Fantasia

Fantasiaseinämaalaukset ovat loistava tapa tuoda esiin hauska ja luova puolesi. Laaja valikoima fantasiaan liittyviä aiheita sisältää muun muassa lohikäärmeitä, yksisarvisia, keijuja,Lue lisää velhoja, dinosauruksia, leluja, kansanperinteen hahmoja jne. Löydät myös fantasia-aiheisia seinämaalauksia, joissa on nykypäivän eläimiä, kuten susia, mereneläviä, hevosia, safarieläimiä sekä kaikenlaisia myyttisiä olentoja arkiympäristössä. Näin voit kokeilla kontrasteja ja säätää huoneen visuaalista painoa mieltymyksesi mukaan.

Fantasiaseinämaalausten hahmot

Kaikenlaiset fantasiaseinämaalausten todelliset ja myyttiset olentokohtaukset ja -teemat voivat olla portti räjähdysmäiseen sisustushenkisyyteen, mikä tekee siitä hauskaa puuhaa niin nuorille kuin vanhoillekin. Yksi suosituimmista kohteista fantasiaseinämaalausten arsenaalissamme on yksisarvisteemainen tapetti. Kuvittele, kuinka nämä kauniin salaperäiset olennot ratsastavat tähtien yli astraaliaallon päällä, loiskivat vauvojensa kanssa satulammessa linnan lähellä ja laiduntavat rehevissä puutarhoissa, ja kaikki tämä neljän seinän sisällä! Unicorn Wavesissa on äärettömän upeat värit yhdistettynä epätavalliseen muotoiluun, joka varmasti ilahduttaa niin nuoria kuin vanhojakin.

Muut hahmot, enemmän valinnanvaraa

Myös lohikäärmeet ja dinosaurukset ovat näkyvästi esillä laadukkaiden fantasiaseinämaalausten kokoelmassamme. Nämä ovat erityisen suosittuja nuorten keskuudessa. Lisäksi on surrealistisia kuvia, kuten lohikäärmesotureita, retrorobotteja, vesiputouksen lähellä kelluvia taloja tai Gotham Cityä yöllä. Otamme hahmoja televisiosta ja kuvittelemme fantastisesti uudelleen henkilökuvia, jotka voit sitten mukauttaa oman estetiikkasi ja toiveidesi mukaisiksi. Blumenengel on tästä loistava esimerkki, jossa kaunis tyttö kuvitellaan enkelimäiseksi hahmoksi, joka tuijottaa syvälle sieluusi. Tällainen on ensiluokkaisten fantasiaseinämaalaustemme voima. Lisää vaihtoehtoja ovat myös ideat, jotka perustuvat satukirjoihin, kuten Liisa Ihmemaassa tai Muumipeikko, jotka voivat kuljettaa sinut toiseen maailmaan silmänräpäyksessä näillä ei voi olla huomaamatta -fantasiaseinämaalauksilla.

Fantasiaseinämaalausten käyttäminen näyttävänä taustana

Emme koskaan aliarvioi upean taustan voimaa, varsinkaan omissa henkilökohtaisissa tiloissamme. Jotkut ovat puhtaasti oikullisia, kuten arkisten esineiden, kuten keittiön tai kirjahyllyjen, taustat. Sitten on muita taustoja, jotka vievät mielesi pakomatkalle todellisuudesta kohtauksilla, kuten Jurassic-viidakolla tai ilmalinnoilla. Fantasiaseinämaalauksemme tarjoavat myös opettavaisia kohteita, joissa on eri horoskooppimerkkien tähtikuvioita. Nämä voivat toimia hyvin luonteenilmaisuna ja antaa tilallesi arvostetun henkilökohtaisen kosketuksen. Laajan valikoimamme ansiosta sinulla on valta valita näistä erilaisista motiiveista ja sovittaa fantasiaseinämaalauksesi sisustuksellisen mieltymyksesi mukaisesti.

Stepping up

Illuusiot ovat myös osa psyykettämme ja antavat meille panoksen luovuuteen. Miksi et ilmentäisi tätä käsitettä lisäämällä lisää fantasiaseinämaalauksia, kuten Aquatic-aiheinen, joka tarjoaa näkymän merenpohjaan täydellisenä merenelävineen ja uponneita aarteita? Tai miten olisi ihastuttava Life Is Good, jossa katsot maailmaan, ikään kuin seisoisit ikkunan ääressä, mutta se ilmenee perinteisenä maalauksena? Tarjolla on linnoja, hauskoja mökkejä, puutarhapolkuja, fantasiametsäkohtauksia perhosineen, keijuja, joissa on hieman keijupölyä, ja niin paljon muuta, mistä valita.

Fantasiaseinämaalauksia varttuneemmalle yleisölle

Asia on niin, että mitä enemmän katselet näitä silmää miellyttäviä fantasiaseinämaalauksia, sitä enemmän yksityiskohtia huomaat käytännössä seinämaalauksen jokaisessa osassa, koska meillä on korkeat laatustandardit ja hyvin ainutlaatuiset mallit. Niille, joilla on hieman enemmän mieltymystä särmikkäämpään ja tummempaan materiaaliin, meillä on sellaisia kappaleita kuin Spooky Tree, goottilaisvaikutteinen konsepti, jossa näet mustavalkoisena todellisen valokuvan, joka näyttää erittäin yksityiskohtaiselta piirrokselta. Sitten on vielä Gustave Dore - Ogre in the Forest, hurmaava taiteellinen esitys, joka voi aiheuttaa miellyttävää kihelmöintiä selkäpiitäsi pitkin ja ehdottomasti fantasiaseinämaalauksen, joka synnyttää mielenkiintoisia keskusteluja sinun ja vieraidesi välillä.
Tuotetiedot