Explorer Kartta - Tapetti - Vauvan huone

901

aihetta

Kartat & liput

Mikä olisi hauskempaa, kuin kuvitella olevansa matkalla joka kerta, kun istut alas juomaan kupin teetä tai kietoudut lakanoihin? Tarjoamme laajan valikoiman karttoja ja lippuja valokuLue lisäävatapetteina, jolloin voit pitää hipun suosikkipaikoista tai ajanjaksoista aina mukanasi. Taivas ei ole rajana tapeteissamme, sillä valikoimastamme löytyy myös tähtikarttoja ja merikarttoja!

Kartat

Korkealaatuiset karttamme voidaan mukauttaa täydellisesti tarpeisiisi, jolloin tapetistasi tulee henkilökohtainen kokemus. Saatavilla olevat kartat sisältävät kaupunkien karttoja, abstrakteja karttoja, maiden karttoja, vanhoja karttoja ja paljon muuta. Jos nautit erityisesti vierailemastasi paikasta, aseta se seinällesi viehättävänä valokuvatapettina. Saatavilla on opettavaisia karttoja, joissa on kuvattu tämänhetkiset paikat ja rajat, ja eriskummallisia karttoja, kuten Ison-Britannian orkesterimusiikin kartta sekä maailmankartta, joka koostuu täysin eri rotuisista koirista. Nykyaikaisia karttoja on saatavilla ikivanhoilla tyyleillä tai antiikkisina karttoina, jotka näyttävät silti nykyaikaisilta. Kuuluisat kaupungit, joissa ehkä haluaisit vierailla, kuten Rooma, Pariisi, Berliini ja New York ovat myös saatavilla karttoina. Kaiken tyylisiä ja värisiä karttoja voidaan käyttää useisiin erilaisiin valokuvatapettitarkoituksiin helposti. Merikartat voivat olla koko perheen hauskaa tai ehkä suosikkejasi ovat tähtikartat? Yksityiskohtaisiin meri- ja tähtikarttoihin voidaan lisätä sijainnissasi oleva suunta pohjoiseen tai mihin tahansa haluamaasi muuhun suuntaan.

Liput

Maiden liput ja maailmassa olevat liput voivat olla hyvin mielenkiintoisia, erityisesti jos kotimaasi on kaukana nykyisestä asuinpaikastasi. Sijoita seinillesi paikkoja, joissa olet asunut tai joissa olet matkustanut ja näytä tuntemasi maailma ystävillesi. Saatavilla on vanhoja lippuja esitteleviä tai nykypäivän lippuja esitteleviä valokuvatapetteja. Melkein mistä tahansa maasta olevat valokuvatapettiliput siirtävät sinut ajassa taaksepäin tai tulevaisuuden lomallesi. Mikään ei kerro kansallisesta ylpeydestä niin, kuin maasi lipulla varustettu valokuvatapetti!
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.