Vintageviihde

Kuka ei rakastaisi klassisia asioita? Klassisista lauluista, elokuvista, laitteista ja muista. Me kaikki rakastamme nostalgian tunnetta. Vintage-asiat olisivat varmasti hyvä konsepti Lue lisäänäytteille, joten Photowall teki kunniaa, ja tässä he esittelevät Vintage Entertainment -seinämaalauskokoelmansa. Kohota tapettipeliäsi kokeilemalla näitä vintage-kokoelmia. Tämä ei saisi vain vieraasi ilahtumaan, vaan myös kaikki talossa asuvat, sillä se toisi menneisyyden klassista energiaa seinillesi. Vanhat asiat eivät aina ole kierrätettävissä, eikö totta? Ihaile näitä täydellisen hienoja taustakuvia, jotka Photowall tarjoaa sinulle!

Pane levyt päälle

Mikään ei voita klassista musiikkia, kun on kyse rentoutumisesta. Klassisessa musiikissa tai ylipäätään klassisissa asioissa on vain jotain sellaista, joka saa meidät tuntemaan olomme rentoutuneeksi, rauhalliseksi ja tyyneksi. Menneisyyden asioiden näkeminen saa meidät heti nostalgisoitumaan, koska jotkut niistä pitävät sisällään muistoja. Täytä huone seesteisellä tunnelmalla kuunnellessasi hyvää musiikkia tällä vanhan vinyylisoittimen teemamaalauksella. Sen mustavalkoinen valokuva teema meitä vain tyydyttää katsoa. Sen estetiikka sopii täydellisesti olohuoneisiin, ruokasaleihin ja jopa makuuhuoneisiin! Tämä laadukas tapetti asettaa huoneen tunnelman rauhallisemmaksi. Se on monipuolinen tapetti, joka sopii makuuhuoneen, olohuoneen tai ruokasalin seinälle! Upea tapetti, joka saa jokaisen sen näkevän haluamaan rentoutua olohuoneessa. Sopiva tapetti, joka asettaa seesteisen tunnelman ruokasaliin. Lopuksi, hieno tapetti, joka sopii yhteen hämärän valaistuksen kanssa ja saa sinut haluamaan nähdä mukavaa unta makuuhuoneessa. Oletko Hey Jude -kappaleen fani? Rakastat varmasti näitä legendaarisen The Beatles -yhtyeen vintage-julisteita! Ota esiin klassiset kasetit ja levyt ja tunne nostalgiaa kuunnellessasi heidän kappaleitaan olohuoneessa! Tähdet, jotka loistivat niin kirkkaasti parhaassa iässään seinämaalaukset olisivat varmasti hyvä näyttö taloosi. Voit myös käyttää heidän kappaleitaan tuutulauluna ja vain tuijotella näitä kauniita julistetyyppisiä tapetteja! Voit myös kokeilla vintage-analogista nauhuri-tapettia olohuoneeseesi. Se herättää varmasti ystäväsi katseet, tai ehkä vahvistin seinämaalaustapetti olisi paras mieleisesi.

Aikattomia klassikoita vintage-viihdeaiheisilla seinämaalauksilla

The Beatlesin ja klassisen musiikin tallentimen ja vastaavien meille tuomien klassikkomusiikin lisäksi Photowallilla on myös näitä kauniita kansallisia aikakauslehtikuvia. Voit kokeilla valita tämän kohtauksen, jossa nainen viihdyttää vieraitaan. Haalistuneella väriefektillä tämä olisi hieno näyttö makuuhuoneemme tai olohuoneemme seinille. Toinen kohtaus on, jossa ihmiset keskustelevat iltajuhlissa pukeutuneina pukuihin ja näyttävät teräviltä pukujen kanssa. Tämä Audrey Hepburnin kuva elokuvasta "Aamiainen Tiffanylla" on klassikko. Hän näyttää upealta piippunsa kanssa hymyillen. Tee huoneestasi yhtä upea kuin hän kokeilemalla Audrey Hepburn -aiheista tapettia seinälläsi. Voit myös kokeilla tätä animaatiota, jossa karhu ja pehmokarhu katselevat klassista mainosta vanhasta televisiosta. Tämä antaa söpön klassisen tunnelman, joka sopii täydellisesti huoneeseesi! Myös tässä vintage-kitarassa on viehätyksensä! Nämä taustakuvat ovat niin monipuolisia, että ne sopivat hyvin kotisi jokaiseen huoneeseen.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-13 13:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.