Tähtisumu ja kosminen pöly - Tapetti - Olohuone

336

aihetta

Tähtitiede & avaruus

Avaruutta suurempaa ja kiehtovampaa paikkaa ei ole olemassa, ja avaruusaiheiset tapettimme paljastavat useita uskomattomia galakseja, tähtikuvioita ja planeettoja, jotka ovat näkökykyLue lisäämme ulkopuolella. Avaruusteeman sisällä on loputtomasti eri vaihtoehtoja! Se vie sinut äärettömään ja sitäkin kauemmas! Etsitkö historiallisempia aiheita? Miksi et hankkisi kuuautotapettia ja juhlistaisi ihmiskunnan suurta harppausta? Jos jos salaliittoteoriat ovat lähempänä sydäntäsi, tulet rakastumaan UFO-valokuvatapetteihimme.

Galaksit

Avaruus on uskomattoman kaunis, mutta sen ihmeet ovat niin kaukana, että usein unohdamme niiden olemassaolon. Tuo universumin fantastisimmat galaksit ja tähtikuviot kotiisi galaksiaiheisilla tapeteilla. Mukana Andromedan galaksi, Tähtisumu ja Orionin tähdistö. Kuka tarvitsee enää teleskooppia, kun saat koko kuvan uskomattomalla tarkkuudella seinällesi?

Planeetat

Olemme oppineet planeettojen järjestyksestä koulussa ja olemme kinastelleet Pluton asemasta edes ja taakse. Mutta oppimisen ei tarvitse päättyä siihen: Aurinkokuntamme - Tutkimus ja Aurinkokuntamme - Oranssit valokuvatapetit ovat täydellisiä opetustyökaluja, joiden avulla opit tarkasti, kuinka suuri mikäkin planeetta on suhteessa muihin ja kuinka ne kiertävät aurinkoa sekä paljon muita asioita. Oppiminen ei voisi olla hauskempaa... ja se tapahtuu mukavasti nojatuolissasi istuen! Tutustu maapalloa käsitteleviin tapetteihimme, jos pidät vähän lähempänä olevista asioista. Esimerkiksi Sininen piste, Sininen planeetta ja Maan valo -tapeteissa näet planeettamme kokonaan uudella tavalla! Kuka olisi uskonut, että maailmamme on niin monimuotoinen ja niin kaunis? Päällystä olohuoneesi näillä valokuvatapeteilla ja yllätä vieraasi.

Tähdet

Muistamme kaikki sen opettajan, joka puhkaisi unelmamme kertomalla meille, että tähdet ovat vain liekehtiviä kaasupalloja. Mutta se ei tarkoita sitä, etteivätkö ne olisi uskomattoman kiehtovia! Tutustu Tähtiyö tai Tähtiavaruus -tapetteihimme, jotka antavat ennen näkemättömän näkymän yötaivaalle: pitkällä valotuksella ja erittäin tarkoilla yksityiskohdilla otetut kuvat näyttävät kaikki tähdet. Se on paljon enemmän, kuin mitä voit nähdä paljaalla silmällä ja nyt voit jättää tekemättä matkaa kylmään ja nauttia näistä näkymistä kätevästi suosikkihuoneessasi. Vaikka ne ovatkin kaasujättiläisiä, tähdet ovat aina liittyneet inspiraatioon, rauhaan ja meditaatioon. Tutustu Nirvana-tapettiin, joka näyttää täydellisesti suhteemme taivaankappaleisiin. Tämän canvastaulun rauhoittavat sinisävyt ja kerman sävyt auttavat sinua löytämään sisäisen rauhan.

Minne avaruustapetti kannattaa laittaa?

kysymättäkin on selvää, että kuka tahansa lapsi olisi innoissaan huoneensa tapetoimisesta avaruuskuvilla: kaikille persoonallisuuksille on tarjolla jotakin, pitivätpä he esimerkiksi Avaruusseikkailun, Aurinkokuntamme ja Uskomaton avaruus -tapettien kirkkaista ja rohkeista väreistä, Kiviholvin ja Linnunradan, Lähiavaruuden ja Syvän avaruussumun kauniista vaimennetuista sävyistä tai Kuuauton, Andromedan galaksin ja Tähtisumun rauhoittavista mustan ja valkoisen sävyistä muutaman mainitaksemme! Ja ne sopivat myös kaiken ikäisille. Tutustu erityisesti nuorempia lapsia kiinnostavaan jännittävään Avaruusajan kaveri -tulosteeseen. Vaikuttavan Toy Story - Avaruus -valokuvatapetin upeat tutut hahmot ovat erityisesti tytöille ja pojille, jotka haluavat mennä ikuisuuteen ja kauemmas. Tulevat tiedemiehet ihastuvat mihin tahansa avaruusvalikoimamme yksityiskohtaisista valokuvista, kun taas tulevat historioitsijat voivat valita unohtumattomia tapahtumia, kuten laskeutuminen kuuhun -sarjan Yksi suuri askel ja Avaruussukkula sekä monia muita. Mutta älä jätä hauskanpitoa pelkästään lapsille! Nämä valokuvatapetit ovat täydellisiä lisäämään lisäviehätystä pelihuoneeseen ja herättävät taatusti keskustelua aulan seinälle laitettaessa. Tapetoi aikuisten makuuhuone näillä avaruusteemoilla ja sinulla on täydellinen tausta vaipua uneen. Tee rohkea valinta ja valitse tapetti, joka on sekä kiinnostava että erilainen; et tule katumaan. Nämä ajatukset voivat olla kaukaa haettuja, mutta ne tekevät maailman tai universumin kokoisen eron mihin tahansa huoneeseen!
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.