Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Liian vanha ajamaan - Tapetti - Toimisto

920

aihetta

Kuljetus

Photowallin valokuvatapettivalikoima on erittäin laaja ja se sisältää laajan valikoiman liikenneteemalla olevia kuvia. Meillä on jotain jokaiseen kotiin sopivaa, kun etsit inspiroivaaLue lisää kuvaa klassisesta ajoneuvosta tai valokuvatapettia, joka vie sinut tien päälle. Kuljetusteemalla olevat valokuvatapettimme luovat dynamiikan tunnun missä tahansa tilassa ja ovat ihanteellisia sekä lasten tapetiksi että upeaksi lisäksi vastaanottohuoneen seinälle.

Miksi valitsisin ajoneuvoteemaisen valokuvatapetin?

Ajoneuvon valitsemiseen valokuvatapetiksi on useita hyviä syitä, Ensinnäkin mallistomme on todella tyylikäs, kuten sulavalinjaiset kuvat McLaren F1-autosta tai viininpunainen Ferrari 250 GT, joka tuo huomiota herättävät värit muutoin tylsään sisustukseen. Tässä ei kuitenkaan ole vielä kaikki. Aaltojen halki purjehtiva klipperi tai kiihdyttävä höyryveturi voivat esimerkiksi tuoda paljon kaivattua tarkoitusta ja selkeyttä monien huoneiden suunnitteluun varsinkin silloin, kun kuva sopii huoneen muuhun sisustukseen. Tutustu matkustajalaivojen kuviin, jotka luovat tyylikkään ajattoman tunnelman, joka näyttää hyvältä sekä tavallisissa huoneissa että kodeissa, jotka jo sisältävät sisustustaidetta. Liikettä ja tyyliä tarjoavat ajoneuvomallimme ovat täydellisiä kodinparannusprojekteihin ja auttavat huonettasi erottumaan edukseen.

Liikenne ja lasten mallit

Liikenneteemalla olevat valokuvatapetit näyttävät tietenkin hyviltä myös aikuisten huoneissa, kuten pelihuoneissa, ruokailutiloissa ja kirjastoissa. Ne pääsevät usein kuitenkin oikeuksiinsa juuri lasten makuuhuoneissa. Esimerkiksi mallistomme Ralliradan Salama McQueen ja muut Autot-elokuvan inspiroimat hahmot löytyvät useina valokuvatapettimalleina, jotka sopivat täydellisesti lasten leikkialueen tai makuuhuoneen taustaksi. Taaperot suosivat usein Brum Brum -mallistoja ja maatalousajoneuvoja, mutta tekniset piirustukset, kuten Lentokonepiirustukset ovat erinomaisia poikkeuksellisia valintoja lasten kasvaessa suuremmiksi.

Luo paikalla olemisen tuntu helposti valokuvatapetilla

Voit herättää tunnelman tai paikalla olemisen tunnun helposti valokuvatapetilla. Miltä kuulostaisi kuuluisan kaupungin, kuten New Yorkin liikennekohtaus? Tutustu viimeiseen etuvartioon, jolla luot äärimmäisen tilan tunnun, kuten Kuuajoneuvo-valokuvatapetti, kun etsit suuremmalla mittakaavalla olevaa ajatusta. Tekemisen tapoja on lukemattomia käyttäessäsi liikenneaiheisia valokuvatapettejamme.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.