa taaksepäin tai viedä sinut eteenpäin tulevaan lomaan unelmiesi valitsemassasi satamassa. Se voi olla myös tyylillinen valinta, kuten grungy Ison-Britannian lippu, groovy teos, joka näyttää siistiltä ja trendikkäältä.

Nostalginen rakkaus

Kaiken nostalgian ja vintagea rakastaville on olemassa erityinen karttojen ja lippujen seinämaalausten taso juuri sinua varten. Vanhoja sieluja ilahduttaa alaluokka nimeltä Vanhat kartat, jossa on karttoja maantieteellisistä alueista menneiltä ajoilta, kuin suoraan vanhasta merirosvo- tai tutkimusmatkailijaelokuvasta. Pergament Map on ihastuttava motiivi, joka näyttäisi hyvältä olohuoneessa ja tai toimistossa. Se nostaa huoneen mielenkiintoiseksi tilaksi ja loistavaksi keskustelunavaajaksi kaikille kutsumillesi seurueille.

Lippujen näyttäminen seinämaalaukset

Lisäksi mikään ei kerro kansallisesta ylpeydestä yhtä runsaasti kuin oman maasi lippuseinämaalaukset. Tämä ei ainoastaan paranna huoneen luonnetta, vaan herättää myös ihailua vierailijoissasi tällaisesta lausunnosta. Koska arsenaalissamme on niin monia variaatioita lippuseinämaalauksista, voit hankkia jopa toisen version valitsemastasi lipusta toimistoosi tai muuhun tilaan. Näin osoitat isänmaallisuuttasi ja annat tilallesi aivan erityisen kosketuksen!
Tuotetiedot