Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Yksisarvinen - Tapetti - Lastenhuone

559

aihetta

Fantasia

Fantasiavalokuvatapetit ovat mainio tapa esitellä hauskaa ja luovaa puoltasi. Meillä on valokuvatapetteja laajoissa fantasiateemoissa, mukaan lukien lohikäärmeitä, yksisarvisia, keijuLue lisääja, velhoja sekä paljon muita aiheita sisältäviä tapetteja. Löydä fantasiataustat, joissa on nykypäivän eläimiä, kuten susia, meren olioita, hevosia, safarieläimiä ja kaikenlaisia myyttisiä, taianomaisia, ihmeellisiä ja upeita olioita myös jokapäiväisissä tilanteissa. Tutustu kokoelmaan ja löydät varmasti jotain huvittavaa ja häkellyttävää, jota et voi vastustaa.

Hahmot

Tapetti voi toimia hauskana tylsän seinän koristeena. Meiltä löydät kaikenlaisia todellisia ja myyttisiä valokuvatapetteja eläinkohtauksilla ja teemoilla. Yksi suosituista teemoista on yksisarviset. Kuvittele näiden kauniiden villien olioiden laukkaavan tähtien keskellä tähtiaallossa ja leikkimässä lastensa kanssa satumaisessa lammessa linnan lähellä tai käyskentelemässä puutarhassa ujo ilme kasvoillaan, joka kertoo, että liian läheltä tuijottaminen saa heidät katoamaan! Lohikäärmeet ja dinosaurukset ovat myös laajalti esillä laadukkaiden tapettiemme sarjassa. Löydät surrealistiset kuvat, kuten lohikäärmesoturit, retrorobotit, vesiputouksen lähellä kelluvat talot tai Gotham City yöllä. Televisiohamot ja upeasti uudelleenkuvitellut muotokuvat ihmisistä löytyvät myös fantasiatapeteistamme. Satukirjateemat, kuten Liisa ihmemaassa tai Muumit voivat siirtää sinut toiseen maailmaan silmänräpäyksessä. Joskus kohtauksessa olevista linnoista ja puista muodostuu hahmo, kun katsot niitä riittävän tarkasti.

Taustat

Taustat ovat täysin jokapäiväisillä asioilla hassuttelevia, kuten keittiö tai kirjahylly. Muut taustat auttavat mielen pakenemaan todellisuudesta, kuten Jurakauden viidakko tai maassa tai ilmassa olevat linnat. Vesiteemat tarjoavat näkymän merenpohjaan, josta löydät merieläimet ja uponneet aarteet. Valikoimasta löytyy tutkittavaksi linnoja, mökkejä, puutarhojen polkuja ja paljon muita ja mukana on jopa kuvitteellisia metsäkohtauksia, joissa on perhosia, keijuja ja taikapölyä! Mitä pidempään näitä upeita luomuksia ja valokuvia katsoo, sitä enemmän yksityiskohtia huomaat jokaisesta yksittäisestä kohteesta.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.