Tähtitiede & avaruus

Ei ole suurempaa ja jännittävämpää paikkaa kuin avaruus, ja on aina ollut ihmisluontoon kuuluvaa katsoa tähtiin ja ihmetellä. Laaja valikoima erilaisia tähtitiede- ja avaruusaiheisia Lue lisääseinämaalauksia paljastaa nuo loputtomat ja uskomattomat galaksit, tähtikuviot ja planeetat. Tämän teeman sisällä on loputtomasti variaatioita, se vie sinut äärettömyyteen ja sen taakse! Tarjoamme myös huippuluokan kuvia näkymistä maasta ylös taivaalle, kuten revontulet, ja taiteellisempia tulkintoja ihmiskunnan kaipuusta tutkia galaksia.

Galaksit kaukana, kaukana, kaukana

Avaruus on uskomattoman salaperäinen ja kaunis, mutta sen ihmeet ovat niin kaukana, että usein unohdamme niiden olemassaolon. Tuo joitakin maailmankaikkeuden upeimmista galakseista ja tähdistöistä suoraan kotiisi tähtitiede- ja avaruusalan seinämaalausten kokoelmallamme, johon kuuluu Andromedan galaksin, tähtikentän tähtisumun ja Orionin tähtisumun lisäksi niin paljon muuta. Kuka tarvitsee kaukoputkea, kun sinulla on koko maailma uskomattoman yksityiskohtaisena henkilökohtaisessa tilassasi?

Planeetat tähtitieteessä ja avaruudessa -seinämaalaukset

Olemme kaikki oppineet planeettojen järjestyksestä koulussa ja tähtienvälisen avaruuden lumous alkaa jo hyvin nuorena, mutta oppimisen ei tarvitse pysähtyä siihen. Esimerkkinä tästä on Aurinkokunta - Explore-kangas, täydellinen opetusväline, joka opettaa muun muassa, kuinka suuri kukin planeetta on suhteessa toisiinsa ja miten ne kiertävät Aurinkoa. Tiedon hankkiminen ei ole usein näin hauskaa, ja kaiken voi tehdä mukavasti nojatuolin ääressä!

Koti, suloinen koti

Jos olet sellainen, joka haluaa pitää asiat lähempänä kotia, tutustu planeetta Maa -osastomme tähtitiede- ja avaruusaiheisiin seinämaalauksiin. Blue Dot, Blue Planet ja Light on Earth, vain muutamia mainitaksemme, antavat sinulle mahdollisuuden nähdä planeettamme aivan uudella ja innostavalla tavalla. Se on niin ihana muistutus siitä, kuinka kotiplaneettamme on niin monipuolinen ja kaunis. Paperoi olohuoneesi näillä tähtitiede- ja avaruusaiheisilla seinämaalauksilla, ja annat taatusti kaikille vieraille upean aiheen ja parannat huonetta tällä x-faktorilla.

Tähdet tähtitieteen & avaruuden seinämaalaukset

Lapsena meille kerrottiin tai luettiin siitä, miten meidän pitäisi aina tavoitella tähtiä ja seurata unelmiamme. Ensiluokkaisen kokoelmamme tähtitiede & avaruus -seinämaalausten avulla voit säilyttää tai vahvistaa tätä tunnetta. Tähdet on aina yhdistetty inspiraatioon, rauhaan ja meditaatioon. Tähtitiede & avaruus -seinämaalaukset voivat kuvata täydellisesti suhteemme taivaankappaleisiin, mistä konkreettinen esimerkki on Nirvana, jonka rentouttavine sinisine ja kermanvärisine sävyineen tämä rauhallinen kangaspainatus varmistaa, että löydät etsimäsi sisäisen rauhan. Tutustu Starry Sky tai Starry Space -valokuviin, joista näet yötaivaan sellaisena kuin et ole koskaan ennen nähnyt sitä. Erittäin yksityiskohtaisesti otetun kuvan pitkä valotusaika tarkoittaa, että jokainen tähti on otettu talteen. Niitä on paljon enemmän kuin pystyisit näkemään paljain silmin, ja nyt voit säästää itsesi matkalta pakkaseen ja nauttia näistä näkymistä mukavasti suosikkihuoneessasi.

Oletko valmis, lapset?

On turvallista sanoa, että kuka tahansa lapsi olisi innoissaan saadessaan oman huoneensa koristeltua tähtitiede- ja avaruusaiheisilla seinämaalauksilla. Jokaiselle persoonallisuudelle ja iälle löytyy jotakin, halusivatpa he sitten mieluummin kirkkaita, rohkeita värejä esimerkiksi Space Odyssey, Solar System ja Amazing Space, kauniita hillittyjä sävyjä kuten Stone Arch ja Linnunrata, Near Space ja Deep Space Nebula tai rauhoittavia mustia ja valkoisia kuten Lunar Vehicle on the Moon, Andromeda Galaxy ja Stellar Field Nebulae. Tutustu myös Space Age Buddy -kirjoitukseen, jossa on yksinkertainen mutta jännittävä rakettialuskuvaus, joka vetoaa erityisesti nuorempiin lapsiin.

Tähtitieteen ja avaruuden seinämaalaukset tulevaisuutta varten

Aloittelevat tiedemiehet rakastavat mitä tahansa tähtitiede- ja avaruusalan seinämaalaustemme yksityiskohtaisia valokuvia, kun taas tulevat historioitsijat voivat valita muistoja sellaisista unohtumattomista tapahtumista kuin kuuhun laskeutuminen, muun muassa One Big Leap ja Space Shuttle. Älä kuitenkaan anna lasten pitää kaikkea hauskaa! Nämä tähtitiede- ja avaruusaiheiset seinämaalaukset ovat juuri sopivia lisäämään lisäviehätystä pelihuoneeseen tai miesluolaan, kuten sanotaan, ja ne ovat varmasti puhutteleva puheenaihe olohuoneessasi tai olohuoneessasi. Paperoi aikuisten makuuhuone näillä avaruusaiheisilla painatuksilla, ja saat täydellisen taustan, kun nukahdat uneen. Nämä tähtitieteen ja avaruuden seinämaalaukset saattavat vaikuttaa niin kaukaisilta, mutta nopean palvelumme ja nopean toimitusaikamme ansiosta ne tekevät maailmasta, vai pitäisikö sanoa galaksi, eron mihin tahansa huoneeseen talossa tai toimistossa.
Tuotetiedot