Vintagevaatteet

Jos tunnet olosi nostalgiseksi ja tyylikkääksi, tutustu Photowallin valikoimaan kauniita vintage-vaatteiden seinämaalauksia. Termiä "vintage" käytetään tässä tapauksessa kuvaamaan 20-Lue lisää100 vuotta vanhoja vaatteita, jotka myös selvästi edustavat aikakautta, jolloin ne on valmistettu. On siis enemmän kuin reilua sanoa, että jotta vaatekappaletta voitaisiin kutsua aidosti vintage-luokaksi, sen pitäisi heijastaa vahvasti kyseiseen aikakauteen liittyviä tyylejä ja suuntauksia, aivan kuten vintage-vaatteiden seinämaalausten klusterissamme. Nämä motiivit voivat olla täydellinen koriste minkä tahansa huoneen tai tilan sisustukseen, olipa kyseessä sitten asuin-, virkistys- tai jopa kaupallinen tila. Näitä tyylikkäitä ja kauniita vintage-vaatteiden seinämaalauksia voidaan muuttaa yleisen suunnittelusuunnitelmasi ja värimaailmasi mukaisesti. Käytä vintage-vaatteiden seinämaalauksia kaunistamaan ja elvyttämään aluetta, jonka olet valinnut uudistettavaksi.

Ymmärtäminen vintage-vaatteiden seinämaalaukset

On tärkeää ymmärtää, että vintage-vaatteiden määritelmä on häilyvä, sillä jokainen vuosikymmen tuo esiin uusia esineitä, jotka lopulta sopivat tähän luokitukseen. Jos haluat olla vielä teknisempi, pidä mielessä, että kaikki vintage muuttuu lopulta antiikiksi. Esimerkiksi 100 vuotta tai enemmän vanhat vaatteet luokitellaan jo antiikiksi. Tämä näkyy myös vintage-vaatteiden seinämaalauksissa, joista ei vielä löydy antiikkia. Siitä huolimatta löytyy esimerkkejä klassisesta tyylistä, mikä tarkoittaa, että kappale pysyy tyylikkäänä läpi ajan. Toisin sanoen se ei heijasta aikakautta, jolloin se on tehty, vaan se ylittää kaikki aikakaudet pienin tyylimuutoksin. Esimerkkejä klassisesta tyylistä ovat pieni musta mekko, trenssitakit, napitettavat valkoiset paidat ja bleiserit. Esimerkiksi 1980-luvulta peräisin oleva pieni musta mekko olisi klassinen, ei vintage, kun taas kyseiseltä aikakaudelta peräisin oleva bleiseri, jossa on merkittävät olkatoppaukset, olisi vintagea. Vintage-vaatteiden seinämaalaukset, kuten "Espanjalainen nainen, Gordon Conway", ovat hyvä osoitus juuri tästä käsityksestä.

Mestareiden töitä

Vintage-vaatteiden seinämaalaukset ovat myös joidenkin uskomattomien taideteosten lähde, joihin on vaikuttanut vahvasti sen aikakauden elämäntyyli ja kulttuuri, jolloin ne on tuotettu. Esimerkiksi Moulin Rougen legendaariset julisteet suunnitellut taiteilija oli aristokraatti, kääpiö ja juhlija, joka jopa keksi cocktailin nimeltä Earthquake, joka on puoliksi absintti, puoliksi konjakki. Asiantuntijat sanovat, että Henri de Toulouse Lautrecin maalaukset, piirrokset ja julisteet ovat kuin meripihkaan vangittuja hyönteisiä, jotka säilyttävät 1800-luvun Pariisin kaupunkielämän energian pyörteen, luokkien ja kulttuurien sekoittumisen sekä ylä- ja alamäet. Photowallin vintage-vaatteiden seinämaalaukset voivat antaa saman voiman ja herättää samanlaista henkeä, mikä tekee tilastasi ikimuistoisen kokemuksen kaikille, jotka katsovat sisustustasi. Kuvittele vain, että "Women at her Toilet, Henri Toulouse Lautrec" -teoksen kaltainen teos on asunnossasi ja kuvittele, miten se tekee huoneesta näyttävän. Tällaiset vintage-vaatteiden seinämaalaukset ovat täydellinen väline sisätilojesi kaunistamiseen ja samalla antavat niille kaivattua tekstuuria ja luonnetta.

Lisää vintage-vaatteiden seinämaalauksia

Jos etsit jotain enemmän menneisyyden ikonin suuntaista, et voi mennä pieleen sellaisten motiivien kanssa kuin "Home Town Story". Tästä vintage-vaatteiden seinämaalauksesta tulee välittömästi minkä tahansa tilan keskipiste, olipa kyseessä sitten kotisi tai toimistosi, sillä siinä esiintyy yksi ja ainoa Marilyn Monroe. Sen lisäksi, että tässä vintage-vaatteiden seinämaalauksessa on tuon ajanjakson pommin perikuva, se on toteutettu klassisessa mustavalkoisessa värissä, mikä lisää nostalgiaa entisestään. "Swimsuit Issue of the Year" on toinen vintage-vaatteiden seinämaalaustyö, jossa tämä Hollywood-legenda on parhaassa iässään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1